Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5291 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Taigi prisireikė banerių, logo ir avatarų keletą. Banerių reikia 468x60 ir 120x60, logo reikia, kad galima būtų ant facebook ir kitur įdėti, ir avatarų reikia 3. Viską parašysiu kaip užsakymo formą.

Darbas: 468x60 ir 120x60 baneriai.

Tema: Counter Strike 1.6.

Tekstas: CS-SLAY.LT

Subtekstas: Žudyk, arba būsi nužudytas!

O 120x60 subtekstas toks: Counter Strike Serverių tinklas

Darbas: Logo.

Tekstas: CS-SLAY.LT

Subtekstas: Counter Strike Serverių tinklas

Dydis: Taikykite logo dydį.

Darbas: Avatarai 3.

Dydžiai: 1 avataro dydis - 150x150. 2 avataro dydis - 130x130. 3 avataro dydis - 130x130.

1 avataro tekstas: CS-SLAY

1 avataro subtekstas: Administracija

2 avataro tekstas: CS-SLAY

2 avataro subtekstas: Žaidėjas

3 avataro tekstas: CS-SLAY

3 avataro subtekstas: NO AVATAR!

Taigi kaip matote visur yra Counter Strike 1.6 tema.

Taigi viskas taip dabar vyks, Jūs galite pasirinkti ką padaryti, pvz, pasirenkate padaryti banerius, padarote - jeigu man jie patinka, palaukiu dar keletą darbų, ir jeigu Jūsų bus gražiausias, duosiu atitinkamai flt, arba galite padaryti viską, ir jeigu viskas patiks - gausite daugiau FLT!

FLT gausite tiek:

Banerius - 400FLT.

Logo - 300FLT.

Jeigu padarote viską, ir man patinka viskas - gaunate net 1500FLT!

Taigi, jeigu darysite - pasirašykite čia, ačiū. :)

Nu tai imk ir prisibugink, jeigu ban nori gauti, tada gali, bet jeigu nenori gauti, tai pasinaudok šitu pasiūlymu .. Kas nors darys, " ar buginsis flt " ? ^^ :DD

Pirma man nereikia buginti, nes ir turiu 40k švarių FLT, antra niekas ban negauna čia, nes dauguma forumo narių su bugintais FLT sėdi. :)

8gHUMz7.png
Pirk žaidimus G2A.com pigiau: čia | Pirk žaidimus Kinguin.net pigiau: čia

lukonic - o aš ką nors galiu padaryti su tais bugeriais? Na gerai, galiu parašyti administratoriui, bet nemanau, kad reikia, nes jau man atrodo visi aktyvūs šio forumo nariai jam yra surašę. Ketvirta - tai nerašyk tada, nes niekas iš vis tavęs nekalbina.

GaNkster - neaiškink ir nedaryk off-topic.

Deonre - pamiršk tuos pykčius.. Sorry. Dydis: 311x311. Ir padaryk tokį su oranžine spalva, tokį normalų, nei tamsų, nei šviesų, gražų. Ačiū. :)

Svečias
Penkta: nelįsk į šikną,

Šešta: gali dėt įspėjimą, kad "pažeidinėju" taisykles, nors visas forumas tai daro. :D

Tau neaišku, sako "keiksmai" iš temos, varna tu..

Penkta: nelįsk į šikną,

Šešta: gali dėt įspėjimą, kad "pažeidinėju" taisykles, nors visas forumas tai daro. :D

Tau neaišku, sako pizdint nachui iš temos, varna tu..

Tu man į akis ką nors pasakyk, čiurka.

101.jpg

8gHUMz7.png
Pirk žaidimus G2A.com pigiau: čia | Pirk žaidimus Kinguin.net pigiau: čia

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5291 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...