Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

„Panasonic“ sukūrė didelės raiškos 3D televizorių


Popas23

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5290 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

1-panasonic.jpg

„Panasonic Corporation“ skelbia sukūrusi 50 colių didelės raiškos suderinamą 3D plazminį ekraną ir itin tiksliai vaizdą perteikiančius interaktyvius akinius, dėl kurių ypač tikroviškus kino teatro kokybės 3D vaizdus bus galima matyti tiesiog savo svetainėje.

Siekdama didelės raiškos 3D televizorius į Japonijos, Europos ir JAV rinkas – jei bus patvirtintas išplėstinis 3D standartas – paleisti jau 2010 m., „Panasonic“ sukoncentravo pastangas atitinkamai technologijai kurti, teigiama bendrovės pranešime. Didelės raiškos 3D televizorių ir akinių prototipai bus eksponuojami Japonijoje spalio 6−10 dienomis vyksiančioje parodoje „CEATEC JAPAN 2009“.

Naujieji plazminiai ekranai ir akiniai kilo iš pirmosios pasaulyje „Panasonic“ didelės raiškos 3D plazminio namų kino sistemos, sukurtos dar 2008 m., kurią sudarė 103 colių plazminis ekranas ir „Blu-ray“ diskų leistuvas. Prototipinis plazminis televizorius yra su 50 colių įstrižainės ekranu, kuris, kaip tikimasi, taps populiariausio dydžio namų kino sistemų ekranu.

Šiame 50 colių plazminiame televizoriuje įdiegta naujoji „Panasonic“ ypač greita 3D tvarkyklės technologija, dėl kurios vaizdo elementai greitai apšviečiami, tuo pačiu išlaikant jų ryškį, teigiama pranešime. Televizoriuje taip pat įdiegta greito dubliavimosi trukdžių mažinimo technologija, dėl kurios ypač sumažėja vaizdų dubliavimasis (šešėlių efektas), susidarantis pakaitomis rodant kairei ir dešinei akiai skirtą vaizdą.

Pasak „Panasonic“ atstovų, naujieji televizoriai perteikia aiškų, itin kokybišką didelės skiriamosios gebos 3D vaizdą. Ypač tiksliai vaizdą perteikiantys interaktyvūs akiniai išsiskiria tiksliai kairei ir dešinei akims skirtus plazminiame ekrane rodomus vaizdus perjungiančia technologija. Dėl šios technologijos smarkiai sumažėja šešėlių efektas, bloginantis 3D ekranų vaizdo skiriamąją gebą. Akiniai pritaikyti įvairaus amžiaus žmonėms.

Visos šios technologijos veikia kartu ir sukuria kino teatro kokybės „Full HD“ 3D vaizdus, kuriuos stebėdami žiūrovai pasijunta lyg patys dalyvautų rodomuose įvykiuose, sakoma pranešime.

technologijos.lt :)

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5290 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...