Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4833 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

• Atsakymų 125
  • Sukurta
  • Paskutinis pranešimas

Top rašytojai šioje temoje

Top rašytojai šioje temoje

1. Norima tema : Samp .

2. Darbas ( Avataras, sigas ir t.t ) :Signature.

3. Dydis :Pagrindinis .

4. Tekstas : Lmg.lt Administratorius.

5. Sub. Tekstas: Jokez_Fiero

6. Spalvos : Biskiuka Abstract.

7. Kas dirba ( .lukonic ar .weeD` ) :.Weed

Esi GFX blackliste, todėl atmesta.

Visi darbai vėliau.

❤️

1. Norima tema : Samp. Arba Abstract kas labiau derinsis.

2. Darbas ( Avataras, sigas ir t.t ) : Avataras.

3. Dydis :130x160

4. Tekstas : Auris_Chiller Priziuretojas.

5. Sub. Tekstas: Auris_Chiller ir zemiau DRPI ir dar zemiau Direktoriu Priziurejimo ir Rinkimu Inspekcija.

6. Spalvos : Juoda, melyna, purpurine, zalia suderink kaip nors o jei ant kokio samp paveikslo darysi parink grazu :) Jei nerandu darky abstract :)

7. Kas dirba ( .lukonic ar .weeD` ) : weeD`

Kiek kartų jum aiškinsi, kiek kartų dėsi į blacklistus visokius, vistiek nesuprantat. Jau 6 puslapį rašiau kad užsakymų nepriimu. Kiek dabar prirašėt pažiūrėkit po mano postu kad nepriimu ? Beto, taisyklė yra, jog jeigu pas vieną užsisakė 3 žmonės, užsakymų jis nepriima. Blemba, gluši negaliu nesupranta. Ir kaip normaliai daryt čia ?

❤️

Kiek kartų jum aiškinsi, kiek kartų dėsi į blacklistus visokius, vistiek nesuprantat. Jau 6 puslapį rašiau kad užsakymų nepriimu. Kiek dabar prirašėt pažiūrėkit po mano postu kad nepriimu ? Beto, taisyklė yra, jog jeigu pas vieną užsisakė 3 žmonės, užsakymų jis nepriima. Blemba, gluši negaliu nesupranta. Ir kaip normaliai daryt čia ?

Tai po velnių, Jūs darykit tuos darbus kuo greičiau, nes dabar kol užsilauket, tol eilė užsitesė, nes dabar jau nedarot 4 para ar kiek darbų , tai kaip kitiems žmonėms užsisakyti, jeigu jie nori? Neturit laiko tai neatidarinėkit tų šhopų, o dabar čia rašinėja, kad prirašinėja daug, nors patys nieko nedarot ir užsilaiko eilė..

Dude, pagalvok logiškai. Ateinu į tavo galerija, noriu užsisakyti darbą, ateinu į 8 puslapį, ir nėra parašyta, jog neužsisakinėtumėt darbų. Tai pagal viską aš turėsiu eiti per visus puslapius ir ieškoti frazės, kur yra parašyta, kad šiuo metu užsakymų nebepriimu? Nejuokauk.. :|

Dude, pagalvok logiškai. Ateinu į tavo galerija, noriu užsisakyti darbą, ateinu į 8 puslapį, ir nėra parašyta, jog neužsisakinėtumėt darbų. Tai pagal viską aš turėsiu eiti per visus puslapius ir ieškoti frazės, kur yra parašyta, kad šiuo metu užsakymų nebepriimu? Nejuokauk.. :|

Na nieko, biškį buvau susinervinęs, bet praėjo. :D

❤️

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4833 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...