Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4864 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki neturedamas ka veikti uzsimaniau kazka sumapinti tai va mano MAP DARBAS

vertinkit 0/1Balu sistemoi

Labai jau nepeikit gryzau po poros menesiu ~4-5 pertraukos

gero ziurejimo :)

[youtubecom]http://www.youtube.com/watch?v=NZb_k4eFSP8&context=C3782c04ADOEgsToPDskJ0Nfji-xbYPwhqvKfy7j1Z[/youtubecom]

-- 22 Vas 2012, 13:51 --

Beja pirmas parases : AS NORIU JO lietuvos spalvomis

gaus si map darba

Megejas pamapint

• ,

aciu uz nuomone kuri man nieko nereiskia ..... klaidu tikrai buvo ir as tai prypazistu o kad vieta netinkama nesutinku kaip tik tokie siukslynai turi but mechanikams o felka isvis nesupratau ka tu cia nusisnekejai......

ir sis darbas buvo : PO PERTRAUKOS DABAR MAPINU mechaniku baze Los Santos stengios ko idomesne ryt turbut idesiu

beja kas parase : As noriu jo parasyk i skype: mcadmin4

Megejas pamapint

*Myliu SuperGames.lt* *Myliu SuperGames.lt* sakome tau aiškiai, kad nesiderina nieks. vienur vienaip kitur kitaip. Visus iš eilės sudėjai obijektus ir spangsti *Myliu SuperGames.lt* čia mums kad nepatinka kažkas. Nemoki kritikos priimti *Myliu SuperGames.lt* *Myliu SuperGames.lt* neužpisk su tokiais debiliškais klausimais.

Manau, kad esu visiškai teisus :liuxas:

Rimtas Kentas

Krc ziuriu geriau kelt i gta-online.lt darbus nes jus vapse nieko nesuprantat nuvaziuokit i siuolaikiniu mechanik udarboviete ir pasiziurekit isliskit i kiema nuo kompo *Myliu SuperGames.lt*

Va būtent tau ir reik išlysti, tie mechanikai šiuolaikinėj Lietuvoi beveik neegzistuoja, tam yra servisai o jie yra visokių rūšių ir dideli ir maži ir tvarkingi ir nlbj tai gal paleisk laidą ir eik apsižvalgyt.

Rimtas Kentas

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4864 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...