Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4887 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Taigi šio forumo naris fRisky. [Gytis] yra vagis, LT-GAMING.LT savininkas, neveltui dar jam tik 13 metų, nesuprantą ką daryti ir t.t.

Taigi sakė, man kad 12LT paremčiau projektą, CS, na dzin, paremiau, nes tas pats. Daugiau pirkau reklama už 3LT. Viskas stebuklingai dingstą.

Projektas - Išmestas.

Reklama - Nebėra.

Pinigai - Negražinami.

Na buvau ant jo forumo moderatorius, tiesiog norit? Paremkit ji 2LT, na pareme, paliubomu gausite moderatoriu.

Na skype chatas:

Štai:

[12] Gytis: Neeee

[12] Gytis: :D

[12] Gytis: Neeeeeeeeeeee.

[12] Gytis: Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.

[12] Gytis: Nu davai kalbam.

[12] Gytis: Man nėra ką veikt.

[12] Gytis: 30min. :(

[13] Ernis: 15LT.

[13] Ernis: :)

[13] Ernis: Laukiu.

[13] Ernis: SMS.

[13] Gytis: ? :D

[13] Ernis: Pašla *Myliu SuperGames.lt*.

[13] Ernis: Kur mano 15LT?

[13] Gytis: Kokie? :D

[13] Ernis: 12LT Hostukas.eu.

[13] Gytis: :D

[13] Ernis: Siunčiau.

[13] Gytis: Nori ?

[13] Gytis: imk

[13] Gytis: tuoj

[13] Ernis: 3LT - LT-GAMING

[14] Ernis: man nereikia hostingo

[14] Ernis: man reikia pinigų.

[14] Gytis: :D

[14] Ernis: :)

[14] Gytis: Aha.

[14] Ernis: Kada bus?

[14] Ernis: Klausyk.

[14] Ernis: Kada?

[14] Gytis: Po metų

[14] Gytis: ok ?

[14] Ernis: Aš rimtai kalbu.

[14] Ernis: Man šiandien kad būtų.

[14] Ernis: SMS/BANKU/PAPILDYMU

[14] Ernis: nesvarbu.

[14] Gytis: *Myliu SuperGames.lt*

[14] Gytis: imk mano

[14] Gytis: nori ?

[14] Gytis: acc?

[14] Ernis: Ne.

[14] Gytis: imk acc

[14] Gytis: man *Myliu SuperGames.lt*

[14] Ernis: Man pinigų reikia.

[14] Gytis: as tau tik acc galiu duot :D

[14] Gytis: tai imk

[14] Gytis: pasiimk tuois

[14] Gytis: :)

[14] Ernis: Aš tau siunčiau, ,tai turi man pinigus duoti.

[14] Gytis: Siuntei

[14] Gytis: :)

[14] Gytis: As galiu tau duoti acc

[14] Gytis: ;)

[14] Ernis: Man nereikia to acc.

[14] Ernis: Ten tik 6LT kažkur

[14] Ernis: man reikai į saskaitą, arba sms. Arba banku.

[14] Ernis: Kaip atsiskaitysi?

[14] Gytis: Niekaip. ;) :DD

[14] Ernis: Tai tu lochas esi tada.

[14] Ernis: Apgavai mane ant 15LT.

[14] Gytis: Neapgavau :DDDD

[14] Gytis: galiu acc atiduot

[14] Ernis: Man reikia litų.

[14] Ernis: O ne acc.

[14] Gytis: Galiu pasiūlyti tik acc. ;):D

[14] Ernis: Nereikia, sakau kad siunčiau, tu man litus turi duoti.

[14] Ernis: Duosi pinigus ar ne?

[14] Gytis: duosiu acc ;DD

[14] Ernis: Pinigu reikia.

[14] Ernis: Sakai duosi ar ne?

[14] Ernis: Duosi pinigus ar ne?

[14] Gytis: acc

[14] Gytis: duosiu

[14] Gytis: ;)

[14] Ernis: Na lochas esi tada.

