Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5187 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki, esu Kęstas iš Alytaus man yra 15 metų gimimo data 1997-04-29 ankščiau slėpdavau savo amžių bet išėjau iš tos mados ir sakau tikrajį savo amžių. Mano zodiako ženklas yra Jautis

Kokiu tikslu atėjau į šį tinklalapį:

Iš pat pradžių kaip tik pradėjau domėtis serverio kūrimais aš pamačiau šią svetainę pamačiau visokias medalių sistemas man tas labai patiko pamaniau jog noriu būti šios svetainės fanu bet dėje kažkaip man viskas užsimiršo ir nebesilankiau šiame portale po kiek laiko vėl norėjau pradėti čia lankytis bet užmiršau senojo žmogeliuko nick tad teko susikurti nauja žmogeliuką kaip matote aš jį susikūriau ir į šią svetainę atėjau padėti kitiems žmonėms kurie nori turėti savo projektus ir jiems reikia pagalbos.

Ką aš moku:

Aš pagrinde esu sa-mp skripteris (Dar nevisai gerai skriptinu, bet labai greitai tobulėju), moku kurti Counter-Strike 1.6 serverius, moku kažkiek dirbti su svetainėmis pats žadu atidaryti savo svetainę kurioje galėsite žiūrėti filmus online.

Mėgstamiausi filmų žanrai ir muziką:

Na mėgstamiausi mano filmų žanrai tai yra komedijos ir veiksmo. Geriausia muziką tai yra lietuviškas repas, bei electro (Dar kartais paklausau dubstep).

Ar turiu sesių/brolių:

Taip turiu 2 seses

Vienai 20 metų, o kitai tiktais 3 metukai.

Augintiniai:

Turiu šunį jo veislė yra pikinesas jis pas mus yra jau 5 metai.

Užsiėmimai:

Tinklinis

Nuotrauka:

Su laiku įkelsiu. :)

Redaguota , nario MannBor

Sveikas. Tikiuosi nepasikelsi kaip kaikurie šio forumo dalyviai. :rolleyes:

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5187 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...