Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4887 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

• Atsakymų 41
  • Sukurta
  • Paskutinis pranešimas

Top rašytojai šioje temoje

Aktyviausios dienos

Top rašytojai šioje temoje

Dabar paaiškinsiu kitaip, nes, tada galva nedirbo mano. Jisai išsiuntė 12 LTL SMS žinute. Parėmė taip sakant CS projektą, ir nusipirko lt-gaming moderatorių (buvau kvailys, kad pardaviau..) Paskiau buvo taip. Jis man pagrąsino, iškeikė, kad projektą sugadins, jeigu kas ne taip bus. Paskiau, čhate mumis išvadino lohais, sakė eikit čiulpt by***. Nors aš ne prie ko, Ryčka su juo pykosi. Ir dabar sako grąžink 12 LTL. Sakau, accountą grąžinsiu. Sako, ne. Sakau, jo, arba nieko neduosiu, nes ir taip pinigų neturiu. Paskiau žiūriu ištrynė iš mano forumo pusę temų. Tai jau 3 dalykai. 1. Grąsino. 2. Keikė. 3. Sujaukė mano forumą. Ir dar sako, kad aš apgavau jį su reklama. Jisai sako sustabdyk galiojimo laiką, sakau ok. Ir dabar sako, kad neįdedu reklamos.

Taigi, tikėkite kuo norite, manimi, ar juo. Bet aš žinau, kad Ernis visada meluoja, ir savimi giriasi, kad viską moką.

Ai jo, Erni, tu sakei, kad neapsispręndžiu ko aš noriu, o su tavim ne tas pats? :D Sakei mesi skriptinimą SA:MP, o dabar žiūriu vėl užsirašęs, kad tu kuri projektą kažkokį, tai kada nors apsispręsk. (Patarčiau nekūrti, nes bus tas pats, kas ir su anais :)) Taigi kiekvienas tavo žodis, yra MELAS! Ai va, pamiršau pridurti, sakai šaukykloje šmeižiu tave? :D Žinok, apie tavęs ten nei trupučio ne keikiau, tad, tegul tavo tie “šaltiniai“ prasivalo akis.

Sakai merginos neturiu? Iš ko spręndi? Ir ne tavo reikalas, ar aš turiu merginą, ar ne. Bet tu tai tikrai turi “vaikiną“. :) Beje, nenoriu ir nekalbu ten tam čhate su mergom. :)

Kitą rėmėją suradau? Mikas buvo šiaip tais nuo pradžių rėmėjas, o aš galvojau, kad Mikas išėjo, ir nebeprisijungia, ir suradau naują tokį, bet tas irgi nė velnio nerėmė. Bet vat, Mikas pasirodo šventė naujus metus.

Dar perskaičiau viršuj tavo paskutinį pranešimą, ir dar radau melo, bet jau nerašysiu, nes atsibos paskiau skaityti.

Dabar paaiškinsiu kitaip, nes, tada galva nedirbo mano. Jisai išsiuntė 12 LTL SMS žinute. Parėmė taip sakant CS projektą, ir nusipirko lt-gaming moderatorių (buvau kvailys, kad pardaviau..) Paskiau buvo taip. Jis man pagrąsino, iškeikė, kad projektą sugadins, jeigu kas ne taip bus. Paskiau, čhate mumis išvadino lohais, sakė eikit čiulpt by***. Nors aš ne prie ko, Ryčka su juo pykosi. Ir dabar sako grąžink 12 LTL. Sakau, accountą grąžinsiu. Sako, ne. Sakau, jo, arba nieko neduosiu, nes ir taip pinigų neturiu. Paskiau žiūriu ištrynė iš mano forumo pusę temų. Tai jau 3 dalykai. 1. Grąsino. 2. Keikė. 3. Sujaukė mano forumą. Ir dar sako, kad aš apgavau jį su reklama. Jisai sako sustabdyk galiojimo laiką, sakau ok. Ir dabar sako, kad neįdedu reklamos.

Taigi, tikėkite kuo norite, manimi, ar juo. Bet aš žinau, kad Ernis visada meluoja, ir savimi giriasi, kad viską moką.

Ai jo, Erni, tu sakei, kad neapsispręndžiu ko aš noriu, o su tavim ne tas pats? :D Sakei mesi skriptinimą SA:MP, o dabar žiūriu vėl užsirašęs, kad tu kuri projektą kažkokį, tai kada nors apsispręsk. (Patarčiau nekūrti, nes bus tas pats, kas ir su anais :)) Taigi kiekvienas tavo žodis, yra MELAS! Ai va, pamiršau pridurti, sakai šaukykloje šmeižiu tave? :D Žinok, apie tavęs ten nei trupučio ne keikiau, tad, tegul tavo tie “šaltiniai“ prasivalo akis.

