Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Left 4 Dead 2 uždraustas Australijoje


Nike

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5285 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

1253267718.jpg

Valve Software kūrėjų ir EA leidėjų planai lapkritį pristatyti Australijai savo pirmoji asmens siaubo šaudyklę Left 4 Dead 2 žlugo. Australijos Klasifikacijos Komisija, atsakinga už kompiuterinių žaidimų ir kino filmų vertinimą, auditorijų nustatymą, uždraudė Left 4 Dead 2 „išsilaipinti“ Australijos krantuose. Tai reiškia, kad Valve kūrinys šalyje yra nelegalus – jo negalima nei pardavinėti, nei nuomoti, nei kitaip platinti.

Žaidimo leidėjų Electronic Arts atstovas, paprašytas pakomentuosi susiklosčiusią situaciją, patvirtino žaidimo uždraudimą, tačiau atsisakė komentuoti to priežastis, sakydamas: „Mes vis dar deramės su Australijos Klasifikacijos Komisija. Prieš kažką komentuodami, norime apsvarstyti visas išeitis.“

Australijos Klasifikacijos Komisija buvo kiek atviresnė. Pasak jų, pagrindinė priežastis, pakišusi koją Left 4 Dead 2 yra „realistiškas, besaikis ir nesiliaujantis žiaurumas, paplitęs tarp infekuotų zombių. Tačiau didžiausią žiaurumo protrūkį sukelia tokie žaidimo veikėjų ginklai, kaip laužtuvas, kirvis, grandininis pjūklas ir samurajaus kardas. Naudojant juos ekrane labiausiai liejas kraujas, taškosi mėsos, krenta galvos ir galūnės, taip pat kai kurie zombių sužeidimai žaidėjų akims atskleidžia tokius vaizdus, kaip atviri kaulų lūžiai ir vidinių organų išsivertimai į lauką.“

Left 4 Dead 2 – tai jau ketvirtas žaidimas uždraustas Australijoje šiemet. Pirmieji trys yra Risen, Sexy Poker ir Necrovision – paskutiniai du galų gale pasiekė Australijos rinką po tam tikrų pakeitimų. Pernai Australijoje pasirodžiusi pirmoji Left 4 Dead dalis nesulaukė tokio griežto Komisijos vertinimo.

Left 4 Dead 2 pasakoja keturių JAV pietinės dalies gyventojų istorijas po iš kažkur paplitusio zombių viruso. Žaidimo kampanija padalinama į keturias dalis po kelis lygius. Originalus Left 4 Dead buvo giriamas už dinamišką dirbtinį intelektą ir smagų kooperatinį žaidimo rėžimą.

PCGames.lt

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Parašė po 3 savaičių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5285 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...