[14] Ernis: Apgavikas.

[14] Gytis: Koks apgavikas *Myliu SuperGames.lt* ?:DDDD

[14] Gytis: imk ta acc

[14] Ernis: Apgavikas tu.

[14] Gytis: pats issiuntei ten pinigus imk

[14] Gytis: atiduodu

[14] Gytis: Apgavikas *Myliu SuperGames.lt*

[14] Gytis: ;DDD

[14] Ernis: Apipisai 15LT.

[14] Ernis: Ant 15 LT.

Štai. Šiandienos čhatas.

----

Na nepasitikėkite juom apgavikas jo skype:

gytis_live

Pamatysite temą ištrins.

1.2.3....
Soon... New. Unique.

• Atsakymų 41
  • Sukurta
  • Paskutinis pranešimas

Top rašytojai šioje temoje

Aktyviausios dienos

Top rašytojai šioje temoje

Oj koks tu melagis, ant manęs užstūmė tai jau ir vadina mane apgaviku? Tu žinai kaip sugadinai mano reputaciją? Joks aš apgavikas po velnių..

Viskas buvo taip. Jisai išsiuntė SMS žinutę su 12 LT suma (Ne 15lt) į hostukas.eu balansą (turiu įrodymus) (Jis parėmė mūsų CS projektą). Tada jisai tame čhate pradėjo įžeidinėti kitus komandos narius, bei mane, įrodymas:

1111bk.png

2222im.png

Taigi, jisai mane įžeidė labai, pasakydamas matote paveiksliukį ką. Taigi, ant manęs užstūmęs, jisai dar nori pinigus, kad grąžinčiau. Sakau, imk accountą, jisai vistiek, man pinigų reikia, sakau tu siuntei pinigus į ten, tu ir imk tą accountą, jam vistiek pinigų reikia. Taigi, mumis išvadinęs “loxais“, dar nori, kad mes tau kažką duotumėme ?? Taigi aš esu joks apgavikas, nieko, niekada neesu apgavęs ir neapgausiu. Visi mano klientai yra patenkinti, ir jų yra ne 1. Galiu duoti tų žmonių skype. Ir be to Erni, dar grasinai man su hakais? Už mano reputacijos sugadinimą, tu tikrai kentėsi.

Mmm, laukiau kol tu parašysi, ir kol pateiksi tavo sakomus „ ĮRODYMUS “. Na taigi sukurėte jus čhata, mane primetėt, buvo ~30 pranešimu, tavo ir ryčkos susirašinėjimo ir pažėjau viršun. Ir žiuriu

-Ką ernis veiks? Ir T.T ir gerai žinau kad pavadimo nekartą mane gaidžiu ar kitaip kaip nors, aš įsižeidžiau, aš nežėsiu kaip ant manęs stumia, taigi aš iškarto irgi ant jo stumiau, na ką, tu mane tildit jėmiai, o to netildėiai, dar pradėjo kištis Mikas, tai jus visi tris prieš mane, dabar tu čia bandai padaryti kad aš tapčiau melagiu, bet taip nėra, tu man pinigu net nesiuliai, siuliai hostingą, kurio man visiškai nereikia, man sakau pinigus grąžink, sakiai negražinsi, nebent po metu, na kažkoks tu esi keistas vaikelis.

Ten stumė, tas tavo sakantis „ VAIKINAS “ nes turbut jus netos pakreipos, na ten tu sakai. Na tai pagalvojau, pasakiau kad jus esate, visi Duchai, nes čia ant manęs galima sakyti visi užsipuolė, vienas stumė, kitas tildė, kitas ir kažka ten aiškino, na tu dar sako kam manęs reikia, tu pasakiai prižiurėtojas ir t.t Turbut į pm'a susirašėt kad tik pastumsiu, ką nors pasakys ir išmesim bus dėl ko. Na likau „ DURNIO VIETOJ “ išmestas buvau ir apgautas, žodžiu, čia nieko įspudingo dėl tu 15LT, kas buvo su nico? [Dobleik] dar pasakyk jo neapgavai... Tu tik nori gauti pinigų ir tiek, esi labai juokingas, o jau nebeskleidi spranų, kaip norėjau pašnekėti vėl, siuliau susitikti, gasdinai su baudomis. Tai kam čia gasdinti?