Sakai merginos neturiu? Iš ko spręndi? Ir ne tavo reikalas, ar aš turiu merginą, ar ne. Bet tu tai tikrai turi “vaikiną“. :) Beje, nenoriu ir nekalbu ten tam čhate su mergom. :)

Kitą rėmėją suradau? Mikas buvo šiaip tais nuo pradžių rėmėjas, o aš galvojau, kad Mikas išėjo, ir nebeprisijungia, ir suradau naują tokį, bet tas irgi nė velnio nerėmė. Bet vat, Mikas pasirodo šventė naujus metus.

Dar perskaičiau viršuj tavo paskutinį pranešimą, ir dar radau melo, bet jau nerašysiu, nes atsibos paskiau skaityti.

202.gif

o_6f22f65331.jpg

Atsakau esi noliferis, kekvieną kartą atsakai iškarto.

Na taigi dabar klausik, melagis aš? Nejuokauk, nieko nemeluoju, nu gal kartais kitiems ir pameluoju, bet daugiau pasakiau kad čia nerimtai, ne kaip tu. Taip giriuosi savim, nes turiu kuom girtis, turiu ir kuom girtis kitų dalyku, savo pasididžiavimu, kurio tu rodos neturi. Aš merginos šiuo momentų neturiu, sakau, susipikom, ar tu turi mergina?:D Aj sakai kad aš mėgstu girtis? O kas kaip kalba su kuom nors, ir sako „ E KIEK DUOTUM MAN METŲ “. Na štai tu mėgsti labai irgi girtis.

Giriuosi kad viską moku?:D Nejuokauk, aš tau sakiau kad mokų - Skriptinti, mapinti ir truputi su svetainėm, ko nemokų klausiu kitų nu nes nesu visagalis. Dabar dėl grasinimo nulaužti tave, tu pamatysi, kad taip tikrai atsitiks, gal ne šiandien, ar ne rytoj, bet tikrai taip bus. Patikėk manim, tai vistiek įvikgdisiu aš čia ne grąsinu o pąžadu, nu gal ne cs projektą, bet vistiek kažka nulaužiu pas tave.

Dėl to kad gėjus esi ir nekalbi anam čhate.

Haha pagavau meluojant ir vėl tave, sakiai vsio neberašysi šitam čhate, susijaudinai perskaitęs mano prnaešima? Bandai ant bazaro atsikirsti, nenoriu aš čia bazarint jau taip labai žiauriai, tu nori iš manęs čiuju išplėsti kuo daugiau keiksmu, kad čia galėtum man duotu likusius įspėjimus iki Ban'o.

Ką tu dar čia knisi protą su tais pinigais? Ir taip aišku kad čia kažka tu pjauni, apgavai mane, prsipažistu sakiau ten ant visų Davai jus ****** ****, na sakiau, nes jus esat lochai ir tiek, vien dėl to kad ten kažkas bandė man įrodyt kad nusileisčiau ant žemęs, tu manęs vistiek dar nepažįsti aš ant žemes jau tikrai nesileisiu. Memiu gaujele esat ir tiek, ir kam tu skusies? Policijaj? Ir ką? Bauda grąsinsi? Aj rimtai jau grąsinai...

FAIIIIL[17] - Dankius*- ;*: Vagis *Myliu SuperGames.lt*

[17] - Dankius*- ;*: !!

[17] Gytis: Koks vagis *Myliu SuperGames.lt*

[17] Gytis: pisą protą

[17] Gytis: kurvą

[17] Gytis: *Myliu SuperGames.lt*

[17] Gytis: Tuoj už melavimą

[17] Gytis: aš jam

[17] Gytis: baudą *Myliu SuperGames.lt*

[17] Gytis: įpisiu

Štai tavo grąsinimas daugiau. Tu dabar kažka bandysi man padaryti kas užsičiaupčiau? Na dėsi man tarkim bana, kas iš to? Aš grįžiu vistiek.

Mhm, galėčiau kaune gyventi, isivaizduoju tave, kaip būtųm tu aptalžitas, va už tokias pevas, kąžin ar tu sugebėtum man nors išmeminti į akis „ ASILE “, turbut galvą nulenkęs čia sakytum ,taip, taip, atsiprašau, gerai viskas aišku, daugiau nieko nebesakysiu. Patarčiau tau į kirpikla užsukt. Tu esi man p* giliai, nes aš tikrai kažkokiam mėmiai čia nenusileisiu. Tu galvoji, vsio aš achujenas, išmečiau erni iš projekto, vsio aš jau kietas, pasistengiau, kad išmesčiau, apgavau ji, zjbc, oj džiugauju iš laimes, čia tavo žodžiai iš po mano išmetimo aš tave taip isivaizduoju sakant. O vaikinai patinka tik tau man rodos.

