Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Beast Items


djedga

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5345 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sek tek apie Beast items:

Generalinės

Žvėris elementai yra visi ištirta Arcana. Dauguma taip pat reikalauja, šventykla, kol jie gali būti tiriami ir turi būti prieinami po to, kai tyrimai yra baigti. Žvėris Ryšio negali tyrimams daugiau daiktų tuo pačiu metu ten yra arcanas. Tai yra skirtingų ginklų, kurie yra paskirstyti per kelerius pastatų žvėrys.

Pagrindiniai daiktai

Pirmoje skiltyje. Šie elementai reikalauti arcana arba tapti nepasiekiama.

70px-Beast_item_mana.jpg

Mana Crystal

Lėtai papildys your mana, ir žvėrys ammo. Tai suteikia neribotas ammo ginklu efektyviai, bet ne tikėtis, kad ji būtų greitai atsigauti. Jums vis tiek gali pasiimti mini-Mana kristalai iš kritusių žmonių ir NPC. Be to, mini-Mana krištolo pakėlė iš mažesnių NPC kaip chiprels papildyti paties dydžio, palyginti su mana vienas iš didesnius vienetus.

70px-Beast_item_frenzy.jpg

Frenzy

Greičiau papildys jūsų ištvermė kelias sekundes. Naudokite jį, kad bėgti iš mūšio, kur gauti greitai ir sujungti ją su auka už mirtiną smurtą. Tai dažniausiai naudojami Melee, tačiau įsitikinkite, kad turite daug ištvermės, kai poveikis baigiasi.

Entropija Items

Šie elementai yra ištirta Arcana. Jie reikalauja, entropija šventovę.

70px-Beast_item_sixthsense.jpg

Intuicija

Ženklai netoliese priešų su šviesos spindulių. Ne tikrai reikia atvirose teritorijose, tačiau didelis tankus lapai arba aplink kalnuota vietovė. Jūs retai gali Przyczajony iš padengti. Tai nereiškia, kad priešai rodomi žemėlapyje. Taip pat verta pastebėti, kad jūsų sąjungininkai cant see šviesos matote spinduliai.

70px-Beast_item_snare.jpg

Snare

Įdomus. Metimas tai ne priešų, kad lėtai juos. Kai naudojamas ir tai mirtina įrankis. Galite turėti ne daugiau kaip 3 ir jie stos. Tam tikri žmonės mėgsta derinti ją su blaze blaze nes nėra milžinišką žalos vienetą, jei visi jo šūviai Rezultatas. Labai panašus į Imobilizatorius.

Strata Items

Šie elementai yra ištirta Arcana. Jie reikalauja, kad sluoksniai šventovė, todėl, jei sluoksnius shirne yra sunaikintas, sluoksniai elementai nėra disebled.

70px-Beast_item_stormshield.jpg

Audra Shield

Jūs gaunate ne nuo spindulio poveikis 10 sekundžių bendros žalos, tačiau tai nereiškia, kad galite išgyventi savo savo aukos. Ji apsaugo nuo žalos Pulsas Patranka, statybiniai skiediniai, paleidimo, katapultos, sausumos minų, griovimo Pack, žarijos, Blaze, Fireball, auka ir priešgaisrinės grandinės.

70px-Beast_item_mistshroud.jpg

Migla drobulė

Makes You skaidrus (ne nematoma) 15 sekundžių. Naudingumas priklauso žemėlapyje (fono spalvos, sniego yra geriausia), intelekto ir patirties Enemy komanda ir ar yra davikliai dislokuoti netoliese ar ne. Jei priešas vadas ar pareigūnai ženklas jums yra Big Red Ray of Light ženklas jums taip rūkas poveikis yra sumažintas aikštelė. Jūsų varžovas negali matyti, ką reiškia "Melee streikuoti" Jūs esate tai padeda šiek tiek. Bokštai bus ne puolimo, jei jums yra daviklis šalia (nors tai yra šiek tiek Bugged).

Gaisro Items

Šie elementai yra ištirta Arcana. Jie reikalauja, kad gaisro šventovė, todėl, jei arcana prarastas gaisro elementai nėra disebled. Tai tiek spindulys žalą, todėl Storm Skydas apsaugo juos nuo pažeidimo. Pavyzdžiui: audra Ekranuoti maitėda negauna iš gaisro grandinių žalą. Apskritai, jums nereikės nerimauti, žvėrys Tech yra spindulys žalos, ar ne, bet dėl 4 Komanda Žaidimai jis gali būti svarbus.

70px-Beast_item_sacrifice.jpg

Sacrifice

Puikus įrankis sunaikinti priešo bokštai ir pastatai. Įjunkite jį ir po lygiai 10 sekundžių jūs sprogti. Idėja yra ta, kad stengiasi būti šalia priešų ar priešo pastatus sprogimo metu sugadinti juos. Gudrybės tampa kur norite smūgis sau iki gyvos ir išsilaikyti pakankamai ilgai, kad smūgis ne sau. Jei meistras, jums gali susprogdinti beveik nieko. Dauguma pastatų yra ne sunaikina viena auka, bet kai daroma grupė gali greitai lygio bazė. Jie žudo visus Neapsaugotas bokštai ir bokštų vienoje tiesiogiai patekti nors. Norėdami padėti į laiką, suaktyvinti Frenzy maždaug tuo pačiu metu. Tai suteiks jums laikmatis važiuoti.

70px-Beast_item_fireward.jpg

Gaisro Seniūnijos

Magical Ward. Padėkite jį ant žemės, ji sprogsta, kai priešai atėjo šalia jo, tačiau ji trunka laiko activete tai sprogstamasis magija 2 sekundes (not sure). NPK taip pat atlikti gaisro grandinių sprogti. Jūsų komanda gali taikyti ne daugiau kaip 25 Ward tuo pačiu metu, todėl vietoj jų well.They žalos pastatams, kai jie per sprogti, įskaitant savo pastatus. Tavo komandos negali gauti žalos nuo sprogimų taip pat dėl kai kurių serverių. Labai panašus į žemės min funkcija, tačiau sutrikimus galima pašalinti. Žmogaus vienetai gali blokuoti grandinių, sumažinant jų veiksmingumą.

Ripinta is FOC Clan Forumo

As tik isverciau i Lietuviu kalba

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5345 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...