Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5216 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Na nežinau nieko unikalaus, kitą vertus pats mapinau ligoninę ir galiu pasakyt, kad tai sunkus darbas ir nelabai ką unikalaus ten besugalvosi :D

Tačiau anie darbai buvo šūstresni :| 8,5

Aha tiesa anie labiau man paciam patiko, cia labai jau sudetinga vieta, na bet kaip pradejau tai norejau ir pabaikti :P Aciu uz nuomone :)

9b168a3abaca086c93a33c596135786a604.gif

╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮

5. šitas darbas normalesnis. Ir žinokit. :Jis tikrai meluoja, kad tai pirmi jo darbai... Ir dar kaip! seniau su juo kūriau projektą.. pats mapperis buvo, sakė mappino jau metus, o tas projektas buvo senokai jau... Taigi triohalius.

O tau neatrodo, kad cia smarkiai nusisneki, kad projekte buvom tai taip, bet kad mappinai ten tu tai kita :funny:

╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮

Įvažiavimas į garažą vėl nepatiko. Kur yra gėlės, manau nereikėjo dėt tvorų. O šeip gal nieko.

8/10 vėl.

Sutinku. Tas įvažiavimas kažkiek lempiškas, o dėl tvorų - netrugdo jos, nors be jų gražiau būtų. Dar pastebėjimas: Kur apvažiavimai video gale ir tos lemputės - nesąmonė truputį, pakeist reiktų.

8/10. :lok:

ee1dcbf175f9875420e57d5b6eca80cf69.png

Kai pamatai šitą skaičių, supranti, koks aš populiarus

Ahą td mappinau lievai. Dabar žymiai geriau, nors tada mappinau geriau už tave. Net pats tai sakei :DDD :funny::funny::funny:

taiva tada as isvisten tik zaidziau, o tu cia atejes skiedi nesamones, taip cia yra pirmi mano darbai, nes ka as bandydavau seniau,buvo nesamones, tokiu kaip 3 medziai ir gele net nejo pavadinti mapinimu :D

╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮

Nu tu nemeluok gerai? Būdavo darbai ten... Ir tikrai prastoki.

-- 26 Vas 2012, 22:01 --

-- 26 Vas 2012, 22:02 --

Tai duot link'ą mano mappų kelių? Padūxinsiu ir tylėsi.

-- 26 Vas 2012, 22:03 --

Aij beje... Dar tam darbe klaidų nepasakiau... Fontanai ore skraido, jei nepastebėjai :D

-- 26 Vas 2012, 22:01 --

-- 26 Vas 2012, 22:02 --

Tai duot link'ą mano mappų kelių? Padūxinsiu ir tylėsi.

-- 26 Vas 2012, 22:03 --

Aij beje... Dar tam darbe klaidų nepasakiau... Fontanai ore skraido, jei nepastebėjai :D

ai zinai ka uztenka man kaskokio mazvaikio pastu rakinu tema nes geda man uz tave, visiem patiko darbas o tau kaskodel ne :DDD tu cia ant manes pyksti kaskodel tikriausiai uz senus laikus todel tipo kieta primeti ir cia kaska bandai pavaizduot kad esi kietas maperis :kuku:

╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5216 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...