Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4848 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, taigi noriu jūs perspeti, kad niekada nieko nepradėtumėt kurti su Gyčiu ( Frisko ar koks ten nickas, vnž, moderatorius šitame forume, skype - gytis_live) Jeigu esat kažką girdėję apie cs-slay.lt projektą, tai jis pradėjo rinkti komandą ir rėmėją :) Taigi, galvojau, kad rimti žmonės susirinkę ir atsakingi, atliekantys savo darbą laiku ir kada reikia. Taigi nebuvau nieko blogo girdėjęs apie tą Gytį, todėl nusprendžiau prisidėti prie jo projekto kaip rėmėjas. Paaukojau apie šešiasdešimt litų, ant domeno ir ant dizaino ( kurį vėliau pardavė, tam, kad užtektų kažkokiom sistemos kurių niekada ir negavo, esą Neonas neprisijungė per savaitę ir jų jam neatsiuntė ). Jis man žadėjo, žadėjo, kad mėnėsio pajamos keliaus man, tačiau tokių niekada nebuvo, tai buvo jo pirmas melas :) Tada jis pardavė dizainą už kurį mokėjau trisdešimt litų ir esą nupirko kažkokias sistemas iš Neono, kaip ir minėjau, jų per savaitę negavo. Toliau nesugebėjo sudėti apsaugų, kad kažkokie nusmurgeliai nenuhackintų mūsų svetaines ( tokių atvejų buvo du, du kartus ta pati svetainė kažkaip, stebuklingu būdų nulaužė svetainę ). O kas gražiausia, kad kai visko nesugebėjo atlikti, tą ką sakė, kad moka atlikti ir gali, jis pradėjo tartis su vienu žmogumi iš komandos apie projekto atšaukimą niekam nieko nežinant, na ir aišku pasisavinant viską, ant ko aš ir toks Deividas išleidom pinigus. Taigi dabar, Gytis paliko projektą dėl neaiškių bėdų ir į pliusą niekas neišėjo. Išleisti pinigai šuniui ant uodegos. Galit nesakyti man, kad durnas buvau ir t.t., pats žinau, tiesiog norėjau pasakyti jeigu kažką galvosit kurti su juo, tikrai nepatariu to daryti, nes baigsis kaip ir man, taip pat jis turėjo ir kitų projektų kurie žlugo po poros savaičių gyvavimo ir nieko doro iš jų buvo neišėję. VENKIT PROJEKTŲ SU GYČIU ( Frisko ar panašiai )

Beje, gyti, gali čia nieko nerašyti, nes man tavo skiedalų ir melų nereikia. Gėda :kuku:

TEKSTAS IŠ FRISKY DIENORAŠČIO:

[21] Vygintas Jatulevičius: ...

[21] Gytis: hm..

[21] Gytis: nenori išgirst matau

[21] Gytis: nereik tada

[21] Vygintas Jatulevičius: Nežinau kuo betikėt.

[21] Gytis: Nu *Myliu SuperGames.lt*

[21] Gytis: išgirsk

[21] Gytis: mano

[21] Gytis: istoriją bent

[21] Gytis: Viskas buvo taip

[21] Gytis: :

[21] Gytis: Aš subūriau projektą.

[21] Gytis: Tada viskas vyko taip, aš priėmiau Miką į projektą, tada Ričardą, ir Ričardas Deividą, kad jam padėtų ir pnš, tada, Mikas nupirko domeną su dizainu, aš dizaino nepardaviau nes buvo šūdo vertas, nieks nepirko, tada nupirko Deividas dizainą naują, tada aš gavau 30lt ir nupirkau sistemas iš neono, o jisai mane apgavo, tada, prasidėjo nesamonės, mano HTML puslapis pradėjo lūžti ir būti nuhakinamas.

[21] Gytis: Pala.

