Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4891 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Na man tiesiog idomus žmogus yra, koks tolkas susipykus bandyti kažka daryti, paplatinti dizaino kodą kuris bevertis, bando pakenkti bet daro reklama? mhm idomiai, net pavadinimo neitu pakeisti, net nukopijuotą lievai, žiauru, ačiū tau už reklama, bet idomiai pasigaidinai. :DDD

P.s pasisaugokit, nes ten tokiu failu dalbajobišku yra kuriu nereikia... :DDDD

efb1f2b74148c0f714794138765121b5166.jpg

Tas pats asmuo rašo :D

-- Papildyta --

Mmm, ačiū kad kuri temas mano garbėj.

Taigi supranti, tu kaip neusipikom mldc esi bet duchas dabar ir vėl, taigi klausyk čiuveliau, ten virusu nieko nėra, nepiskit proto, aš jūsų foruma su visias failai irgi paplatinsiu, na ten be virusu ir nieko, paplatinsiu ir dizaina, nors ir koki tu dėtums.

Taigi kuriai temą kad niekas jo nesisiustu, bandiai įbauginti, nes tu esi kažkoks molis ir man *Myliu SuperGames.lt* ant tavęs.

-- Papildyta --

Nukopijuota yra gerai, o ne levai.

-- Papildyta --

Taigi ten kur sakai dalbajobišku failu, taigi supranti kad ten yra visi forumo failai ir visi tavo HTML failai.

1.2.3....
Soon... New. Unique.

Debiliuk, as webu sferoje ir taip pat kompu jau virs 4 metu ir tikrai suprantu kur yra gerai kur blogai, turiu tikrai gera antivirusine, o ne suda kaip pas tave, su programa dar webus bandai kopijuoti, o kur bekeltum, bus istrinta kaip ir is themes-lt.eu, puikiai galiu susitarti del istrinimo, o kiekvienas vaikas gali paspausti ctrl+s, o tu matau dar bandai kazkokias programas naudoji ir dura varai, daryk ka nori, vis tiek tai bus tik reklama projektui, nors ir dar servas nestartaves, gali nemalti sudo o pradeti mastyti logiskai, darai tik reklama, o dar manai jog tai galutinis dizainas? Labai klysti

-- Papildyta --

Taigi supranti, tu kaip neusipikom mldc esi bet duchas dabar ir vėl, taigi klausyk čiuveliau, ten virusu nieko nėra, nepiskit proto, aš jūsų foruam su visias failai irgi paplatinsiu, na ten be virusu ir nieko, paplatinsiu ir dizaina, nors ir koki tu dėtums.

Taigi kuriai temą kad niekas jo nesisiustu, bandiai įbauginti, nes tu esi kažkoks molis ir man *Myliu SuperGames.lt* ant tavęs.

-- Papildyta --

-- Papildyta --

Taigi ten kur sakai dalbajobišku failu, taigi supranti kad ten yra visi forumo failai ir visi tavo HTML failai.

Nusišneki, pirma mes nesame vienas asmuo esame Edvinas ir Rolandas, tiesiog esu pas ji dabar ( Jonavoje ) todėl tas pats ip portas, bet tu dalbajobas, nematai kad dizainas visai kitoks? o pas tave stock'inis logo pakeistas ir tiek, o html dizaina kiekvienas *Myliu SuperGames.lt* gali paimti :DDD ir iškekvieno BET JIS BEVERTIS, o kažkodėl kompas rodo kad virusas :DD p.s Pasijautei kietesniu padares kažka niekam tikusio? YOU ARE FUCKING CLOWN :DDD

-- Papildyta --

Taigi supranti, tu kaip neusipikom mldc esi bet duchas dabar ir vėl, taigi klausyk čiuveliau, ten virusu nieko nėra, nepiskit proto, aš jūsų foruam su visias failai irgi paplatinsiu, na ten be virusu ir nieko, paplatinsiu ir dizaina, nors ir koki tu dėtums.

-- Papildyta --

-- Papildyta --

Nusišneki, pirma mes nesame vienas asmuo esame Edvinas ir Rolandas, tiesiog esu pas ji dabar ( Jonavoje ) todėl tas pats ip portas, bet tu dalbajobas, nematai kad dizainas visai kitoks? o pas tave stock'inis logo pakeistas ir tiek, o html dizaina kiekvienas *Myliu SuperGames.lt* gali paimti :DDD ir iškekvieno BET JIS BEVERTIS, o kažkodėl kompas rodo kad virusas :DD p.s Pasijautei kietesniu padares kažka niekam tikusio? YOU ARE FUCKING CLOWN :DDD

Mes anglų žiuriu labai mokam, pasijaučiau ir ką tu man? Kad tą temą bevertė :DDDD

Sako blogai :D Aikit gerai nebejuokinkit jus manęs. Žinau kad R0L1 tu to pranešimo nerašiai :D O ją rašė, edvinas :D Nes tu tiek dar nenusimanai.

