Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5262 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

R0L1S: Lukai, šneki ir nusišneki, pvž man geriau mokytis kai man žmogus pataria,pamoko, o kad nebusi PRO šneki nusišneki, gali tai pagrysti ar tik tai tavo teorija vaikišką?

Va taip ir žinojau kad atrašysi čia. Tu jau nuspėjimas esi nesupranti to? Gali bėgt toliau.

R0L1S: Erni, ko tu man sekioji paskui gal isikliopines? išreiškiau savo nuomone ir tiek, neverk begdamas paskui.

ee1dcbf175f9875420e57d5b6eca80cf69.png

Kai pamatai šitą skaičių, supranti, koks aš populiarus

R0L1S: Lukai, šneki ir nusišneki, pvž man geriau mokytis kai man žmogus pataria,pamoko, o kad nebusi PRO šneki nusišneki, gali tai pagrysti ar tik tai tavo teorija vaikišką?

Va taip ir žinojau kad atrašysi čia. Tu jau nuspėjimas esi nesupranti to? Gali bėgt toliau.

R0L1S: Erni, ko tu man sekioji paskui gal isikliopines? išreiškiau savo nuomone ir tiek, neverk begdamas paskui.

Keistas tu man esi :D Aš nesekioju tik žėjau tema ir taip kaip nuspėdamas žinojau kad atrašysi čia.

1.2.3....
Soon... New. Unique.

Pats tu ir nusišneki, įsiskaityk kas rašoma, tik tada nusišnekėk, ar aiškink, jog nusišneku aš. Kas sakė apie patarimus? Aišku tu prie jų pripratęs, jų ir reikia, bet šis, nieko nemokantis, prašo, kiekvieno dalykėlio išmokti, patikėk tikrai neišmoks. Ir neras tokio, kuris iš mokintų.

R0L1S: Lukuti, pats ištikro nesimokindamasis išmokau dauguma funkciju ir t.t, tik kas sunkiau yra išmokti tai skripto sudetingesnio sudaryma, ir tiek, ištikro skriptinimas nera sunkus dalykas.

Pats tu ir nusišneki, įsiskaityk kas rašoma, tik tada nusišnekėk, ar aiškink, jog nusišneku aš. Kas sakė apie patarimus? Aišku tu prie jų pripratęs, jų ir reikia, bet šis, nieko nemokantis, prašo, kiekvieno dalykėlio išmokti, patikėk tikrai neišmoks. Ir neras tokio, kuris iš mokintų.

R0L1S: Lukuti, pats ištikro nesimokindamasis išmokau dauguma funkciju ir t.t, tik kas sunkiau yra išmokti tai skripto sudetingesnio sudaryma, ir tiek, ištikro skriptinimas nera sunkus dalykas.

Gal kaip pydar*i kreiptis nereikia? Jei toks esi, tada eik kažkur, bet dink iš čia, kažkoks iškrypėlis. Be to nieko tu įspūdingo neišmokai ;D

Gal kaip pydar*i kreiptis nereikia? Jei toks esi, tada eik kažkur, bet dink iš čia, kažkoks iškrypėlis. Be to nieko tu įspūdingo neišmokai ;D

R0L1S: Lukuti tave Lukučiu vadinu dėlto kad esi dar mažiukas tau vos dvilika metuku, o šokinėji kaip 24 butu :) o ar aš pyderas esu ? deja ne.

Iš tavo elgesio, rašto spręsti galima, kad nei tų 12 metų neturi, o man 14 nevykeli, dink iš čia atsibodai idiote.

R0L1S: Man dviliką? tai tau tada pampersus laikas keistis :/ man 16, ir man nusispjaut kiek tu man metu duosi, nes man kiekvieno piligrimo nuomone nerūpi, ai tiesa.. tau jau 14? tai jau visa panelyte esi .: )

Galvoji man rūpi tavo metai, ir taip aišku, kad tau tiek nėra, ne vien aš galiu pagrįsti. :mucha: Idiotas.

R0L1S: Ar tau rūpi mano metai? tai aišku, nes tu mane buvai isimylejas ( tiesiogine to žodžio prasme ) anksčiau kol nepasiunčiau toly toly... Rašinėjai man kiekvieną dieną ir t.t , suprasčiau kad normaliai, bet lindai į šikną, apsimetei draugu ir pan, tai pirma pagalvok kažką vadintas idiotu apie save. :)

Sugadinot žmogui temą. :D O temos autoriui patariu pradėti editint'i kokį nors gamemod'ą ir tada išmoksi, nes tik kažką kurdamas viską perprasi ir kai suprasi, kad jau nemažai mokį atsidaryk new.pwn ir kurk ką nors įdomaus.

PAWN patirtis: 3 metai

Pamokos:

[GH #1] [0.3d] Objektų šalinimas

[GH #2] [0.3d] Vartų kūrimas

[GH #3] Laiko žymės (UNIX TIMESTAMPS)

[GH #4] Kodo lygiavimas

[GH #5] Kuriame judantį textdraw

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...