Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat nukeltas į 2010-uosius


*Lucky*BOY

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5294 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Stalker%20-%20Call%20of%20Pripyat%20Logo%20(1).jpg

Vokiečių leidėja bitComposer naująją S.T.A.L.K.E.R. serijos dalį nukėlė į pirmąjį 2010-ųjų metų ketvirtį. Anksčiau buvo tikimasi, jog Call of Pripyat sulauksime šį rudenį, bet pasirodo, kad šį žaidimą ištiko toks pat likimas, kaip ir AC II PC versiją, apie kurią jau rašėme.

Kompanijos svetainė patvirtina naująją išleidimo datą. Be to, ten pat galite susirasti ir S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat PC sisteminius reikalavimus, iš kurių labiausiai dėmesį reikėtų atkreipti į rekomenduojamus. Na, nėra jau taip ir blogai, kadangi ne už kalnų DirectX 11 aplikaciją palaikančių vaizdo plokščių startas.

Call of Pripyat tęsis ten, kur pasibaigė originaliojo S.T.A.L.K.E.R. kampanija. Žaidėjai valdys iš Ukrainos kilusį specialųjį agentą, kuris bastysis stichijų ir keisčiausių anomalijų nusiaubtoje Chernobyl'io zonoje. Kaip ir ankstesnėse S.T.A.L.K.E.R. dalyse, žaidėjams, be išgyvenimo teks prisijungti nors prie vienos frakcijos, kartu su ja vykdyti masines paieškas, tačiau vienam šansų išgyventi - beveik nėra.

Kaip visada, nauja dalis pademonstruos dar aukštesnį detalumą ir DirectX 11 aplikacijos pajėgumą atvaizduojant šiurpias vietoves, smarkų lietų, padangėse blyksiančius žaibus, apšvietimo efektus. Taipogi kūrėja GSC žada net 70 naujų kvestų, kurių didžioji dalis leis labiau pažinti Chernobyl'io teritoriją. Skamba intriguojančiai. Kita vertus, žinant, kad pavojingose, pagal tikrovės prototipus žaidimuose atkurtose vietovėse dažniausiai knibždėte knibžda visokiausių pavojų, mūsų laukia įsimintina ekskursija, dėl kurios, tikėkimės, niekas nenukentės.

www.gamesnation.lt

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Parašė po 4 savaičių...

ko jūs tų žaidimų laukiate aš nesuprantu... Nueini į torrentus ir atsisiunti... ten pat ir direct x 10v5235 gavau čia yra direct x 11 testas veikia nerealiai gerai du nauji monstrai, prisidėjo, nauji ginklai, nauji upgrade'ai naujos faction kam kentėti ir laukti? beje net pačių torrentų nereikia nueini į google.lt įrašai Stalker call of pripyat torrent download ir oi ten išmeta tik siųskis ir jokių virusų!!

jei norite geriausių direct x tai teks eiti į torrentus, o ten negali užsiregistruoti turi gauti iš kito pakvietimą B)B)

ps. Reikia turėti proto, aš tai pvz. nulaužiau servą kad užsiregistruot B)B)

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5294 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...