Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5190 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, vėlgi siūlau mokamus pluginus. Šį kartą būtų UmbrellaSwarm(TbagT) ir GunXP.

UmbrellaSwarm:

Daug maž iki galo užbaigtas ir sutvarkytas smokeris.

Spitteris spjaudo žalius "skreplius" kuriuos visi mato.

Boomeriui mirus sprogsta ir išsitaško mėsos, pasirodo didžiulis BOOM. Su mouse2 apvemia žmones. Vėmimas matosi (Permatomi, mėlyni dūmai)

Tankas išimtas(Net nesivarginau tvarkyti, neapsimoka.(Turiu ir versiją su TANKU, jeigu kam reikės.)

Sutvarkytas switch bugas.

Iš dalies optimizuotas kodas, no lag full serveryje.

Kaina sutartinė, banku!

GunXP:

Įdėta funkcija, pasiekus 150k XP automatinis XP restartas ir +1 prestižo.

Surinkus 5prestižus, žmogus gali parašyti /present ir jis gaus SuperAdminą mėnesiui(Atskiras funkcijos pluginas, galėsiu padaryti bet kokią kitą dovaną)

Įdėta /save funkciją, kuri leis žmogui pasirinkti ant ko saugoti ir iš ko krauti jo XP.(Dabar ir žmonės su DINAMINIAIS IP adresais galės žaisti jūsų serveryje)

Prie GunXP modo pridedamas ir GunXP shopas. Su šiuo shopu galėsite nusistatyti EXTRA itemų pirkimą nuo pasirinkto lygio ir ar itemas bus skirtas tik VIP nariams.

Kaina sutartinė, banku!

• Parašė po 2 savaičių...
no lag full serveryje.

Čia priklauso nuo VPS... Gali būt jis nihuja neoptimizuotas, o serve full ir nelagins... Be to visi mes turim susitvarkę umbrella swarm modą... Tačiau per gerai veikia jie kad pardavinėt ar dalint internete, tiesa psakius, būtų įdomu pamatyti, ką tu ten padarei, nes aš labai abėjoju ar ten taip kaip tu sakai yra....

UmbrellaSwarm 35litai~

no lag full serveryje.

Čia priklauso nuo VPS... Gali būt jis nihuja neoptimizuotas, o serve full ir nelagins... Be to visi mes turim susitvarkę umbrella swarm modą... Tačiau per gerai veikia jie kad pardavinėt ar dalint internete, tiesa psakius, būtų įdomu pamatyti, ką tu ten padarei, nes aš labai abėjoju ar ten taip kaip tu sakai yra....

Prašau, nevaidink protingo ir nesikišk į kitų temas, kai neturi ką pasakyti. Man visiškai vienodai, abėjoji tu ar ne. Visi turim? Kas tie visi? Nekliedėk. Tiesa pasakius, tave matau nepirmą kartą išsišokantį į viešumą, nejaugi tu toks pavydus ir realybėje?

Niekas protingo nevaidina, nes nesu aš nei protingas, nei durnas, moku tiek kiek moku ir patikėk turiu ką pasakyti... Visi turi ir ne vienas čia jį yra pardavinėjęs, pilnai visų bug'ų tu tikrai nesi ištaisęs...

Tiesa pasakius, tave matau nepirmą kartą išsišokantį į viešumą, nejaugi tu toks pavydus ir realybėje?

Šitą paaiškink nes man neaišku

Niekas protingo nevaidina, nes nesu aš nei protingas, nei durnas, moku tiek kiek moku ir patikėk turiu ką pasakyti... Visi turi ir ne vienas čia jį yra pardavinėjęs, pilnai visų bug'ų tu tikrai nesi ištaisęs...

Tiesa pasakius, tave matau nepirmą kartą išsišokantį į viešumą, nejaugi tu toks pavydus ir realybėje?

Šitą paaiškink nes man neaišku

Tai kas tie visi? Jei visi turėtų, nereiktų pardavinėt. Pardavinėjęs ne vienas, bet kai kainos kosminės, tai nei vienas ir nepardavėt, turbūt ir tu. O aš sakau, kad visi bug ištaisyti?

Yra keletą temų, kuriose irgi pardavinėjami, publikuojami pluginai, kuriose tu kiši savo, atsiprašant, durną nuomonę, kai jos ten visiškai nereikia. Taip pat ir čia.

Į pardavimų temas susijusias su pluginais aš rašau todėl, nes atsiranda visokių dundukų, kurie priburia nesąmonių, nei vienam žmogui netopteli mintis apie apgavyste, nes žmogus prirašė daug ir pasigyrė dar kažkuo, pasisakė už legalią veiklą ir t.t. Tačiau paima ir įgrūda visiškai hujovą kodą, tokį, kurį gali rasti internete už dyką ir t.t. Va todėl aš rašau į visas temas kurios susijusios su pluginų pardavimais.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5190 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...