Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Beast Weapons


djedga

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5345 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sek tek apie Beast Zveriu Weapon

Generalinės

Žvėris ginklai gali būti ištirti įgulos vadas, jei pastatas, kuriame jie tiria nuo pastatyta. Tai reiškia, kad įgulos vadas gali mokslinių tyrimų keletą ginklų, tuo pačiu metu.

1 pakopa yra researchable kai šventovė yra iki. Sąnaudos 200 Redstone. 1 pakopa ginklai yra nemokama.

2 pakopa yra researchable kai Lair atnaujinti LVL 2 baigtas. Sąnaudos 300 Redstone. 2 pakopa ginklus kaina 250 aukso.

Tier 3 researchable kai Lair atnaujinti LVL 3 baigta. Sąnaudos 400 Redstone. 3 pakopos ginklus kaina 500 aukso.

Jei pastatą reikia griauti vadas negali tyrimų ginklų ir, jei buvo iš mlrd rublių, kad moksliniai tyrimai turi būti iš naujo tyrimo. Pavyzdys: Jei prarasite savo paskutinį sluoksniai šventovė, sluoksniai ginklai, daiktai ir mėgėjai tapti unavaible ir, pavyzdžiui, vadas negali toliau tiriant audra.

Ginklai

Pirmoje skiltyje. Ne suderinama su svyravo ginklu, jūs negalite turėti dviejų ginklų įrengti. Reikalingas nexus arba tampa unavailible. Šie ginklai yra ištirta nexus. Ši skiltis yra tik meelee ginklai yra. Beveik visi vienetai turi standartinę Melee ataka. Šie ginklai pridėti daugiau efektų, kad standartinis Melee ataka.

70px-Beast_weapon_venom.jpg

Pagiežingas

1 pakopa ginklai: Enemy pasireiškia žala per tam tikrą laikotarpį, kai yra atitiktį. Nuodai veikia net jei ataka yra užblokuotas. Jūs negalite nuodų vienas tikslas du kartus, bet jūs galite nuodų kelis tikslus vienu metu. Jūs negalite vėl nuodai patį tikslą iki nuodų poveikis susidėvėjęs. Norėdami geriausių rezultatų, pabandykite nuodų kelis tikslus vienu metu. Rezultatas juos ir tada trauktis atgal į saugumą, ir vėl nuodai juos, kai poveikis yra susidėvėjęs.

70px-Beast_weapon_rabid.jpg

Rabid

2 pakopa ginklai: labai gerina jūsų sveikatą regeneravimui. Vėl savo ištvermę, kai paspausite priešas. Puikus Melee ginklas. Naudokite ištvermė šokti aplink. Išvengti susidūrimo nuolat pataikyti priešų papildyti savo ištvermę. Jei padaryta gerai jums gali išgyventi gana ilgai like that.

70px-Beast_weapon_carn.jpg

Vabzdžiaėdžiai

2 pakopa ginklai: Dažnai trumpinamas kaip Carn ", šis ginklas atkuria 45% padarytą žalą, kai paspausite mygtuką nukreiptos į jus kaip sveikata. Jis yra labai stiprus, jei priešo nėra blokuoti, tačiau, jei priešo nėra blokada, turėsite šuolis aplink juos nuolat, tai yra daug problemų, nes šokinėja reikalauja daug ištvermės, ir dėl ištvermės stoka, iškyla mirtis. Geras valdymas ištvermė yra būtina geros Carn vartotojas, ir ji gali būti derinama su Frenzy daiktą laikinai išspręsti problemą ištvermė. Su Carn galite laimėti Melee kovoti su nieko lengviau, jei jie nėra blokuoti, išskyrus didelės žalos tarpininkai, pavyzdžiui, behemoths, ballistae ar kiti gyvūnai, su Carn arba pasiutęs.

Entropija ginklas

Antroje skiltyje. Reikalingas Entropija šventovė arba tampa nepasiekiama. Šie ginklai yra ištirta ir entropija šventovę.

70px-Beast_weapon_chaosbolt.jpg

Chaos varžtas

1 pakopa ginklas: Beveik niekada nesinaudojo; Bugged ginklu. Jis turėjo gebėti žalos šalia priešų, net išgerti, bet veiksmingai gaisrai labai lėtai, varžtas žalios goop kad kalbama grubiai 100hp žalos tikslą. Tai geriausia naudoti kai close up ir net tada, nėra labai naudinga. Jei priešų atakų jums to, jie yra nepatyrę arba jie nėra jus rimtai. Chaos varžtas vikšriai yra panašūs į Shaman gluosnių, priešas yra įsitikinęs, kad jie laimės nesvarbu kas. Jei prarasti chaosas varžtas Rush, tada jūsų komanda buvo ką tik rimtai nuosavybė.

70px-Beast_weapon_surge.jpg

Surge

2 pakopa ginklas: Ray ginklu. Gali būti naudojami siekiant padėti Melee komandos, nes ji blokuoja sunku. Labai ilgo nuotolio ir pasiūlymai teisingą žalos dydį, tačiau ji didelio Mana vartojimas.

