Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4889 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Jeigu tavo Windows'ai yra Service Pack 3 ir GTA IV veikė ant Windows 7, tai ant Windows XP turi tuo labiau veikti, nes jis naudoja kur kas mažiau resursų. Tik neužmiršk atnaujinti vaizdo draiverių. :)

8gHUMz7.png
Pirk žaidimus G2A.com pigiau: čia | Pirk žaidimus Kinguin.net pigiau: čia

Yra kelios klaidos siame kompe, pirma ju AMD procas, kurio tu negalesi turbint, veliau vaizdo plokste 256 mb, GTA IV gal ir paleisi ant tokio, bet dėl lago tikrai nezinau, beja windowsus galejai ir geresnius pasirinkt XP, nes yra ir naujesniu negu 2002 metu ir be prikimstu programu (geriausia siustis SP1 ir atsinaujinti iki SP3), nepamirsk tuneup utilities isirasyt ir isijungt turbo rezima jai renkiesi zaidima kuriam reikia daugiau resursu. Del kompo nesmerkiu ir t.t., bet patarimas butu palaukti kol kas nors nusprogs jai kompas senas, jai naujas tai tada nezinau, nes mano 7 metu senukui jau pakeistos beveik visos detales, zinau kad kazkada tokie kompai buvo kruti ir turejo net ir didesne verte uz dabartini mano, bet lauk kol kas nors nusprogs jai cia namu kompas ir buna po 12 ar daugiau valandu ijungtas ir geriau keiskis daugiau detaliu vienu metu, nes butu per gaila detales tiesiog ismesti, nes jos vertes beveik neturi, nebent nori 20 lt uzsidirbt

Yra kelios klaidos siame kompe, pirma ju AMD procas, kurio tu negalesi turbint, veliau vaizdo plokste 256 mb, GTA IV gal ir paleisi ant tokio, bet dėl lago tikrai nezinau, beja windowsus galejai ir geresnius pasirinkt XP, nes yra ir naujesniu negu 2002 metu ir be prikimstu programu (geriausia siustis SP1 ir atsinaujinti iki SP3), nepamirsk tuneup utilities isirasyt ir isijungt turbo rezima jai renkiesi zaidima kuriam reikia daugiau resursu. Del kompo nesmerkiu ir t.t., bet patarimas butu palaukti kol kas nors nusprogs jai kompas senas, jai naujas tai tada nezinau, nes mano 7 metu senukui jau pakeistos beveik visos detales, zinau kad kazkada tokie kompai buvo kruti ir turejo net ir didesne verte uz dabartini mano, bet lauk kol kas nors nusprogs jai cia namu kompas ir buna po 12 ar daugiau valandu ijungtas ir geriau keiskis daugiau detaliu vienu metu, nes butu per gaila detales tiesiog ismesti, nes jos vertes beveik neturi, nebent nori 20 lt uzsidirbt

Tavo tas senuks legendinis mano naujam prilygsta :D o ir veikimas geras, einam miegot išjungia kompas pats vėl isijungia kol iš lizdo neištraukei nieko nepavyko... :funny: arba seniukui atsibodo zirzimas pist pist per viršu nebezirzia :DD

efb1f2b74148c0f714794138765121b5166.jpg

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4889 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...