Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).

New-Life.lt Svajonių šalis!


tomdam97

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4414 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

New-Life Nauja era, kaip supratote, po sekmadienio starto sulaukėme mažo skaičiaus žaidėjų ~30ONLINE, bandome atgaivinti seną hyper-life, todėl norime kad ir tu prisidėtum prie mūsų rekordo! Serverio veiksmas vyksta SAN-Fierro mieste, kuris yra papuoštas įvairiai, sumappintas lygiai, nėra jokiu išlindusiu šudukų. Serverio modifikacija RPG stiliaus, kurta nuo 0 - 3mėnesius vargo Malossi_Sport, kol pagaliau jis išėjo, serverio IP 77.241.192.86:2012 serveris dirbą AllDayAllNight 24/7h. New-life svetainė http://www.new-life.lt

Sistemos;

21bc273a0939a050af075021dabca15b554.jpg

Taigi vos užsiregistravus serveryje jus nuveš traukinys (būna retų atvejų, kad jis dingsta, bet palaukite ~30 sec ir viskas atsistatys). Aišku nuvažiavus reikės susitvarkyti savo žaidėją t.y. Pasirinkti ar aktyvuoti funkcija auto login, Nusistatyti lyti ir įvesti savo El.Paštą, kurio reikės šlaptažodžio priminimui ir pan. Kaip ir kiekvienam serveryje toliau gausite trumpus apmokimus. Juos perskaitę arba ne būsite paleisti traukinių stotyje.

bd4cbe3a7c72976c2c08829b2d14803e459.JPG

Inventoriai: Bagažinės, namo stalčius, žaidėjo inventorius, prekeiviu sandėlis ir t.t.

Inventoriuose galima dėti: ginklus, pinigus bei visus žaidėjo inventoriaus daiktus. Pasibaigę daiktai kaip žiebtuvėlis nedings ir juos turėsite patys išmesti. Daiktus taip pat galėsite duoti ir kitiems. Keletas įdomesnių daiktų: Telefonas (Jo rūšių yra apie 6, tad pasirinkimas bus), Laužtuvas (Jį galite gauti iš prekeivių, bet jų atvežama tik vienetai todėl nebus lengva įsigyti. Kolkas su laužtuvu galima plėšti tik automobilių bagažines), Sultys, Pica ir t.t (Visa maistą nusipirkę galite laikyti savo inventoriuje ir kada norit panaudoti).

94fffadea8f44d85860862c712fd17bc22.JPG

Radijas automobilyje, klubuose ir pan.

Radija serveryje galite klausytis klube, mašinoje ir greit iš automobilio bagažinės. Stočių yra įvairių nuo partnerių iki populiariausių JAV šalyje. Muzikos nepatartina klausytis žaidėjams turintiems lėtesnį interneta.

a668d15acc202ab182a92e46eeb127ae848.JPG

Degalinių sistema

Kūro rūšių yra 5 (Benzinas 95, Benzinas 98, Dyzelis, Dujos, Aviacinis kuras). Net aiškinti nereikia, kur koks kuras pilasi. Kiekvienos degalinės savininkas gali reguliuoti degalinės kainas, be to jis turi rūpintis ir tartis su furistais, kad degalinėse visada būtų kuro. Kuras taip pat iškart nepasiekia degalinių: pirma furistai vežą naftą į perdirbimo punktą, iš jos per tam tikrą laiką būna išgaunamas kitas kuras. Aišku visas kuras ir naftas atsiranda ne iš oro ir duodamas ne už dyką.

