Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5210 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Gal kas turit arbar zinot iskur gauti veikianti auto keleja ir kad butu laisva pele

pvz: ivedi linkus ir kovoja ten jis ir pns o tu tuo metu per ta zaidima gali vaikcioti kitur kalbu apie wap zaidimus tokius kaip zaidime.lt tik be padusimu ir paleidi kovoti .

Jei kasko nesupratot rasykit i sita tema

Jei kasnors pades gaus +rep ir visus mano FLT

bet jeigu tik veiks ir kad butu nemokamas nereiktu ten moketi uz ji ar pns...

As pats juos esu susikures. Praleidau gan daug laiko bet labai gerai veikia. Pvz sukuriau kad amatus keltu... Dabar darau magu kovu lauke kad kautusi dabar jau padariau. Spaudinetu kovoti, kai nukali priesa botas paspaudzia ant kito prieso. Esu susirases kad kampe rodytu ka dabar daro. Dar prisidejau jei kasnors paraso i pm man lentele ismestu.

Kaip tik sendien bandau kurti kad pats pasipildytu mana is inventoriaus.

Galima viska sukurti. Tau kelia lygius kol tu losi koki kita game :P

As nenoriu labai dalintis nes iskart bus paskleista kitiems...

Edit: Galiu uz rep sukurti bota ant kito wap zaidimo :P

ps. Tie padusimai nesvarbu :D Tik vat jei zaidimas su capcha tada reiks paciam ivedinet juos :D

Yra programa automouse clicker atsisiųsk ir per pc nusistatai koordinates kad spaustų, nustatai laiką ir palieki (bet nieko kito su pc daryt negali) arba, eini į cyber.lan.lt ir tau sukuria auti kelėja, pajungęs jį gali daryt ką nori, veikia ant wap žaidimų tokių kaip tob.lt zaidime.lt ir panašiai.

Atnaujinu SA-MP gamemodus už kelis litus sms žinutėmis (kainos mažos)

Geras hostingas.

http://www.vhost.lt/...er&user=zalkysx

• Parašė po 3 mėnesių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5210 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...