Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Beast Units


djedga

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5346 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki sek tek papasokosiu jum apie SAVAGE zaidyma kuris ira labai idomus ir idomus.

Jai kam patynka strateginiai zaidymai online tai sitas kaip tik jum.

Ce susidrue Humman pres Beast kitap Zmones pres Zverys.

Tai vyksta karas kas laimes.

Sek tek apie

Beast , Zverys

Beast Zveriu Rases 1

Svarbiausi vienetai gali pakeisti savo ginklą ir dalyko konfigūraciją loadout ekrane. Jūs galite išsirinkti iš visko, kurį vadas tyrinėjo. Pažymėkite, kad jūs negalite įrengti daugiau kaip 3 dalykų ir kad jūs negalite turėti daugiau kaip 1 papildomo ginklo

Beast Zveriu Rases 1

128px-Beast_unit_scavenger.jpg

Scavenger:

Pradinė pagrindinis vienetas. Laisvas. Prasideda nuo 250 AG.

Scavengers yra pirmojo įtaiso prieinama Beast Horde ir kaip žmogaus Nomad, yra nemokama. Nors jie nėra tokie stiprus ir tvirtas, kaip kitais vienetais jie gana veiksmingai pradžioje žaidimą. Tai nėra ideali vienetų naudoti važiuojant po priešo pastatus ar Siege jų modifikatorius yra vidutiniškai mažesnė nei bazinių žalos rezultatus. Scavengers yra sparčiausiai statybininkų / kalnakasių gyvūnas grotuvas vienetų.

2

128px-Beast_unit_stalker.jpg

STALKER:

2 pakopa pagrindinis vienetas. Išlaidos 2.500 aukso. Prasideda nuo 400 AG.

Medžiotojai taps prieinami, kai jūsų vadas baigė STALKER tyrimus, kurie tampa prieinami, kai Lair pasiekia 2 lygio. Jie yra daug stipresni ir galingesni nei Scavenger. Jeigu jūs planuojate imtis nustatytų pastatų anksti, Stalker yra puikus pasirinkimas su 50% žalos modifikatoriaus viršijant jų netauriųjų žalos dydžio. Jų sąnaudų ir nuostolių santykis, jie taip pat turi pranašumą tiesiai Melee žalos, palyginti su kitomis ne blokada žvėrys vienetai, turintys 20% brangesnės Pierce modifikatoriaus per galingesni Predator. Jie labiausiai Melee žala visų pagrindinių žvėrys vienetų. Panašus į Savage, kas labiausiai Melee žala visų pagrindinių žmogaus vienetų.

3

128px-Beast_unit_predator.jpg

Predator:

3 pakopos pagrindinis vienetas. Išlaidos 4.500 aukso. Prasideda nuo 550 AG.

Šie Critters yra pragaras du rytinėje kojų. Vienos servetėlės iš Predator bus tik apie nužudyti Nomad ir du Kiepskie alus bus žudyti žemesnio lygio Stalker. 6 lygis Predator gali atlaikyti 2 tiesioginių hitai snaiperis Bow duoti jums kai jų stiprumo požymis. Tai kodėl žmonės retai tyrimų snaiperis lankas. Jūs galite naudoti šį vienetą beveik nieko, bet yra 4500 aukso ir juos lydinčių elementų jūs galbūt norėsite naudoti, kaina tag pilnai pakrautas Predator gali būti kietas. Viltis labai turtingas vadas arba įsitikinkite, kad jums yra įlaipinami bet Szabrować uždirbti, kad išlaikyti pradėti šių srityje. Kill NPC aukso. Jie suteikia aukso ir Melee orientuoti plėšrūnas, neturėtų būti problemų su dauguma iš jų. Predator turi pakankamai su pasiutęs ar mėsėdžiai palikti dauguma priešų nuo pagrindo. Predators yra brangesnis srityje.

Support units Kitap Medikai

128px-Beast_unit_shammon.jpg

Shaman:

Healer / paramos padalinys. Išlaidos 1500. Prasideda nuo 250 AG.

Ar Melee priepuolis, kad gali būti Armor penetrtion (nesu įsitikinęs), kad gali būti panaudotos remontui, kasybos ir pataikyti į priešus. Jo Melee yra tik ataka jis. Antrasis punktas yra skirtas gydyti sąjungininkus. Šaudyti sužeisti vienetų, apsuptimi vienetų sugadinti ar apgadinti pastatus atstatyti kai jų sveikatai. Trečią Prekė prisikelti. Galite tik prisikelti pagrindinių mazgų ir kitų šamanų. Galite tik prikelti žmonių, jei jie negali vaikščioti į apkrovą ekrano dar. Šie žmonės yra pažymėtos žemėlapyje kaukolė ir yra Raudonojo Kryžiaus Vizija virš jų. Trečią punktą skydas spindulių. Naudoti jį arba panašių vienetų, pastatų, kurie užpuola. Tai sumažina žalą, gauta 60%. Tik vienas ray gali turėti įtakos kiekvieno tikslą bet kuriuo metu. Skydas poveikis nėra kamino.

Pastaba: Shaman negali pakeisti jo konfigūracijos elementą. Jis gali turėti iki 3 elementai / Įrankiai. Jei vadas tyrinėjo juos Shaman neršia su jais. Jis negali nuspręsti, ar galima įrengti arba unequip. Jei esate Shaman ir mokslinius tyrimus, naujų Shaman punktas yra užbaigtas, jūs turite eiti į loadout ir parduoti ir pirkti Shaman turėti naują elementą.

Siege Units

Jų pagrindinis tikslas yra žala priešo pastatus. Apsaugoti šias paramos vienetus.

Pastaba: nėra Tier 1 Siege vienetą Siege vienetai nėra researchable iki 2 pakopai.

1-Sis Siege Summoner

128px-Beast_unit_summoner.jpg

2 pakopa Siege vienetas. Išlaidos 4000. Prasideda nuo 330 AG.

Neturi Melee ataka. Jis ūgliai varžtai magija, kuri gali sunaikinti beveik bet priešas vienetą (išskyrus Siege vienetų) su vienu Hit (tai gali būti užblokuotas). Nužudymai Neapsaugotas apsaugos bokštai, du hitai. Summoners turėti begalinį ammo, nes jų mana atstato gana greitai. Jums reikia visiškai Mana šaudyti ir viena kulka laikosi visų savo mana.

2-Sis Siege Behemoth

128px-Beast_unit_behemoth.jpg

3 pakopos Siege vienetas. Išlaidas 7.500. Prasideda nuo 4.250 AG.

Tik blokada blokas su Melee ataka, tačiau vis dėlto neturi svyravo atakos. Enemy legionierių gali išgyventi tiesiogiai patekti iš Behemoth, jei jos blokas, ir yra bent jau lygiu devyni .. Nužudymai Neapsaugotas apsaugos bokštai vieną smūgį. Behemoths turėti begalinį ammo per daug, nes jų ataka nereikalauja ammo.

Rippinta is FOX Clano forumo :)

As tik isverciau viska i Lietuviu Kalba !!!

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5346 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...