Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5204 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

c71dcac3064aec2e3525fa44b7cc77bf87.png

Sveiki taigi daug kas turbūt prisimenat real-gaming.eu.Nors aš tai tikrai :) Tai buvo puikus minecraft projektas mes pasiekiame 25 žmonių rekordą :) Daug ane?Taip bet dėja mes baigėme savo projektą dėl sugedusio VPS :( Tuo metu neturėjom noro pradėt viską iš naujo,bet dabar visai kas kita :) Mes surinkom geresnią komandą tai Create-Domas,Diego-Donatas,fRisky-Gytis,PHP Fusioniukas-Kristupas,LaFour-Lukas.Didelė ta mūsų komanda ir kekvienas jos žmogus turi šiokį tokį užsiiemimą :) Šiuo metu mes grįžom su žymiai geresniu dizainu.Taip dizainas kolkas nematytas nors aš nemačiau,kad jis yra kažkur naudojamas.Jis perdarytas mano tai slide panelės,Apatinis footer ir įdėda grupių iconai.Negalvokit,kad tai viskas aš tikrai tobulinsiu savo svetainę.Serveris jau yra ruošiamas ir jei šiandien surinksim svetainei nors 10 žmonių tikrai startuosim.Serveris turės įvairius pluginus,dedami tik patys geriausi šiuo metu tvarkomas permisionas.Bet pas mus telpa tik 20žaidėjų o mes norim,kad rekordas būtu geresnis todėl prašom jeigu galit paremkit mūsu serverį SMS žinutę,banko saskaitą arba maximos kvitu.Dėl to kreiptis skype:no-nick3 .Taigi tiek noriu papasakot apie serverį prašau jūsu registruotis į svetainę ir laukti starto.

Seni nickai: PHP Fusioniukas,Nonstoperis.

Grįžau

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5204 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...