[21] Gytis: Aš pabaigsiu rašyt

[21] Gytis: po moterys meluoja geriau

:DD. Ričardas buvo jau projekte kai aš į jį atėjau. Sakė, kad dizainą nupirko už penkioliką litų. O dėl html lūžinėjimo, tai čia ne prie ko, davė kažkam gytukas duomenis ir nulaužė, arba pats tai padarė, nes nesugebėjo nieko padaryti. Sako, kad dar dizainas šūdo vertas, pats tokį, gytuk, išsirinkai ir sakei, kad puikus dizainas už kurį verta mokėti pinigus :) Dabar kurk tas istorijas kurių nebuvo, jau ir taip reputaciją susigadinai tai dar labiau nesusigadink, oh wait, nieko nebeliko iš tos tavo reputacijos. Kurk tas savo istorijas, bet yra liūdytojų, kurie patvirtins, kad aš esu teisus

Aha, imsiu ir davinėsiu kažkam savo projekto duomenis, na, atsiprašau, bet aš dar ne toks durnius.

Pats padariau? Kam man reklamuot kažkokį šūd*** SA:MP projektą?

Apsaugų? Apsaugų ant html - neišmanai tai tylėk, nes tokių vargu ar rasi.

Taip, Neonas mane apgavo lygtais ir praradau 30lt, laukiau visą savaitę, kažko tikėjausi.

Paskiau, Ričardas mane spaudė, sakė - jeigu nesukursi ir neatrašysi mano SA:MP projektui webo, išmesiu iš cs-slay.lt projekto, ne ką blogesni jūs patys žinokit. :)

Aš tau nežadėjau tų pajemų, Ričardas sakė, kad pajamos tau eis viso mėnesio, o aš tiesiog pritariau.

O apie projekto atšaukimą, AŠ SAKIAU PAVYZDŽIUI, O NE ATŠAUKIU. O paskiau, dar Ričardas man grasino, kad nulauš mano visas visas svetaines, pasikvies "nostesi ir dogą", pradėjot paskiau man grasinti, kalbėjot apie kažkokią baudą su 500lt man, na žodžiu - vien grasinimai iš jūsų pasipylė.

Mumis jau buvo nulaužę 2 kartus , atsakysiu dar kartą - NETURIU ĮTAKOS DALINTI SAVO PROJEKTO DUOMENŲ, YPAČ, KAIP PATS PRIE JO PRISIDEDU RĖMIMU IR PLĖTOJIMU! Laikykit amžiais tai galvoje, nes aš taip - NEDARAU!

Beje, Ričardas mane visada ir visada vadindavo ,, ASILU ", ,, DAU** ", ,, DŪ** ", tada dar grasino - tad pirmiausia, pasižėkit, kas griauna projektus - nes aš, dirbti su tokiu atsiprašant ,, LO** " (Ričardu), nesiruošiu dirbti, sakiau Ričardui, aš pratęsiu projektą, nes tu čia nemoki dirbti, dalini visiems duomenis, bet, jisai pasakė, kad jisai pratęs projektą, taigi, tęskit - aš būčiau ir pats pratesęs be Ričardo, taigi, pirmiausia įsitikinkite kas griauna jūsų tuos projektus.

Štai įrodymai apie "Šventajį Ričardą' :