70px-Beast_weapon_rupture.jpg

Plyšimas

3 pakopos ginklas: Radius žalos ginklu. Jis žalos kiekvienas mažas plotas, tai gerai žudyti klajokliai arba kapelionų. Veikia gerai, kad nužudyti priešą padaliniai, klajokliai, kad sustabdyti atgal ir retransliavimo jūsų komandos iš pavyzdžiui atstumą. Ji nėra tokia gera žudyti legionierių, tačiau tai gali susilpninti juos.

Strata ginklas

Trečiame stulpelyje. Reikalingas sluoksniai šventovė arba tampa nepasiekiama. Šie ginklai yra ištirta Strata šventovę.

70px-Beast_weapon_frost2.jpg

Šalčio varžtai

1 pakopa ginklai: Scatters, panaši į karabinai. Ar daug žalos, kai netoli priešo, jei jis visiškai Rezultatas. Ar good žalos, bokštai, taip pat, jei jie yra Apsaugota.

70px-Beast_weapon_tempest.jpg

Audra

2 pakopa ginklas: Gali būti šiek tiek sunku Hit Parašyti; bet priešas, kad yra protingas ir žino, kad jūs, kuriais siekiama juos nestovi vietoje, nors ji vis dar gerai fotografuoti žmones. Puikiai žudyti ballistae nuo atstumo. Tai yra geriausias ginklas skubėti dėl į žaidimo pradžioje, nes jis nužudo Nomads 2 šūviai.

70px-Beast_weapon_lightning.jpg

Žaibas

3 pakopos ginklai: Sniping ginklu. Ne visada tiria, nes dauguma žmonių nemėgsta ginklas, ir jei per daug žmonių komanda šaudyti, komanda paprastai tolsta. Žaibas pasireiškia tyrinėjo daug daugiau tada snaiperis atsisveikinti, nes žvėrys vartai, yra pigesnis ir kaip žmogus negali šuolis, jie lengviau pataikyti. Jie neturi tiesioginio priešo nugaros siekiant gauti priešo bazę. Jie gali neršti į priešo bazę, jei vartai yra sėkminga ir geras. Jis taip pat yra gana lengva paslėpti kažkur su apšvietimo, padaryti nėra jokių pėdsakų, kad taškas Atgal į jus, kai ugnies, nors ji gali apriboti savo viziją priešas. Jis eina labai gerai kartu su meleeing komandos. Snajper atsisveikinti laikoma mažiau veiksmingas nei apšvietimas šis naudojimas.

Gaisro ginklas

Ketvirtoje skiltyje. Reikalingas ugnies šventykla arba tampa nepasiekiama. Šie ginklai yra ištirta gaisro šventovę.

70px-Beast_weapon_ember.jpg

Žarijos

1 pakopa ginklas: Geras ginklas. Trumpojo nuotolio. Vienas iš geriausių ginklų pradžioje žaidimas. Ar gerai žalos, pastatų ir vienetų per blokada.

70px-Beast_weapon_blaze.jpg

Blaze

2 pakopa ginklas: Iš esmės purškalai karščio. Trumpojo nuotolio, didelės žalos, lėtai sviedinius, santykinai žemas Mana naudojimas. Ar didelę žalą su Siege vienetų. Gali būti šiek tiek sunku Hit priešų, tiek derinant jį su spąstais, gali būti gera taktika. Atkreipkite dėmesį, kad naudojant Spąstai liepsnoti visą laiką gali padaryti jums nepopuliari, nes ji yra gana erzina, bet saugokitės, jeigu jie blokuoja liepsnoti, jūsų ataka bus gana unsuccesful. Nomads stendas nėra galimybės prieš pat padaryti kilpą liepsnoti, bet legos gali išgyventi ji (blokas medkits). Jie taip pat gali persikelti, jei nesate atsargūs, ir jie taip pat gali Dodge kilpą. Geriausias ginklas prieš blokada.

70px-Beast_weapon_fireball.jpg

Fireball

3 pakopos ginklai: mokesčiai iki. Spindulys žalos ginklu. Jei laikykite pelės mygtuką max laiko, jis didelę žalą ir turi didelį diapazoną. Jei paspausite greitai tai galima palyginti su Blaze. Gali būti naudojamas užmušti skydas bokštai iš toli, jei summoners yra nepasiekiamas arba negyvena pakankamai ilgai, kad nužudyti skydas bokštas. Taip pat gerai, kaip atstumas blokas-breaker jei turite daug vienetų, naudojant Ginklai. Kai kurios komandos neturi šio tyrimo, nes ji yra gana sunku naudoti.

Pastaba: Visi ginklai gali būti blokuojami. Visa žala, gali būti blokuojami. Kai žvėrys ginklai yra labai sunku blokuoti sukelti jie akimirksniu, pavyzdžiui, griauti ar žaibo. Kai sunku blokuoti sukelti jie nuolat žalos, pavyzdžiui, Blaze ir bangos. Žvėris svyravo ginklų reikalauti Mana. Equip Mana kristalas automaticly papildyti savo Mana laikui bėgant. Paimkite Mana kristalai papildyti savo mana.

Ripinau is FOX Clan Forumo

AS tik isverciau i LT kalba

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5345 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...