Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5228 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki,

Taigi parodysiu tokia sistemą kaip sukurti baterija ir pakrovejos sistema.

Šis skriptas yra išimtas iš FreeLife gamemodo.

Kūriau ne ąš.

Susikuriam forwardus :

forward TelBaterija(playerid);
forward pasikrovimas(playerid);

Callbackai :

public TelBaterija(playerid)
{
	if(GetPVarInt(playerid, "pTelb") != 0)
	{
	pInfo[playerid][baterija]-=5;
return 1;
}
return 1;
}

public pasikrovimas(playerid)
{
if(!IsPlayerInAnyVehicle(playerid))
{
SendClientMessage(playerid,0xFFFFFFFF,"{FFFF00}SERVERIS: {FFFFFF}Išlipai iš automobilio, telefonas nepasikrovė !");
return 1;
}

SendClientMessage(playerid, 0xFFFFFFFF, "{FFFF00}SERVERIS: {FFFFFF}Telefonas pakrautas.");
	GameTextForPlayer(playerid, "~r~I~g~K~b~R~w~A~w~U~p~T~r~A", 3000, 1);
	pInfo [ playerid ][ Baterija ] = 99;
return 1;
}

Komanda :

COMMAND:baterija(playerid,params[])
	{
	ShowPlayerDialog(playerid,1448,DIALOG_STYLE_LIST,"Baterijos valdymas","Įkrauti bateriją\nIškrauti bateriją","Rinktis","Uždaryti");
	return 1;
	}

Dar reikia prie

enum info // ar koks ten pas jus prirasyti baterija ir pakrovejas
{
baterija,
pakrovejas,

Po OnDialogResponse dadame ten (baterijos valdymas)

if(dialogid == 1448)
   {
   	if(response)
       {
       if(listitem == 0)
	{
if(IsPlayerInAnyVehicle(playerid))
	{
if(!pInfo [ playerid ][Pakrovejas]) return SendClientMessage(playerid,0xFFFFFFFF,"[ {ff0000}SERVERIS {FFFFFF}] Jūs neturite pakrovėjo!");

SendClientMessage(playerid, 0xFFFFFFFF, "[ {effe00}SERVERIS {FFFFFF}] Kraunamas jūsų telefonas. Prašome palaukti.");
	SetTimerEx( "pasikrovimas", 1000*60*2, false, "i", playerid );
	}
	else return SendClientMessage(playerid, 0, "{FFFFFF}[ {ff0000}SERVERIS {FFFFFF}] Turite būti mašinoje.");
	return 1;
	}
	if(listitem == 1)
	{
	if(pInfo[playerid][baterija] == 0)
	{
	SendClientMessage(playerid,0xFFFFFFFF,"[ {ff0000}SERVERIS {FFFFFF}] Jūsų telefonas yra iškrautas.");
	return 1;
	}
 		pInfo[ playerid ][ Baterija ] = 0;
	SendClientMessage(playerid,0xFFFFFFFF,"[ {00CF00}SERVERIS {FFFFFF}] Telefonas sėkmingai iškrautas.");
return 1;
}
}
}

Po OnGameModeInit dedame :

SetTimer("TelBaterija",1000*60*8,true );

Toliau prie tarkim /sms ar /skamb idedame kad kaip isikrovusi baterija rasytu kad ji isikrovusi ir neitu isiusti sms ar skambinti :

if(pInfo [ playerid ][ Baterija ] < 1) return SendClientMessage(playerid,COLOR,"{FFFF00}SERVERIS : {FFFFFF} Jūsų telefonas iškrautas.");

Prie užkrovimu :

pInfo[playerid][baterija] = dini_Int(file,"Baterija");
pInfo[playerid][Pakrovejas] = dini_Int(file,"Pakrovejas");

Saugojimu :

dini_IntSet(file,"Baterija",pInfo[playerid][baterija]);
dini_IntSet(file,"Pakrovejas",pInfo[playerid][Pakrovejas]);

Po OnGameModeInit dedame :

if(pInfo [ playerid ][ Baterija ] < 1)

Paskui dėl pakrovejo , prie kiosku ar parduotuves sistemos dedame

if( listitem == NR )
{
	if(pInfo [ playerid ][Pakrovejas]) return SendClientMessage(playerid,0xFFFFFFFF,"[ {ff0000}SERVERIS {FFFFFF}] Jūs jau turite pakrovėja!");
	if(GetPlayerMoneyA(playerid) < 65){SendClientMessage(playerid, 0xFFFFFFFF, "[ {ff0000}SERVERIS {FFFFFF}] Jūs neturite 65 litų"); return 1;}
	GivePlayerMoneyA(playerid, -65);
	pInfo[ playerid ][Pakrovejas]=true;
	SendClientMessage(playerid,0xFFFFFFFF,"[ {00CF00}SERVERIS {FFFFFF}] Nusipirkote telefono pakrovėja");
return 1;
}

Na gal ir viska sudėjau , jei ko trūks rašykit.

Tu kaip visada kopijuoji pamokas...

Jei tu glušas, tai ką žinau parašyta ištraukė iš modo. Stopudovai tu net to nepadarytum, tiesiog kaip ką nors gudro parodysi tada čia trolink.

P.S - Jei tau nepatinka, tai nerašyk..

Gudruoli tu, nei aš rodysiu nei man nauda kažkokiam kiirstukams 14-mečiams rodyti kažka.

efb1f2b74148c0f714794138765121b5166.jpg

Jei tu glušas, tai ką žinau parašyta ištraukė iš modo. Stopudovai tu net to nepadarytum, tiesiog kaip ką nors gudro parodysi tada čia trolink.

Gudruoli tu, nei aš rodysiu nei man nauda kažkokiam kiirstukams 14-mečiams rodyti kažka.

pzda roli, tikrai kieta primeti. parodyk bent viena tokia pamoka, tada visi patikes kad jis kopijuoja. O kad cia pievas kalbi be irodymu tai tolko 0.

Speju kritikuoji siaip is lempos, o pats si skripta ikelineji i serva savo...

būk savimi ir elkis taip, jog ši diena būtų paskutinė tavo gyvenime...

Gali tylėti, nes niekam tavo nuomuonė nėra įdomi, man 14 na ir kas? Bet nesielgiu kaip koks 12-metis, tu budamas 16-metčiu, elgiesi lyg 12-metis, gal tau iš ties tiek yra? ... Tokie kaip tu tik nieko ir nesugeba, tik vienas gudruolis.

1.2.3....
Soon... New. Unique.

Gali tylėti, nes niekam tavo nuomuonė nėra įdomi, man 14 na ir kas? Bet nesielgiu kaip koks 12-metis, tu budamas 16-metčiu, elgiesi lyg 12-metis, gal tau iš ties tiek yra? ... Tokie kaip tu tik nieko ir nesugeba, tik vienas gudruolis.

Divito geriau patylėtum..

Aš kaip dvilikametis? leisk paklaust KAM TAS FORUMAS JEI NEGALIMA DISKUTUOTI, SAKYTI KLAIDŲ? O tu elgiesi kaip kirstukas 11-metų, šokinėji nieko nemokėdamas.

efb1f2b74148c0f714794138765121b5166.jpg

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5228 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...