Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5217 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, taigi dabar prisistatysiu kas manęs, dar nežino taigi esu Lukas Milgevičius iš Alytaus mėgstu krepšinį žaisti, prie pc pasėdėti gan ilgokai, bet aišku nesu Noliferis. Kieme pabūti su draugais mėgstu. Žaisti įvairiausius stalo žaidimus: Kortos, Pokeris. Man yra 16 metų. Mokinuosi Alytaus Putinų Gimnazijoje Kitaip [ 6 vidė. ]

Foto :

http://www.facebook.com/photo.php?fbid= ... =3&theater

Va aš su užrašu 'Lietuva' bet nežvenkti, tik ten sena ft kaip turėsiu naują įmesiu gal ;D Dabar pasikeitęs esu chebra.

http://www.youtube.com/watch?v=BY8Z6FsL ... re=related - Mėgstama muzika.

Dabar geriau mane gal pažinosite. ;D

.

Poxui suais, ir čia. Moderatoriai norės perkels, nepaaiškins man niekas. ;DD

Meti erelį, ne?

Erelį mėto:

Felka

Tu

R0L1S

Dar Kent_West'as prisidės.

:help:

Jeigu nežinai kur kurt, nekurk.

Nu bet Ereliais nemetam bent jau aš tikrai ne, bet jau tu tai meti, budamas žaliuku , hah.

Žaliukas tik tu, nes tu tą žodį taip išsikliopines tai kąžinau, mėtot, mėtot. Nenoriu čiap radėti, nes vėl skusies „ Ratio “

1.2.3....
Soon... New. Unique.

Divito, pasakysiu tau viena. Nei aš erelis, nei kas, tiesiog pasakau savo nuomonę, kuri tokiems kaip tu ne visada priimtina, taip? Man esi giliai *Myliu SuperGames.lt*, gali sakyt ar daryt ką nori. Dabar atspėsiu, kas bus kai tu perskaitysi mano post'ą: tu nusižvengsi, pridėsi :DDDDDDDDDDDD ir prirašysi kažkokių nesamonių, koksai žmogelis tave pagirs, ir tu erelį vaidinsi, kitus vadindamas :) Arba pasitiksi su keiksmais. Ignoruosiu tave, neturiu tokiems kaip tu ką pasakyti. Siūlai kitiems eit iš čia, bet į save nepasižiūri.

Divito, pasakysiu tau viena. Nei aš erelis, nei kas, tiesiog pasakau savo nuomonę, kuri tokiems kaip tu ne visada priimtina, taip? Man esi giliai *Myliu SuperGames.lt*, gali sakyt ar daryt ką nori. Dabar atspėsiu, kas bus kai tu perskaitysi mano post'ą: tu nusižvengsi, pridėsi :DDDDDDDDDDDD ir prirašysi kažkokių nesamonių, koksai žmogelis tave pagirs, ir tu erelį vaidinsi, kitus vadindamas :) Arba pasitiksi su keiksmais. Ignoruosiu tave, neturiu tokiems kaip tu ką pasakyti. Siūlai kitiems eit iš čia, bet į save nepasižiūri.

Ekstrasensas busi? Kad tokiems ir tu reikia prota knisti, aš nei erelis, nei ką, tiesiog tokie kaip jus esat ereliais, komentuojat kitus, nieko gero neparodot, ir čia bandot kažka įrodynėti, bet nors tokie nesate, tas pats kaip R0L1S tu [ Jis šiek tiek pasitaisė ]...

1.2.3....
Soon... New. Unique.

*Myliu SuperGames.lt* kai lūžau, *Myliu SuperGames.lt* ta tema???????????? Galvojau dar vienas kvailys prisipa-int 'oi, ankščiau buvau toks, dabar kitoks, man labai gaila :unsure: ', nejuokink. P.S.

1. Foto neveikia.

2. Muzika gaidiška kažkokia. RAP klausyt reik.

3. Pamiršai paminėt, kad gta-on esi 'Gnedukas'.

Pašol *Myliu SuperGames.lt* nigga rap'e tu *Myliu SuperGames.lt*. Koks pisalas kas jis tiks kitur? *Myliu SuperGames.lt* glušas

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5217 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...