Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5225 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Kas juokingiausia, tai balsuoja daugiausia už PAWNED tą, nes jo supportas, ir visi nori moderatoriaus, tai geriau lyst jam. Čia ne balsavimas, čia daugiau pašaipa... Balsavimus kurkit ten kur neturit kokių teisių, nes nėra lygybės...

Sveikas, ;) niekas man dėl nieko nerašė, niekas man į subinę neleda, o tu roli manyčiau per kompiuterį tikrai kietą vaidini, nepradėk čia vierchaut "duok adresą atvažiuosiu" ir panašiai, tipiškas botas, save irašiau tai aišku, nes norėjau pasižiūrėt ar gausiu nors kelis balsus, daugelis žmonių man davė tašką tik dėl mano naujausio FS. :)

image.thumb.png.08f7b53421ef0f9f204e4a01242875cb.png

Kas juokingiausia, tai balsuoja daugiausia už PAWNED tą, nes jo supportas, ir visi nori moderatoriaus, tai geriau lyst jam. Čia ne balsavimas, čia daugiau pašaipa... Balsavimus kurkit ten kur neturit kokių teisių, nes nėra lygybės...

Sveikas, ;) niekas man dėl nieko nerašė, niekas man į subinę neleda, o tu roli manyčiau per kompiuterį tikrai kietą vaidini, nepradėk čia vierchaut "duok adresą atvažiuosiu" ir panašiai, tipiškas botas, save irašiau tai aišku, nes norėjau pasižiūrėt ar gausiu nors kelis balsus, daugelis žmonių man davė tašką tik dėl mano naujausio FS. :)

Heh, prajuokinai sakiau duot adresą? kam man dvilikamečius mušt? o šiaip, ne dėl FS dave o dėlto kad web'ą turi ir tau lendą i subine, na tiesiog tipiški lietuvos vaikai.

efb1f2b74148c0f714794138765121b5166.jpg

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...