Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

"NFS: Shift": 4 daug informacijos


Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5392 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

"EA" dažnai keitaliojo žaidimo dizainą per pastaruosius kelis metus. Kai atrodė, kad frančizė smunka žemyn, "EA" pasikvietė "Slightly Mad Studios", "GTR" seriją sukūrusius žmones. Dabartinis rezultatas, kurį matėme yra pats realistiškiausias, svarbiausias bei įdomiausias "NFS" iš visų per pastaruosius kelis metus išleistų dalių.

"Aš pirmą kartą žaidimą pamačiau kovą. Kiek vėliau, per šių metų "E3" parodą išvydau jį dar labiau patobulintą. "E3" nėra pati geriausia vieta kur reiktų daugiausiai rodyti tokius dalykus kaip "career" rėžimą, taigi "EA" man parodė patobulintą karjeros rėžimą, kuris atrodė išties labai gerai",- kalba Chris Roper.

"NFS: Shift" dizainas yra orientuojas į didesnę auditoriją, į ką tik įžengusius į lenktynių pasaulį bei į veteranus. "SMS" turėjo sukurti kažką unikalaus, kad daugiau

žmonių susidomėtų šiuo žaidimu.

games.lt

Kai įjungsite žaidimą, turėsite 2 pasirinkimus: "Start Career" bei "Options". Pasirinkę "Start Career" jūs būsite įsodinti į BMW M3 apvažiuoti vieną "Brands Hatch" lenktynių trasos ratą. Visos pagalbos bus išjungtos. Kai apvažiuosite trasą, turėsite važiuoti tą pačią trasą, tik 2 ratus ir nuo pozicijos, kurią užimsite, priklausys kiek pinigų pradžiai gausite - nuo 25000$ iki 35000$. Galėsite pakartoti trasą kiek norėsite, jeigu norėtumėte geriau pradėti karjerą. Po šios trasos atsirakins ir kiti nustatymai, kaip "Quick race" bei "Online options".

Jūs turėsite begalę modifikavimo pasirinkimų jūsų automobiliams, bet tuo pačiu ir bus "macro level options", kurie padės jums viską sukonfigūruoti. Taigi, jeigu nenorite eiti ir modifikuoti oro padangose bei spyruoklių vien dėl to kad šiek tiek pasikeistų automobilio valdymas, tai galite pasirinkti "macro level options", kurie viską jums sukonfigūruos.

Žaidime yra skirtingi lenktynių tipai. Mašinos suskirstytos į klases (Tier). Taigi Tier 4 bolidas negalės lenktyniauti Tier 1 klasės gatvinių automobilių lenktynėse, taigi turėsite pasirinkti kiekvienai klasei po mašiną, kurią pirksite, ir protingai leisti pinigus. Kai kurie automobiliai bus tinkami ir paprastoms, ir drifto varžyboms, kai kurie ne. Kai kuriuos automobilius bus galima ištobulinti taip kad jie tiktų ir velesnėse žaidimo lenktynėse, o kai kurie turės ribotesnes galimybes. Taigi, bus įmanoma vietoj naujos mašinos pirkimo investuoti pinigus į pradinę mašiną ir su ja lenktyniauti prieš stipresnius oponentus.

Karjeroje tu pelnysi reitingą už savo poziciją lenktynėse, kokį nors pasiekimą (tarkim pravažiuoti 100 mylių) arba važiuojant specifines lenktynes. Pasiekus tam tikrą reitingą (žvaigždučių kiekį) bus atrakinta nauja klasė bei naujos lenktynės. Tu taip pat pelnysi vairuotojo taškus už gerai pravažiuotus posūkius, aplenkiant mašinas, ir visus tokius dalykus trasoje. Vairuotojo taškai atrakins dar įdomesnes varžybas, modifikavimo dalis ir netgi mašinas.

Pagal klases bus ir varžybos, tarkim ketvirtai klasei bus paprastos lenktynės, gamintojų lenktynės (tarkim Nissan, tai važiuoja tik Nissan modeliai), ir lenktynės laikui. Jas reikės atidaryti surenkant tam tikrą žvaigždučių kiekį (reitingą). Pavyzdžiui paprastose lenktynėse iškart dalyvausi, kad atidengti gamintojų lenktynes reikės 10 žvaigždučių, o lenktynes laikui 20.

Ta pačia mada bus taip atidengiamos lenktynes ir, pavyzdžiui, antroje klasėje. Galėsite važiuoti 1vs1 (vienas prieš vieną) lenktynes, mišrias lenktynes (tarkim paprastos lenktynės, driftas ir lenktynės laikui viename čempionate) ir drifto lenktynes.

Įdomu tai, kad žaidime reikės surinkti tam tikrą žvaigždučių kiekį bei tam tikrą vairuotojo taškų kiekį įvairiose lenktynėse kad atrakinti kokį naują nustatymą, kuris duoda vis kažką naujo, kuris pasiūlo vis kažką naujo pakeisti, tuo pačiu pratinant prie multi-reitingo sistemos. Tai kažkas panašaus į "World of Warcraft", ir dabar "EA" bei "Slightly Mad Studios" bando visą tai perkelti į lenktynes.

"Patobulinta "NFS: Shift" dalis nebūtų pilna be šiek tiek darbo su rankomis, ir, laimei, man pavyko išbandyti keletą mašinų trasoje. Viena buvo BMW M3, su kuria ir pradedi karjera, ir kita buvo Honda Civic Si, kurią gavau už savo laimėtus pinigus. Aš vairuoju 2007 Honda Civic Si coupe iki darbo kiekvieną dieną, taigi tai man buvo paprastas palyginimas tarp tikrovės ir žaidimo",- pasakoja mums Chris Roper.

Chris Roger: "Ar Civic Si žaidime valdosi panašiai kaip ir tikrovėje? Na, iš tikrųjų tai valdymas skiriasi. Aš netgi sakyčiau, kad Forza 2 DLC Civic Si valdosi tikroviškiau negu per "Shift". Bet, joks žaidimas kurį žaidžiau nebuvo taip gerai atkūręs mašinos vidaus, kaip "Shift", netgi jeigu vidus nėra 100% tikroviškai atkurtas, ir dėl to labai smagu vairuoti. Žaidimas turi savo unikalumo. Atrodo, kad "Gran Turismo" bei "Forza" automobiliai yra šiek tiek stabilesni negu "NFS: Shift", bet tai nesako, kad "Shift" yra nuobodus.

Asmeniškai aš nekantrauju išbandyti galutinę produkto versiją. Ką aš patyriau buvo labai smagu ir fantastiška vairuojant mašiną iš vidaus. Jeigu karjeros rėžimas pritrauks mane, kaip ir žada, tai tada žaidimas tikrai mane užkabins."

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5392 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...