Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Niujorke atidaroma mokykla, kurioje bus mokoma žaidimais


Nike

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5326 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

1-Video_Games_In_Education2.jpg

Vaizdo ir loginiai žaidimai bus naujos Niujorke atidaromos mokyklos mokymo programos pagrindas, praneša Popsci.com.

Pirmą kartą JAV bus atidaryta valstybinė mokykla, kurioje įvairūs žaidimai bus ne pagalbinė, o pagrindinė mokymosi priemonė. Pradinių klasių mokiniai galės žaisti tokius kompiuterinius žaidimus, kaip „Little Big Planet“ ir „Civilization“, o taip pat stalo vaidmenų žaidimus bei kortomis.

Mokykla „Quest to learn” (Q2L), įsikūrusi Manhatane, tikisi išugdyti puikių matematikų, išradėjų, istorikų, rašytojų ir evoliucijos biologų.

„Svarbu pažymėti, kad mūsų mokykloje mokiniai nepraleis visos dienos žaisdami komercinius vaizdo žaidimus“, rašoma Q2L internetiniame puslapyje. Ten pat tvirtinama, kad mokykla sieks, kad jų originalus mokymo būdas padėtų pasiekti puikių rezultatų, be to, priduriama, kad ji atitinka visus Niujorko valstijos edukacijos standartus. Kiekvieną klasę sudarys 20–25 mokiniai, kiekvienam jų bus duodamas nešiojamas kompiuteris, mokslo dieną sudarys keturios 90 minučių pamokos. Mokiniai turės ir įprastų dalykų, tokių kaip matematika ir gimtoji kalba.

Vienoje pavyzdinėje mokyklos mokymo programos užduotyje reikia sukurti grafinę poemą, paremtą Babilono poema „Gilgamešas“, mokytis apie senovės Mesopotamijos kultūrą iš istorinių ir geografinių žurnalų bei žaisti strateginį žaidimą „Settlers of Catan“. „Google Earth“ bus naudojamas kaip įrankis tyrinėti Mesopotamijos regionus.

Mokiniai taip pat galės žaisti evoliucijos teorijos įkvėptą populiarų žaidimą „Spore“, mokysis naudotis tokiomis rimtomis grafinėmis programomis kaip Maya 3D ar Adobe Flash.

Gali būti, kad Q2L mokykla išugdys mokinius, kurie bus labiausiai išsilavinę skaitmeninės technologijos srityje iš visos savo kartos. Tikimasi, kad ši mokykla gali tapti revoliucija edukacijos srityje. Tokios mokyklos modelis buvo sukurtas ne pelno siekiančios Žaidimų instituto organizacijos, finansiškai parėmus tokioms kompanijos ir fondams, kaip Gates‘o ir McArthur fondai bei „Intel“.

Technologijos.lt

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Iktusau...pavydziu niujorkui..kad lietuvoj butu toke mokykla..ciuju kaip gfx'int ismokciau ;D~

kur tu matai kad parasyta mokytis programomis?!ten tik pagrindinem programom mokys,cia tikslas suprasti visa sistema kaip as supratau,nks ten nemokintu taves gfxinti...

-- Papildyta --

Uztat lietuviai ir yra protingesni.

I don`t think so...

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5326 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...