Tai kad užsičiaupk snargli. Galėjo būti jūsų cs pavadinimas Baravikai.LT.

1.2.3....
Soon... New. Unique.

Vėl tą patį melą kartoji. :) Sakau, aš tavęs neapgavau, tu sau meluoji man atrodo. Beje, tu viską ką pasakiai toj prieš paskutinei pastraipoj, viskas melas. Tu pasižėk, pats sakai, nemeluoju aš niekam, nu biškį pameluoju, tai apsispręsk. Žodžiu, gana mane čia šmeižti, su tavo tuo MELU, nes tikrai sugadinai mano reputaciją (taip, turiu tokią).

Ir gana mane keikti ir įžeidinėti, bei šmeižti melu, nes kitaip reiks imtis tikrai kitų priemonių. Ačiū. :)

Vėl tą patį melą kartoji. :) Sakau, aš tavęs neapgavau, tu sau meluoji man atrodo. Beje, tu viską ką pasakiai toj prieš paskutinei pastraipoj, viskas melas. Tu pasižėk, pats sakai, nemeluoju aš niekam, nu biškį pameluoju, tai apsispręsk. Žodžiu, gana mane čia šmeižti, su tavo tuo MELU, nes tikrai sugadinai mano reputaciją (taip, turiu tokią).

Ir gana mane keikti ir įžeidinėti, bei šmeižti melu, nes kitaip reiks imtis tikrai kitų priemonių. Ačiū. :)

57.jpg

o_6f22f65331.jpg

Taigi jau vienas moderatorius už panašius dalykus kreipėsi į policiją ( tiksliai neprisimenu kaip ir kas, bet žinau, kad tas kuris šmeižė ir grasino nukentėjo ir poto atsiprašinėjo.). Tu galvoji kurdams tokias temas ir vis kažką sakydamas blogo apie kažką, kažką pasieksi? :D Žinai, kad už grasinimus gresia atsakomybė? Nuhackinsiu, pasigausiu, sumušiu ir t.t Jeigu taip ir toliau tęsis, patikėk, baigsis negeruoju. Gytis tave išmetė iš projekto, nes nemoki šnekėti kaip žmogus, kas antras žodis pas tave yra keiksmas, tu galvoji su tokiu nusiteikimu kažkas norės, kad tu būtum projekte? Nuhackinsi, turėsi bėdų, ne su juo, bet su rimtesniais asmenimis :)

Taigi jau vienas moderatorius už panašius dalykus kreipėsi į policiją ( tiksliai neprisimenu kaip ir kas, bet žinau, kad tas kuris šmeižė ir grasino nukentėjo ir poto atsiprašinėjo.). Tu galvoji kurdams tokias temas ir vis kažką sakydamas blogo apie kažką, kažką pasieksi? :D Žinai, kad už grasinimus gresia atsakomybė? Nuhackinsiu, pasigausiu, sumušiu ir t.t Jeigu taip ir toliau tęsis, patikėk, baigsis negeruoju. Gytis tave išmetė iš projekto, nes nemoki šnekėti kaip žmogus, kas antras žodis pas tave yra keiksmas, tu galvoji su tokiu nusiteikimu kažkas norės, kad tu būtum projekte? Nuhackinsi, turėsi bėdų, ne su juo, bet su rimtesniais asmenimis :)

hmm tavo tiesa As Uz FRISKY DIVITO IS BAD BOY:DD

frisky veiloke tu dabar paklausyk , mačiau visa aš tavo čhata , meluoji kai "KUBILIUS" prieš visus , visa tiesa yra Divito ... Pirmiausia , kad tavo forumo skiltį sa:mp papylė džiugu "MUHAHA" tau taip ir reikia , visų antra nukentėjai ir kentėsi nuo manęs kol proxy apsaugų neįsidėsi , pasakysiu tiesiai šviesiai - esi supist*s joban anas vaikas , kuris dar snarglių pats nenusivalo . Susitikt tokį ablamūchą tas pats - kas dėt tavo galvą į betoną . O kai rašai ir pi si prota čia visiems pagalvok , kad nelaimes pats prisišauki + aš pats grupėj buvau , skambinom tau nekėlei bėgavai iš grupės tai "MAROZAS" tik savo urve... "GĖDA" susikurk forumą šūdųkvartalas.lt ir sedėk tu ten vienas savais tikslais , toliau žmonių neapgaudinėjas.

Policijom gazdint neverta , nes kai baudžiamaja bylą užves , tai baigsis abiem blogai ir abu galėsit verkt. O jai taip norit eikit pareiškimus rašykit , bet iš savo pusės nepatarčiau abu tik pinigus į orą ir laiką gaišit.

Čia tipo jau bijot turim? :D

Tada pacanai rimtai prisiveikė nes įkėlė foto į demotyvaciją su įžeidžiančiais žodžiais.

o čia manau paprastų vaikų ginčas....