a51cd2ccdb0c75dd8fa1641213874b84593.png

e7b90e448d3d7171f2c981f77dd85275448.png

Tu galvoji, kad kažkas norės su tokiu kaip tu kažką kurti? Ta fotkę kur įdėjai, mes kalbėjom apie tai, apie projekto pratęsimą, normalaus projekto, kur viskas bus atliekama laiku ir, kad pajamų būtų ir panašiai, o ne, kad vien į minusą eitų, paskaičiuok kiek išviso visi lt sudėjus išleidom ir kiek gavom į pliusą, pažiūrėk kiek laiko negalėjai nieko padaryti ar sutvarkyti, pažiūrėk kiek laiko maldavai manęs, kad dar tave paremčiau, kam? Tam, kad išleisčiau dar daugiau pinigų į šitą sušiktą projektą kurį tu sukūrei? Pirmas išėjai iš projekto, tu jį sužlugdei, o ne mes. Nedėsiu aš tų screenų ir panašiai, bet kas dalyvavo projekte žino, kad tu čia nesąmones darei, ir, kad tu čia daugiausia prisidėjai prie jo žlugimo, tiesiog patariu daugiau niekam su tavim nekurti, matosi, kad už save pastovėti negali, per skype pridedinėji prie kažkokių pokalbių su savo draugeliu, kad kažką pasakytumėt, gal būčiau kalbėjąs su tavim, bet dabar kai žinau kas per vienas tu esi, tai nenoriu su tavim nieko bendro turėti ir niekam nesiūlau daryti tos klaidos, kurią aš padariau - ateinu į projektą, kuriam vadovauja mažvaikis ir kuris negali padaryti normalaus projekto, neskaitant, kad kiti stengiasi daugiau už tave patį, projekto vadovą. Tiesiog dink iš akių ir nebekurk tų istorijų, nes dabar bandai išgelbėti savo kailį, nors žinai, kad beveik viskas yra tiesa.

Kaip ir keista, mane įtikino fRisky. įrodymai, o kur tavo įrodymai? kad tai viskas viko? Žmogau, nusileisk tu irgi ant žemes, su savo Ryčerdu mėtėt viercha taip pat kaip ant manes bandėt užstumti, bet pasirodo nieko nesigavo, visi tris tada užstumti buvo kaip bandėt pastumt ant manes.

Daugiau Mikai - Nebedomina net kurt projekta su tavim... Žodžiu nusileisk Ryčka ir Mikai ant žemes.

1.2.3....
Soon... New. Unique.

Kaip sakoma, ,, aš visada kalčiausias ", taip ? O kiti visi angelai šventuoliai, ypač jūsų garbinamasis Ričardas. Ričardas iš viso, sukurė serverius - errorus mėtė, mane vadinu ,, asilu ", išvertęs šikną atsiprašant "gėrė" šnapsą (vaikišką šampaną), ir išleidinėjo visus pinigus, ir paaukojo projektui beveik nieko? Ką man daryti, pas Neoną gal nuvykti, ir pasakyti, prisijunk prie skype Neonai! Dar labiau į minusą kristi ir įkristi į spąstus kažkieno ? - tikrai nežadu, geriau pasitaupysiu ir kaip turėsiu pinigų paaukosiu tikrai, o dabar, kaip mane vadina ,, asilu ", ,, kiti nieko neveikia ", kažką daryti, kaip patys to nedarot? Aš niekuo neišskirtinis kaip jūs - tą žinokit, kokie jūs - toks aš ir taškas!.

Norit įrodymų? Bus įrodymų rytoj :) Ha, išleidinėjo pinigus? O dizainas,domenas ir dar vienas dizainas? Kas išleidinėjo pinigus? Ričardas ne šventuolis, bet tu irgi ne ką geresnis, jo, koks tu toks ir aš ane? Aš bent padarau tai, ką prižadu. O dėl tavęs divito, galvojau kažką kurti su tavimi, bet pagalvojau, kad bus tas pats kaip ir su frysko, didžiuoju serverių kurėju. Kaip dlc rašė - Divito - Kuria kuria ir nieko nesigauna ( nevykes ). Sėkmės tau Frysko, kai rytoj visus įrodymus apie tave sukelsiu, galėsi tada kurti naujas istorijas ;)

:D Ne per daug tu čia užsikėlei? Paskaičiuokim:

Domenas: 18,15lt.

Dizainas: 30lt.