1.2.3....
Soon... New. Unique.

-- Papildyta --

-- Papildyta --

-- Papildyta --

Mes anglų žiuriu labai mokam, pasijaučiau ir ką tu man? Kad tą temą bevertė :DDDD

Sako blogai :D Aikit gerai nebejuokinkit jus manęs. Žinau kad R0L1 tu to pranešimo nerašiai :D O ją rašė, edvinas :D Nes tu tiek dar nenusimanai.

Na man idomiai žmogus sako nieko nemoki, nieko nenusimanai kuris nežino nei mano galimybiu nei ką o dar prieš savaite praše padėt skriptinti, graudu, o tema beverte, nes ten net suknisto pavadinimo nesugebesit pakeisti, nebent labai gerai ps'inat, nes ps'o failo nera, o ten tokios sunkokos spalvos, ne tokiem vaikam kaip tu, o rimtesni nusipieštu dizainą patys.

Pirma parodyk savo bent viena darba web, kad galetum ripinti tuos kuriu pats nedarei, tad vienintelis durnius cia esi tu pats, o tavo durni postai tai parodo 100%, padarei reklama, aciu ir viso gero, vistiek nieko doro tau is to neiseis, platink kiek nori, bet be PSD kuris yra pas mane jis nevertingas, tas pats kas nusikabintum merga ir paaisketu jog ten transvestitas, bet tau sueitu, bet kalbame ne apie tai kas tau sueitu, o kalbam apie tai ka tu isdaryneji ir koks bandai pasirodyti debilas, taigi iki, mamos lepuneli su laidu šiknoj.

Pirma parodyk savo bent viena darba web, kad galetum ripinti tuos kuriu pats nedarei, tad vienintelis durnius cia esi tu pats, o tavo durni postai tai parodo 100%, padarei reklama, aciu ir viso gero, vistiek nieko doro tau is to neiseis, platink kiek nori, bet be PSD kuris yra pas mane jis nevertingas, tas pats kas nusikabintum merga ir paaisketu jog ten transvestitas, bet tau sueitu, bet kalbame ne apie tai kas tau sueitu, o kalbam apie tai ka tu isdaryneji ir koks bandai pasirodyti debilas, taigi iki, mamos lepuneli su laidu šiknoj.

Tavo patirtis prabilo?

Supranti, tai tau gal tokios situacijos pasitaiko, man dar nebuvo, ir nebus.

Vooo, jau apie tėvus pradėjo stumti, jus esate pydarai ir tiek dūxai, ant tėvu stumti jau? Tai koks čia bazaras tarkim kad dabar įkiščiau tavo motina čia į susirašinėjima ir sakyčiau ant jos, tau „ Tavo motiną *Myliu SuperGames.lt* “, jei pamatiai tai tarp kabučiu dėjau.

Prašom už reklama, mmm, nežinojau kad platint dizainus yra reklama, dar vienas būdas, tai išviso nupiešt reik koki nors dizaina, paplatinti ji, tai čia skaitisis reklama? Mmm, ačiū kad pasakiai.

Aš debilu bandau pasirodyti? - Ne, tai tu gal bandai debilu pasirodyti, ar aš išdarinėju?:D Kas čia pradėjo stumti jau toks pirmas? Tu, na tiesą, skambinau tau, atsiliepiai, ten gal biški ką nors ir blogo pasakiau. Supranti ant tavo numuonės man yra *Myliu SuperGames.lt*, nes žinau kad tu kalbi nesamones, tarkim dabar tu kažka vėl man parašysi, na taip ir bus. Taigi jei tau vėl atrašysiu, tu ir vėl parašysi, tai jau čia viskta per dvi temas, tai čia nieko gero nepadarysi, jei čia bazara skelsi.

Tiesiog gal tu lituokli išsikišęs esi, čia tu keliesi jau toks achujenas erelis.

Jei tu toks achujenas būtųm prispažintum kad tave danka vis padūxino. Šiaip nėra ko čia ir gėditis tau, nes ten pokalbije buvo ~10 snukių, kurie viską girdėjo. Bet ne apie tai, tu daug ko bijai prisipažinti, tarkim tu mane gal ir sugebėtum padūxinti, bet vistiek aš žodžiu nepritrukčiau, o vistiek atskirščiau.

