Peršokti į turinį

Pamoka : Kaip sukurti PHP Fusion v7 svetainę!


AivarasP

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4393 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki,šiandien norėčiau jus išmokinti kaip reikėtų kurti PHP Fusion varikliuko svetaines.Naudosime v7 versiją.Visu pirma ko mums reikės :

Reikmenys :

Užsakyto,bei aktyvuoto hostingo

PHP Fusion v7 varikliuko Siųstis PHP FUSION v7.02.04

PHP FUSION v7 Lietuvybės Siųstis PHP FUSION v7.02.04 Lietuvybę

FileZilla programos Siųstis FileZilla

Instaliavimas

1.Kai jau turime visus reikmenis reikia prisijungti prie savo FTP naudojant FileZilla programą.Taigi atsidarome FileZilla programą bei matome langą ir viršuje yra reikalaujama : Serveris , Vartotojo vardas , Spaltažodis bei Prievadas.

Taigi Serverio langelyje įvedame savo hostingo svetainę mano atvėju hostingas.in,bei liko Vartotojo vardas ir slaptažodis.O Prievadą paliekame tuščią ir spaudžiame prisijungti.Turėjo viską užkrauti ir vėl turėjo atsirasti tas pats langas tik tame lange dideliame žemiau yra failai.Taigi mano atvėju reikėtų eiti į : Domains/svetainės pav./Public_HTML .Svarbiausia,kad būtų Folderis pavadinimu Public_Html pasiieškosit surasit.

2.Atsidarome Public HTML,jeigu kas nors ten yra visus failus ištriname,kad Public_Html liktų tuščias.Tada atsidarome savo parsisiųstą PHP FUSION v7 varikliuką,kaip matote yra .rar formato atsidarome .rar faile einame į folderį files matome daug failų Administration,Forum ir pnš..Tai visus tuos failus pažymime (CTRL+A) ir laikydami kairyjį pelės klavišą vedame į FileZilla.Laukiame kol užkraus,tai gali užtrukti apie 1-2-3 min.

3.Kai viską įkėlė,kad įsitikintumėme viršuje prie tekstų turėjo atsirasti juodas užrašas : "Aplankų sąrašas gautas" ir niekas nebesikrauti,jeigu taip yra viskas yra gerai.

Dabar įdiegsime Lietuvių kalbą.Taigi eime į Public_Html/locale ir ten įkeliame išpakuotą Lietuvybės folderį. DĖMESIO! Tik neapsigaukite atidarę .rar failą ten ne Lietuvybė,eikite toliau į tą folderį ir matome locale ir eikite į tą locale ten pamatysite Lithuanian folderį tai jį ir kelkite į locale folderį esantį jūsų FTP.

4.Kai viską sukėlė vėl turėjo atsirasti juodas užrašas : "Aplankų sąrašas gautas" ir nebesikrauti.Jeigu taip yra vadinasi viskas gerai.Toliau eikite į savo naršyklę ir paieškos lange įveskite http://www.jūsųsvetainėsadresas.wu.lt/setup.php jeigu jūsų hostingas ne .wu.lt pakeiskite į savo jeigu pvz naudoju .lt tai ir einu http://www.manosvetainė.lt/setup.php pridėkite /setup.php .Taigi einame ir turėjo išmesti orandžinį langą pasirinkti kalbą pasirenkame Lietuvių.Spaudžiame NEXT/TOLIAU.Tada turėjo atsirasti 2 žingsnis su užrašais :

administration/db_backups Nesėkmingas

forum/attachments Nesėkmingas

downloads Nesėkmingas

downloads/images Nesėkmingas

downloads/submissions/ Nesėkmingas

downloads/submissions/images Nesėkmingas

ftp_upload Nesėkmingas

images Nesėkmingas

images/imagelist.js Nesėkmingas

images/articles Nesėkmingas

images/avatars Nesėkmingas

images/news Nesėkmingas

images/news/thumbs Nesėkmingas

images/news_cats Nesėkmingas

images/photoalbum Nesėkmingas

images/photoalbum/submissions Nesėkmingas

config.php Nesėkmingas

Čia reikia suteikti teises visiems šiems failams (tik neišjunkite savo naršyklės su instaliacija) .Teises suteiksime šitaip :

Pvz.Noriu suteikti teises šiam failui : administration/db_backups

Tai ir einu į administration folderį ir matau db_backups spaudžiu dešinį pelės klavišą ant šio failo ir pasirenku Failų prieigos teisės tai būtų pats paskutinis pasirinkimas turėjo atsirasti lentelė pavadinimu : Keisti failo atributus matome parodyta 755 apačioje skaičiai tai skaičius pakeičiame į 777 arba tiesiog pažymime visas varneles ir spaudžiame Gerai/OK.Jau suteikėme teises vienam failui taip reikia padaryti su visais šiais failais.DĖMESIO! KAI SUTEIKINĖSITE TEISES FAILUI config.php jis jūsų FTP duomenyse vadinsis _config.php tai tiesiog pakeiskite pavadinimą iš _config.php į config.php ir suteikite teises.

5.Kai suteikėme teises visiems failams gryžtame į savo instaliacija internete bei spaudžiame Atnaujinti/Refresh ir matome persikrovė viskas ir dabar visi failai turi teises ir rodo visi žali rašo : Sėkmingas tada spaudžiame Toliau/Next bei turėjo atsirasti langas kur reikalaujami jūsų duomenų bazės duomenys :

Duom. bazės vartotojo vardas:

Duom. bazės slaptažodis:

Duom. bazės pavadinimas:

Nieko nekeičiame jokių localhost ir pnš tik įvedame vartotojo vardą kai kūrėtės per jūsų Direct Admin jeigu ne susikurkite kyla klausimų rašom man.

Tai pvz gali būti vedame taip :

Duom. bazės vartotojo vardas: nickas_1

Duom. bazės slaptažodis: jūsų pasirinktas pw

Duom. bazės pavadinimas: nickas_1

galite nevesti nickas_1 jei nesate susikūrę jums neveiks reikia susikurti direct admin pulte :

Eikite į jūsų hostingo Direct Admin prisijunkite bei pasirenkame MYSQL valdymas,ten ir susikuriame.

Taigi kai viską įvedėme einame toliau ir mums išmetė,kad viskas gerai ir vėl spaudžiame toliau.Tada reikalaujami duomenys yra vėl :

Vartotojo vardas:

Prisijungimo slaptažodis:

Pakartokite prisijungimo slaptažodį:

Administratoriaus slaptažodis:

Pakartokite administratoriaus slaptažodį:

El. pašto adresas:

viską užpildome pagal save čia jau nuo Jūsų priklauso kokius duomenis vesit kaip administratorius ir spaudžiame toliau ir mums išmetė,kad viskas gerai puslapis sukurtas vėl spaudžiame toliau ir mus nuvedė į mūsų puslapį.

6.Dabar,kad jūsų tinkalapio nenulaužtų eime į jūsų FTP Public_Html tai yra pradžią ir susirandame failą setup.php jį ištriname.

Štai ir viskas jūsų tinklalapis sukurtas ačiū,kad skaitėt,jeigu padėjau nepagailėkit +rep :)

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Parašė po 2 savaičių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4393 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...