= 48,15lt išleidai, nes tą 2 dizainą tu nepirkai, Deividas = 30lt išleido, tu 48,15lt išleidai, aš išleidau 30lt ant sistemų, kurių negavau, taigi, visi beveik po lygiai išleidome, o Ričardas? Ką Ričardas? Išleido 15lt sms žinute, ir dar apsimelavo, kad tam vpsnet balanse PATS mokėjo, tigi jis savo projektais 2 rūpinasi, SA:MP ir CS, kaip jis suspės viską aš tai nežinau.. Ai nu, bet gi jūs pasirinkote šventuolį Ričardą, tai projektas nežlugo - sėkmės projektui su "girtuokliu"!

P.S: Projektas nežlugo, patys pasirinkot su juo kurti - ir ką aš sužlugdinau?

Norit įrodymų? Bus įrodymų rytoj :) Ha, išleidinėjo pinigus? O dizainas,domenas ir dar vienas dizainas? Kas išleidinėjo pinigus? Ričardas ne šventuolis, bet tu irgi ne ką geresnis, jo, koks tu toks ir aš ane? Aš bent padarau tai, ką prižadu. O dėl tavęs divito, galvojau kažką kurti su tavimi, bet pagalvojau, kad bus tas pats kaip ir su frysko, didžiuoju serverių kurėju. Kaip dlc rašė - Divito - Kuria kuria ir nieko nesigauna ( nevykes ). Sėkmės tau Frysko, kai rytoj visus įrodymus apie tave sukelsiu, galėsi tada kurti naujas istorijas ;)

Aš už tave daug daugiau sukuriu, nes čia nemėtyk ereliu, kažkoks atsiėdes už ekrano čia dabar prikaišys kažka? Tikrai ne, tai klausyk čia melagingu parodymu neteik, nes daug ten neremiai vos išleidžia kelius litus ir jau dejuoja kad čia mes daug išleidom.

---

[20] Mikas: Sveikas, esi?

[20] Ernis: Sveiki, taip?

[20] Mikas: cia tu tas ernis kuris ant gycio stume?

[20] Mikas: skype gytis_live

[20] Ernis: Taip, taip.

[20] Mikas: pameni mane? :DD

[20] Mikas: Mikas, nupirkau domena tam duchui

[20] Ernis: Nu?

[20] Ernis: Ko reikėtu?

[20] Mikas: nieko, norejau pasakyti, kad tas pats kas ir su tavim, projekta atsauke, nieko neatliko

Pasigirėm mes ane?:D Juokdary, juokdary gali šliaužti.

1.2.3....
Soon... New. Unique.

Kur aš čia pasigyriau? Seni, nebenusišnėkėk :) Taip, nekūriau aš tų projektų, nes neesu tas žmogus, kurį traukia šitas dalykas, bet šįkartą galvojau, kad bus kitaip, bet eilinį kartą suklydau, aš čia dar normaliai šneku ir teiginius dėstau be jokių įžeidinėjimų, o, kad tu tų projektų turėjęs daug ir beveik visi buvo nepasisekę, mes tą žinom :) Niekas nieko nepasirinko( bent aš galutinai nebuvau nusprendęs ar kurti su Ričardu toliau, buvo tik durni pamąstymai ), bet tikrai žinojau, kad su tavim daugiau nebekursiu, nes pinigų išleidau ir nemažai. Jei tau atrodo, Divito, kad penkiasdešimt ar šešiasdešimt litų yra mažai tai labai klysti, šiais laikais ir tokius sunkiai žmonės gauna, sėdi ant tėvų sprando ir sakai, kad kapeikas išleidau, kai uždirbsi savo pinigus, galėsi man tada kažką ir aiškinti. Pasakiau, kad geriau nekurkite su tuo kvaileliu projektų, nes nieko doro neišeis, o kaip darysit, tai man nelabai ir rūpi, tik leidau suprasti kas per persona čia yra. Rakinu temą, kad nebūtų pereikalingų pranešimų, tokių kaip Divito. Bet įrodymus rytoj įdėsiu, jei kažkas neaišku, rašykit į skype ( čia jums, didieji rašytojai

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4848 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...