3d75667f672bab72dcf13065ab60eb0b347.JPG

Banku sistema

Bankų yra 3 (SEB, SwedBank ir DnB Nord). Čia panaši mintis kaip ir su degalinėmis. Savininkai siūlo savo kainas, palūkanas, gali valdyti banko seifus. Todėl tarp bankų irgi vyksta konkurencija.

f33ae84b962ddb7bd82a7eed0e9e3421753.JPG

Telefonų sistema

Telefonų salonų irgi yra 3 (Tele 2, Omnitel ir Bitė). Čia irgi tokia pati mintis kaip ir ankstesnėmis sistemomis. Savininkai turi teisia keisti visas kainas, varžytis su kitais salonais. Salonuose galima nusipirkti telefoną, pasirašyti sutarti (Abonentine ar paprastą), pasipildyti sąskaita jeigu ne Abonentas, Atsisakyti sutarties ir t.t. Visas paskutines 10 žinučių galite pasižiūrėti su komanda /gautieji. Kiekvienas žaidėjas turi atskira numerį, jį galite sužinoti paraše /telefonas arba telefonų knygoje. Be to, kad rašoma Pelnas: SLAPTA, tai čia dėl to, kad aš nesu verslo savininkas. Savininkui taip pat atsiranda ir mygtukas Valdymas.

Keli klipai

[youtubecom]http://www.youtube.com/watch?v=Iel11WIZ6Ls[/youtubecom]

New-Life.LT paaiškinimai Susižeidimų sistemą.

[youtubecom]http://www.youtube.com/watch?v=9zAHpTptHUM[/youtubecom]

New-Life.LT paaiškinimai Spidometras

Mirties sistema: Mirties sistema, tai duotas laikas, per kurį medikai turi atvažiuoti ir /gydyti V_P

Jai medikai neatvažiuoja žaidėjas gali /mirti parašyti, ir mirs, duotas laikas kol atvažiuos medikai nuo 6-9min.

Mechaniku sistema: Mechaniku sistema, tai neįprasta sistema, per kurią gali atskirai keisti žibintus, dureles, bamperius, bagazinę, spalvą, transmisija, neon dėti, nosą, ratlankius, pilti benziną.

Policijos sistema: Policija turi daug komandų, didelia bazę, ir paaukštinimus į FBI, SWAT , motociklininką ir kitus dalykus.

/ADMIN sistema: Ši sistema dar nematyta, joje yra sarašai admin/mod/vip/pagr.admin,

paspaudęs ant pasirinkto punkto rodo V_P (dirba) (nedirba). Paspaudęs žinutę, išmeta langą su įspejimu ką daryti ir ką nedaryti, o po apačia tuščia vieta, kurioje galite rašyti žinutę.

Darbai be pakvietimų: Darbų be pakvietimų daug, vienas iš jų valytojai (tai pirmas darbas į kurį dažniausiai įsidarbina). Darbai su pakvietimais ir be, turi rangus, pvž Aukšt.Mechanikas, Vyr.Mechanikas arba Vyr.Valytojas , Aukšt.Valytojas

Administracija: Serverio administracija nėra įtin didelia, joje yra 6Administratoriai 6Moderatoriai. Serverio kurėjas Malossi_Sport, į šį serverį idėjo tiek pastangų, vargo, bet tai neatsipirko. Padėk NEW-Life serveriui tapti įžymiui , ir nugalėti visokius Sargus pargus, lmg, ir t.t.

Darbai:

Su pakvietimais:

PD

Medikai

Mechanikai

Taksi

TV studija

TRV

Prekeiviai

Elite mafija

The Pro gauja

Pasienis

Armija

Be pakvietimų:

Gatvių valytojai

Picos išvežiotojas

Autobuso vairuotojas

Inkasatorius

Kurjeris

Pilotas

Mašinos priežiūrą:

- Optima 13 servisas dirba visą dieną, kartais būną ir pertraukos, bet neilgos.

- Serveris turi aktyvius direktorius

Serverio laikraštis: New-Life news tai serverio laikraštis, kurį kuria Paulius_Kent su Vaidas_Weed Domis_Blitz. Laikraštis labai įdomus, įdėta daug juokingu, išdaingingu nuotrauku, kurios priverčia nusijuokti.

Prašom užsukti.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4414 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...