Melagis aš sako :D Tai kad tu melagis ir tiek. Tu galvoji, parašiai ir prisnigo, o kas kituose čhatuose dėjosi? Ryčka stumt pradėdavo, aš atgal, o pats erelis prie savo team'o nes ten atgal stumdavai, ant ko nors, o taip primetėm, jau žalias, nieko nebeturi ką pasakyt net nepakeli ragelio. Žodžiu juodkaris...

Tu galvoji aš lėtas?:D Oj ne.... Ten tas ryčka parašė „ PASIKĖLES KAIP GAIDYS “ atkirtau aš atgal, tu dar ten tyldiai, aš parašiau aik *Myliu SuperGames.lt* *Myliu SuperGames.lt*, ko čia jis ūžia, na ir t.t Tu įsikišai, erelis jau kaip mato temas galvoji užstumsi? Tu džiaukis kad ten tavęs visiškai nepadūchinau.

Dėl sumos buvo 12LT į balansa. :)

3LT į reklama. Pinigų nėra, reklamos nėra.

Arba va, jau už akių kieti :D Išmetė, ir jau stumia, net užbraukia čia čiuju taip ir buvo.

O už kentėjima visiesm grąsini.

Reputacijos sugadinima? - Tu jos dar turėjai?...

Prašiai siusti litus, įsiunčiau, maldavai kad domena nupirkčiau visą laime kad nepirkau.

Taigi man nereikia tavo acc, man reikia išsiustu pinigų.

Žodžiu susivėliai ir paka. :)

1.2.3....
Soon... New. Unique.

Erni, nu tu tai žiaurus. Gerai, išdėstysiu viską :

1. Reklamą sakei sustabdyti, aš sustabdžiau jos galiojimo laiką, ir kodėl aš tave su ja apgavau? Tu man nesakei kokį puslapį įdėti kaip reklamą? Beje, tavo reklama vis dar galioja, ir nesiruošiu apgauti.

2. Aš tavęs neapgavau po velniais, aš tiktai norėjau sustabdyti tą keikimasi, nes man jau galvą skaudą nuo jų..

3. Ir ką tas dobleik? Jisai pats paliko projektą, o dabar sugrįžo..

Žodžiu žmonės, norit tikėti tuo “asilu“, tikėkit, nes nebegaliu aš jau, kaip jis mane sunervino.. Kiekvieni jo žodžiai yra melas apie mane.. Dabar mane į skype pakviečia žmonės, ir išsipi***** iš manęs.

Be to, nereikėjo išsidirbėti ir manęs keikti, įžeidinėti ir kita, todėl ir išmečiau tave. Tą accountą galiu duoti, bet pinigų ne.. Man padarei šitą blogo:

1. Primelavai visiems, kad aš apgavikas.

2. Grasinai, kad nuhakinsi mane.

3. Sujaukei mano forumą, ir ištrynei pusę temų iš forumo.

4. Šmeižiai, keikiai mane.

Daugiau neberašysiu į šitą temą.

Erni, nu tu tai žiaurus. Gerai, išdėstysiu viską :

1. Reklamą sakei sustabdyti, aš sustabdžiau jos galiojimo laiką, ir kodėl aš tave su ja apgavau? Tu man nesakei kokį puslapį įdėti kaip reklamą? Beje, tavo reklama vis dar galioja, ir nesiruošiu apgauti.