403.JPG

o_6f22f65331.jpg

Prašom, tu mane grąsini taip? Visų pirmą tu gausi pats bauda už melaginga pranešima, kad tu apkaltini žmogu nekaltą, baudos aš negaučiau, tau nieko nepadariau, niekur nevadinu ir t.t Tu galvoji aš išsigasiu? Ne... nėra man ko bijoti, esi tu toks pasikėles tai kad jau grąsinti man pradedi? Oj, oj, mes pykti tai... Šmeižiam?:D Kas čia šmeiža, perspėjau žmonęs. Tarkim jei tu mano žargono nežinai tai ir nesakyk, žodžiu, aš turėjau tiesiogine prasme, kad nemeluoju, meluoju tik labai retai, ir taip dažniausiai pasakiau kad čia juokai buvo. Štai tu jau randi prie manęs prisikabinti, gasdini tu galvoji mane išgasdinsi?:D Aš nestumiu ant tavęs, tik sakau, viską kaip yra, kaip buvo, tai žodžiu nebegasdink gerai, kąžin jei tu kreiptums kąžin ar pats negautum sau baudos, žinok aš apie teisėsaugos taisykles nusimanau šiek tiek, ir žinau ką sakau, gali bandyti pats laime.

1.2.3....
Soon... New. Unique.

Tada pacanai rimtai prisiveikė nes įkėlė foto į demotyvaciją su įžeidžiančiais žodžiais.

403.JPG

O tavo foto kaip visada į temą.

528.jpg

8gHUMz7.png
Pirk žaidimus G2A.com pigiau: čia | Pirk žaidimus Kinguin.net pigiau: čia

403.JPG

O tavo foto kaip visada į temą.

528.jpg

P.x svarbu foto ;D

o_6f22f65331.jpg

403.JPG

Šiaip tie pacanai buvo buvo - Vilmux,, Paulius.V.,Aš, inspk, ir dar keli. Bet aš nekėliau.

Mmm o dabar mikai atsakau -

Grąsinau pagausiu? Sakau, jei tave tiksliau sutikčiau gatvėje ir panašiai, tu galvoji tai grąsinimas? Tu galvoji čia yra pažeidžiant atsokomybe? Nejuokauk, ir su rimtesniais? Tai tu? Aš? Jus pirmą legelaiai pradėkite kurti, nes LT-GAMING yra nelegalus forumas, su nulled lietuvinimu, pagaus, baudele gausit.

Į mūsų niekas nesikreipė, aš nepuoliau atsiprašinėti, nes aš nieko nedariau, už šituos grąsinimus, hack, „ sumušima “, tu galvoji kažka pasieksit jei kreipsite? Ne, tiesiog vyrai, vyrai jeigu jus taip galima pavadinti, na suprask, tu galvoji už tokius dalykus aš sėsiu?:DDDD Ar mokėsiu bauda? :D Ne, nes nieko padariau, aš tavęs net nepažįstu, nežinau kur gyvenu, sakau, „ Norėčiau gyventi kaune tada tau būtų... “ Čia negrąsinimas, o tiesiog pasakymas, hack? Tu galvoji kreips į tokius šudus? Jus turite visų pirmą susiekti su VDK, daugiau su mokėjimai.lt, kaip žmogus sakė jei 100LT uždirbi per mėnesi, tau reikia mokėti mokėsti šioki toki, tai vat. Kaip legalus busit kreipkites, nes jei nulaužiu nekaltinkit manęs ir panašiai. Ooo.

Kreipkis :D Ir jei ką nors jie darys prašom įrodymai kad tu man pirmas grąsinai štai ir deonre:

Prašom:

[2012.01.05 15:47:17] Gytis: Digitalart, tuoj aš tave atpisiu per snukį, kad tu nei nepražiūrėsi pro savo šikną debile tu .

[2012.01.05 15:47:54] Gytis: Aš tuoj tave

[2012.01.05 15:47:54] Gytis: atpisiu irgi

[2012.01.05 15:47:57] Ernis: Davai

[2012.01.05 15:47:58] Gytis: Davai

[2012.01.05 15:47:59] R0L1ﮎ: mane? :DD

[2012.01.05 15:47:59] Ernis: atvažiuok.

[2012.01.05 15:47:59] Ernis: :)

[2012.01.05 15:48:00] R0L1ﮎ: davai

[2012.01.05 15:48:01] R0L1ﮎ: iki bybio

[2012.01.05 15:48:02] Gytis: Roli ne tave

Štai, štai ir dar vieną tiesą paiškėjo. :) Na tai gyti, kąžin ar tu man taip padarytum kaip čia rašiai. Nusibodo čhatint, bet pačhatinsiu vis dar jei ką nors dar rašysi.

1.2.3....
Soon... New. Unique.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4887 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...