Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4920 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

• ,

Deividac, Autorius parašė aiškiai, kad serveryje nėra SMS sitemos, o tu vistiek kisi ne i tema savo nuomone.

O Autorius, niekaip nepadarysi, kad nusiimtu/uzsidetu automatiskai, butina SMS sistema.

Bet tu gali uzdeti jam Vip/Admin per users.ini ant IP, ir prie to IP dešinėja pusėja pasirasyti jo Nick ir iki kada galioja jo Vip/Admin pasiskaiuoti dienas iki paslaugos pabaigos.

Manau issaiskinau tau :)

Deividac, Autorius parašė aiškiai, kad serveryje nėra SMS sitemos, o tu vistiek kisi ne i tema savo nuomone.

O Autorius, niekaip nepadarysi, kad nusiimtu/uzsidetu automatiskai, butina SMS sistema.

Bet tu gali uzdeti jam Vip/Admin per users.ini ant IP, ir prie to IP dešinėja pusėja pasirasyti jo Nick ir iki kada galioja jo Vip/Admin pasiskaiuoti dienas iki paslaugos pabaigos.

Manau issaiskinau tau :)

Tai aš mačiau, ką jis parašė, tai parašiau. "Įsirašyk SMS sistemą"

steamai.lt.gif

Aciu uz patarimus. :) esmte ta kad zn viena pamoka su sms sistema bet su tom visokiom duomenu bazen nieko nesusigaudau o visi nori padet uz pinigus :/ mano draugas visad uzsiemes tai niekap nepasidarysiu tos sistemos :D serva noriu laikyt vpsnet.lt. jeigu kas galetu per skype padet pasidaryt normalia sms sistema parasykit skype jei padetumet :) buciau dekingas :P

Aciu uz patarimus. :) esmte ta kad zn viena pamoka su sms sistema bet su tom visokiom duomenu bazen nieko nesusigaudau o visi nori padet uz pinigus :/ mano draugas visad uzsiemes tai niekap nepasidarysiu tos sistemos :D serva noriu laikyt vpsnet.lt. jeigu kas galetu per skype padet pasidaryt normalia sms sistema parasykit skype jei padetumet :) buciau dekingas :P

deja... Nemoki pasidaryt pats - mokek uz paslauga. Taip jau yra visi nori uzsidirbt, tu is savo cs serverio, kazkas kitas is sms sistemu diegimo :)

----------------------------------------

http://chat.gamesnet...i realiu laiku!

Steam grupe: http://steamcommunity.com/groups/gnlt

Nu jei taip :( palauksiu kol draugas bus neuzsiemes spalio 5 d ir jis nemokamai man viska paaiskins :P ir padarys :)

Seip as tuos pinigus kur per cs gausiu investuosiu i serveri :) gal liks kokie keli lt kuriuos irgi investuosiu xD. Kursiu gi daugiau serveriu :) platinsiu ir samp, call of duty, ir t.t taigi tie pinigai bus investuoti tokiem dalykam :)

Jei mokeciau as padeciau taigi yra tokiu zmoniu tik jie gal to nemoka padaryti todel ir negali padeti :) kai ismoksiu tikrai padesiu tiem katriem jos reikes :)

Gi smagu kai plateja serverei yra daugiau kur zaist :).

Bet cia tik mano jau nuomone :).

Mano nuomone visiskai kitokia, dauguma serverius sukuria tiesiog imesdami kazkokius shudinus admin packus. Nesureguliuoja nei rates normaliai nieko, todel servuose lagina arba blogai saudos ir nera malonu zaist. Pagalvokim logiskai, kaip nemokedami kazko configint ar pan sukuria servus zmones? Copy/paste arba pasiskaito kokiu paciu pagrindiniu pamokeliu kaip cs serva sukurt ir kuria..

http://chat.gamesnet...i realiu laiku!

Steam grupe: http://steamcommunity.com/groups/gnlt

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4920 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...