Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Lengvas darbelis už +r3p!


Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4001 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Na taip, visi filterscript'ai yra užkrauti(bent jau aš taip manau) gal bus dar kokios pagalbos?

//...

/* geras
*/


#include 
#define FILTERSCRIPT

new Text:Time, Text:Date;

forward settime(playerid);

public OnFilterScriptInit()
{
print("\n--------------------------------------");
print(" atnaujinta versija! tikro gyvenimo laikas+ data By nobody");
print("--------------------------------------\n");

   SetTimer("settime",1000,true);

Date = TextDrawCreate(547.000000,11.000000,"--");

TextDrawFont(Date,3);
TextDrawLetterSize(Date,0.399999,1.600000);
   TextDrawColor(Date,0xffffffff);

Time = TextDrawCreate(547.000000,28.000000,"--");

TextDrawFont(Time,3);
TextDrawLetterSize(Time,0.399999,1.600000);
TextDrawColor(Time,0xffffffff);


SetTimer("settime",1000,true);
return 1;
}

public OnFilterScriptExit()
{
print("\n-----------------------------------------------------");
print(" LAIKAS");
print("-----------------------------------------------------/n");
return 1;
}

public OnPlayerSpawn(playerid)
{
TextDrawShowForPlayer(playerid, Time), TextDrawShowForPlayer(playerid, Date);


return 1;
}

public OnPlayerDisconnect(playerid, reason)
{
TextDrawHideForPlayer(playerid, Time), TextDrawHideForPlayer(playerid, Date);
return 1;
}

public settime(playerid)
{
new string[256],year,month,day,hours,minutes,seconds;
getdate(year, month, day), gettime(hours, minutes, seconds);
format(string, sizeof string, "%d/%s%d/%s%d", day, ((month < 10) ? ("0") : ("")), month, (year < 10) ? ("0") : (""), year);
TextDrawSetString(Date, string);
format(string, sizeof string, "%s%d:%s%d:%s%d", (hours < 10) ? ("0") : (""), hours, (minutes < 10) ? ("0") : (""), minutes, (seconds < 10) ? ("0") : (""), seconds);
TextDrawSetString(Time, string);
}

-- Papildyta --

Tai padėsit kas? P.s. Kai bandziau susirasti per sa-mp.exe serverį, pastebėjau viena keistą dalyką. Kad visų serverių ip yra normalus. T.y. ip:port, o prie mano serverio terodo :7777. IP nėra, tik port'as+niekas neprisijungia prie serverio(nors dažnai taip būna). Tad noriu paklausti, ar nieko nėra atsitike jog terodo port'a?

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4001 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

×
×
  • Sukurti naują...