2. Aš tavęs neapgavau po velniais, aš tiktai norėjau sustabdyti tą keikimasi, nes man jau galvą skaudą nuo jų..

3. Ir ką tas dobleik? Jisai pats paliko projektą, o dabar sugrįžo..

Žodžiu žmonės, norit tikėti tuo “asilu“, tikėkit, nes nebegaliu aš jau, kaip jis mane sunervino.. Kiekvieni jo žodžiai yra melas apie mane.. Dabar mane į skype pakviečia žmonės, ir išsipi***** iš manęs.

Be to, nereikėjo išsidirbėti ir manęs keikti, įžeidinėti ir kita, todėl ir išmečiau tave. Tą accountą galiu duoti, bet pinigų ne.. Man padarei šitą blogo:

1. Primelavai visiems, kad aš apgavikas.

2. Grasinai, kad nuhakinsi mane.

3. Sujaukei mano forumą, ir ištrynei pusę temų iš forumo.

4. Šmeižiai, keikiai mane.

Daugiau neberašysiu į šitą temą.

Asile tu, kažka vėl tu čia pjauni supranti, tu ten su savo chebryte viską pradėjote, tipo kieti esate ir t.t O dabar verki čia? Tau taip ir reikia, tau *Myliu SuperGames.lt* ant tavo forumo ant visų, tu tik nori čia pasirodyti kad esi gailestingas, prie teamo esi kietas, už akių paprastas asilas, susirask mergina. O norėjau paklausti kaip primečiau prie merginu kodėl nešneki gyvenime? Pakeli ir nešneki arba išeini iš pokalbio? Gal tu koks gėjus? Tu supranti, tu pats nusišneki daugiau čia dejuoji, man gailą jau tavęs kaip tu čia verki, visą tiesą yra.

Nemelevau aš nieko, sakiau visą tiesą, taip tu apgavikas, ir kodėl artūras paliko projektą? Kodėl dobleikas suklojo tau pinigų ir nebebuvo jo? Grasinau kad nuhakinsiu? Čia nemelas, ne dabar, nerytoj,bet vistiek taip padarysiu, galėsi pasimokiti kaip per kompa ereliu mėtit.

Ištriniau temas forumo, nes ir taip aišku buvo kad dėsi man bana, turiu patikimu šaltinių kaip stumi šaukykloje ant manęs, daugiau šmeižiu?:D Už akių tai čia tavo yra patirtis, kekvieną kartą beveik ant visų stumi kaip negirdi.

Na taip aš ir ant kitų pastumiu, bet ir nebijau rėžti jiems, o tu miži, primeti koki čiuva, e erni ainam ką nors papizdavot, neinu davai nestumk, nu nestumk ainam, primeta ir tyli.Tai tipo čia tu kietu mėtit gali? Kad už tave aš bazarinu su kitais, tu tik nori kažko iš kitų, ne iš savęs, tu pirmą išsiaiškink ko nori iš gyvenimo, tada čia ūžk, man rodos merginos tu neturėjęs, į lauka aini retai, nes beveik kekvieną kartą tu prie kompo ir prie kompo. Noliferis esi čiuvas nebepisk čia visiems proto. Neapgavikas? Oj, oj, tai kodėl pinigu negrąžini?

Dėl noliferio, mikas, neprisijungė išmetiai, gal žmogus atostogavo. Daugiau susiradai kitą remėje, mikas prisijunge, ana remėje išmetiai, ir pasilikai mika, apsispresk tu esi žmogus be numuonęs turbut ar kada nors tu tai suprasi, bet subresk pagaliau. Elgis normaliai ne kaip vaikas, už ekrano bazara skaldo, siuliau atvažiuoti, sakiai tigi pagausi atpisi vakar čhate, kur visi iš tavęs žvengė, kaip pasakiai Deonre ir man kad atpisi mus atvažiavęs pagavęs, daugiau su savo broliu pradėjai gasdinti. Na žinai ką :) - Juokdaris tu esi ir tiek. Paverksi ir užjausiu galvoji? Nichuja, aš ant tavęs dabar giliai padėjęs.

Patarimas - Tik virvės ant kaklo nesirišk.

1.2.3....
Soon... New. Unique.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4887 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...