Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Užsidarė BMS Megpolis..


Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5347 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Šokiruojanti žinia lietuvos technikos rinkai. Šiandien, nuo liepos 31 dienos, oficialiai užsidarė vienas didžiausių lietuvoje elektronikos, garso ir vaizdo aparatūros bei kompiuterine įrangos pardavėjas BMS Megapolis. Tiksliau savo veiklą sustabdė Computer Data International bendrovė, kuriai ir priklausė BMS Megapolis bei Optimalūs Kompiuteriai. Šiandien 16val. duris užvėrė visos 11 BMS Megapolio ir 7 Optimalūs Kompiuteriai parduotuvės.

Bendrovės direktorius Artūras Afanasenka teigia, kad veikla sustabdyta, nes lietuvoje įvyko gerokai didesnis ekonominis nuosmūkis nei buvo tikėtasi ir žmonių perkamoji galia smarkiai krito, tam, kad bendrovė nepatirtų ateityje didesnių nuostolių veiklą teko sustabdyti. Kolkas tolimesnė ateitis neaiški. Galbūt po kiek laiko bendrovė dar sugebės atsigauti, o gal ieškos naujų finansuotojų arba visai išnyks iš lietuvos rinkos. Kad ir kaip bebūtų žinia tikrai liūdna.

Visiems turinties garantinį BMS parduotuvėse reikės kreiptis: [email protected]

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

mano pirmas kompas buvo iš bms.. :/ geriausiai pirkti iš avitelos, topo centro ir BeON parduotuvėse, nors aišku - avitela ir topo centras perpardavinėjo bms kompus. Jei neaišku tai paaiškinsiu, kaip suprasti perdavinėjimas: sakykime Avitela nusipirko 5 PC už 18000 LT (vienas pc kainuoja 3000LT). Taigi jie perpardavinėja už didesnę kainą - bmse kainavo 3000 LT, o Aviteloje kainuotų apie 3500LT, kadangi Avitela pirko pigiau, jie pardavinėja brangiau kad eitų avitelai pelnas, o bms uždarė nes pas juos pirko už pigią kainą.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Parašė po 4 savaičių...

Gal gana nesąmones kliedėti. Dabar trumpai paaiškinsiu situaciją.

BMS tikrai nebankrutavo, prieš "bankrotą" visas turtas nuo UAB „BMS“ buvo perrašytas naujai įsteigtai įmonei UAB „Computer Data Internationl“. Ar girdėjote anksčiau apie tokią :) ? Aiškios machinacijos, ne kitaip. Pinigai nusėdo vadovų kišenėse, o BMS jau greitai atvers duris nauju pavadinimu. Prekės juk neišparduotos :)

Toliau. Topo centre kompiuterinę techniką gali pirkti tik visiškas neišmanėlis. Topo centras parduota tikrai ne BMS komplektuotus kompiuterius :D, o pavadinimu I-Tech jų pačių komplektuojamus PC, kurių kokybė yra pasibaisėtina, nekalbu apie dedamus komponentus... O antkainiai kokie Topo centre? Kaip ir BMS, jie juos iškėlę 20-30%, kas yra nenormalu, bet pilkąjai masei tas pats, graži parduotuvė - perku. Ir apskritai, BMS kainodara buvo nesveika.

Kur pirkti kompiuterius dabar? ICG aišku bando paimti lyderio poziciją, ir jiem tai sekasi su savo provinciškomis reklamomis :) Visokie neišmanėliai burokai perka jų EVO kompiuterius su juokingomis vaizdo plokštėmis, nors parašyta „žaidimams“ :D Pirkti kompiuterinę techniką reikia ten, kur antkainiai mažiausi - http://www.ptg.lt, http://www.plkompiuteriai.lt,

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5347 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...