Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

eStars - elektroninio sporto bulvaras - jau prekyboje!


ruklao

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5260 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

2ca8ecd1ae71f8c0238a8b7e7c2a3d7f509.JPGb964a399fc8fd689a6b4750f0b457ea4174.jpg

Taip, tai, ką jūs matote - jau realybė! Jau šiandieną į Lietuvos spaudą išėjo naujas leidinys - „E-Stars". Nors ir negalite patikėti savo akimis, tačiau kaip patys suprantate, šis žurnalas yra apie visų pamėgtą kibernetinį sportą. Po nuožmių dvejonių bei ilgų darbo valandų, mūsų komanda Jums pristato ilgai visų lauktą leidinį, kuriame bus aprašomos karščiausios naujienos apie įvairiausius online tipo žaidimus. Be viso to į žurnalo turinį įeina ir įvairiausių Lietuvos bei užsienio turnyrų apžvalgos, intriguojantys interviu su žymiausiais Lietuvos žaidėjais bei visa kita, ko tik geidžia Jūsų širdis! Jeigu Jūs manote, jog ši šokiruojanti žinia liečia tik populiariojo Counter-Strike fanus, tai Jūs klystate, nes „E-Stars" žurnale naujausias, dar niekur negirdėtas naujienas galite sužinoti ir apie kitus, itin populiarus žaidimus, tokius kaip: Counter-Strike 1.6, DotA, Counter-Strike: Source, Trackmania Nations Forever, Call of Duty ir t.t. Be viso šito, mūsų kolektyvas nepamiršo ir skyrelių atsipalaidavimui. Čia skaitovams puikią nuotaiką atneš įvairiausio tipo anekdotai, bendraamžių mintys, pirkimui ir pardavimui skirti skelbimai, kuriuos įdėti gali kiekvienas panorėjęs jaunuolis, bei žinoma, netikėčiausi konkursai, kuriuose dalyviai galės laimėti pribloškiančius prizus. Pirmąjąme žunalo konkurse Jūs turėsite puikią galimybę laimėti galingą nešiojamą kompiuterį (daugau info apie konkursą: čia). Tad nepraleiskite puikios progos ir tuoj pat bėkite į artimiausią spaudos kioską, prekybos centrą ar net į kokią nors degalinę, jog sužinotumėte dar niekur nepaviešintas kibernetinio sporto naujienas!

arrow.gifPlačiau apie „E-Stars" bendruomenės kolektyvą:

-> Žurnalo redaktorius: lt.gif Martynas „hSp" Vitkauskas

-> Counter-Strike 1.6 reporteris: lt.gif Darius „ruklas" Bardauskas

-> Counter-Strike: Source reporteriai: lt.gif Giedrius „cesna" Čėsna bei lt.gif Paulius „pMp“ Mineika

-> DotA reporteris: lt.gif Artiomas „Nuba" Semionovas

-> Call of Duty reporteris: lt.gif Dainius „Sparkilo" Valiūnas

-> Trackmania Nations Forever reporteris: lt.gif Mindaugas „Etukas" Garnys

-> World of Warcraft reporteris: lt.gif Šarūnas „x3non" Urbelis

-> Quake reporteris: lt.gif Darius „ruklas" Bardauskas

Mes kantriai dirbame ir aukojame savo brangų laiką tik dėl Jūsų bei lietuviškojo eSport'o ateities. Mūsų kolektyvas yra ganėtinai subrendęs, todėl galime garantuoti praktiškas bei niekur nenukopijuotas naujienas apie įvairiausius žaidimus. Jeigu susiklosčius aplinkybėms leidinio tikslas eisis pagal planą, mūsų bendruomenė itin plėsis, ko pasekoje, sparčiai išaugs žurnalo turinys. Pirmieji žurnalo numeriai bus leidžiami kiekvieną mėnesį, tačiau atsižvelgus į pirkėjų kiekį bei norą, mūsų bendruomenė kaip mat suaktyvės ir naujus žurnalo numerius galėsite matyti kur kas dažniau, nei vieną kartą per mėnesį. Dėkojame už Jūsų supratingumą bei pirktus produktus.

*Žurnalo kaina - 4.99LTL.

*Žurnalas į prekyba išeina kartą per mėnesį.

*Žurnalas sudarytas iš 35-37 puslapių.

*Kadangi tik šiandien buvo pradėti platinimo po visą Lietuvą darbai, tai maždaug leidinys visose Lietuvos kraštuose bus po savaitės laiko. (kiekvieną dieną vis kituose miestuose)

© Visos teisės priklauso

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Parašė po 2 mėnesių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5260 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...