Na pizdu nebeatrašau aš tau, čia, nes čia viks pasaka be galo.

1.2.3....
Soon... New. Unique.

Tavo patirtis prabilo?

Supranti, tai tau gal tokios situacijos pasitaiko, man dar nebuvo, ir nebus.

Vooo, jau apie tėvus pradėjo stumti, jus esate pydarai ir tiek dūxai, ant tėvu stumti jau? Tai koks čia bazaras tarkim kad dabar įkiščiau tavo motina čia į susirašinėjima ir sakyčiau ant jos, tau „ Tavo motiną *Myliu SuperGames.lt* “, jei pamatiai tai tarp kabučiu dėjau.

Prašom už reklama, mmm, nežinojau kad platint dizainus yra reklama, dar vienas būdas, tai išviso nupiešt reik koki nors dizaina, paplatinti ji, tai čia skaitisis reklama? Mmm, ačiū kad pasakiai.

Aš debilu bandau pasirodyti? - Ne, tai tu gal bandai debilu pasirodyti, ar aš išdarinėju?:D Kas čia pradėjo stumti jau toks pirmas? Tu, na tiesą, skambinau tau, atsiliepiai, ten gal biški ką nors ir blogo pasakiau. Supranti ant tavo numuonės man yra *Myliu SuperGames.lt*, nes žinau kad tu kalbi nesamones, tarkim dabar tu kažka vėl man parašysi, na taip ir bus. Taigi jei tau vėl atrašysiu, tu ir vėl parašysi, tai jau čia viskta per dvi temas, tai čia nieko gero nepadarysi, jei čia bazara skelsi.

Tiesiog gal tu lituokli išsikišęs esi, čia tu keliesi jau toks achujenas erelis.

Jei tu toks achujenas būtųm prispažintum kad tave danka vis padūxino. Šiaip nėra ko čia ir gėditis tau, nes ten pokalbije buvo ~10 snukių, kurie viską girdėjo. Bet ne apie tai, tu daug ko bijai prisipažinti, tarkim tu mane gal ir sugebėtum padūxinti, bet vistiek aš žodžiu nepritrukčiau, o vistiek atskirščiau.

Na pizdu nebeatrašau aš tau, čia, nes čia viks pasaka be galo.

Su kuo šneki? Edvino žinutę pacitavai bet matau kad rašiai man, nu vnž apsispresk, o jis patirties tikrai turi pakankamai, o tavo dizaino paplatinimas gali kiekvienas vaikas taip padaryti ir tikrai nera sunku bet tu ten net supisto pavadinimo nepakeisi tai koke naudą iš dizaino? Tik pasijaust ereliu su apšiktu sparnu, kurio sparnelius gali kiekvienas apšikti ir dar į aki užmesti, atsimenu kaip verkei kad susirgai kad numirsi, tai dar ir po šia diena galvoju gal numiriai ir juokiuosi ;DD P.s nuleisk gara vaikeli ir rema mažink, iš taves nieko nėra...

Garo neleisiu, kol tu nenustosi.

Dėl to numirimo :D Taigi kaip per žinias pasakė kad siautėja lyga tai ant juoko parašiau :D Vsio mirsiu :)

Gal ir turi, bet ten mano manimu kad ten tu rašiai iš muko acc. Tai tau ir rašiau, erelis, dar pasakyk kad tu ne erelis. :D

Mukas iš vieno pc aš iš loptopo.. ;]]] o aš erelis? Bendrauk gražiai ir aš su tavim gražiai bendrausiu, toke mano logiką... P.s dėl tos ligos tai tu man skambinai sakai " girdi *Myliu SuperGames.lt* paskelbe per žinias tokie pat simptomai pize jei numirsiu?" ir panašiai kledėjai , myžai į kelnes...

Garo neleisiu, kol tu nenustosi.

Dėl to numirimo :D Taigi kaip per žinias pasakė kad siautėja lyga tai ant juoko parašiau :D Vsio mirsiu :)

Gal ir turi, bet ten mano manimu kad ten tu rašiai iš muko acc. Tai tau ir rašiau, erelis, dar pasakyk kad tu ne erelis. :D

Mukas iš vieno pc aš iš loptopo.. ;]]] o aš erelis? Bendrauk gražiai ir aš su tavim gražiai bendrausiu, toke mano logiką... P.s dėl tos ligos tai tu man skambinai sakai " girdi *Myliu SuperGames.lt* paskelbe per žinias tokie pat simptomai pize jei numirsiu?" ir panašiai kledėjai , myžai į kelnes...

Aišku kad tu mano prikolu tada nesupratai :D

1.2.3....
Soon... New. Unique.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4891 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...