Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5292 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Kopijuotojau tu apgailėtinas :DD Tavo darbų iš vis nebuvau matęs.. Kaip sėdėjai kamputį taip ir sėdėk. Pamačiau kitam serverį panašų , padariau pats , o šitas elfas nusipezi čia kažką , kad kopintu.. Be to , kaip nostesi turėjo būti atsilupęs , kad keltų tokius darbus.. Galėjo iškart Frisby pakviest..

Kur tu čia matai pavydą ? Jau nebeturėjo ką daryt tai tave čj ir pakvietė.. Būtų laiko būtų surade padarų mapp'erį.

4d1581a3e04cc8b34781b6b1a2449b5516.png

Dėl MTA nieko neklausinėkit, nepadedu. Į projektus neinu. Mappinu savo malonumui.

Kopijuotojau tu apgailėtinas :DD Tavo darbų iš vis nebuvau matęs.. Kaip sėdėjai kamputį taip ir sėdėk. Pamačiau kitam serverį panašų , padariau pats , o šitas elfas nusipezi čia kažką , kad kopintu.. Be to , kaip nostesi turėjo būti atsilupęs , kad keltų tokius darbus.. Galėjo iškart Frisby pakviest..

Kur tu čia matai pavydą ? Jau nebeturėjo ką daryt tai tave čj ir pakvietė.. Būtų laiko būtų surade padarų mapp'erį.

juokingas tu esi. Nežinai kaip yra, o šneki. Nieko tokio gi čia internetiniai drugeliai visokie renkasi tokie kaip tu, tai tokiem atleidžiama. Pasakysiu tik dėl to, kad nekalbėtum ko nežinai. Scripteris mane pakvietė, nostesis pamatė mano pirmą padaryta darba ir jam patiko, ir map darbai buvo daromi nostesio prašimu, jis pasakydavo ką ir kaip maždaug reikia padaryti ir aš padarydavau. Taip, kad tavo šaltiniai nepatikimi.

Kas per idijotas galėjo kelti tokį darbą į LRG ? :D

oj tas pavydas.

Jeigu jis būtų idiotas:

1. Būtų įkėlęs tavo map darbus, o ne mano.

2. Jis nesugebėtų padaryti tokių sistemų.

Aš bent nekopijuoju darbų kaip tu. Ir leisk paklaust jai mano darbai tokie apgailėtini, tai kam tu kopijuoji juos nuo manęs?:)

Pavydas? Tu durnas? kNopline 100 kartų geriau už tave daro... Abu darbai nekokie, bet labiau patiko -Eimas darbai. Ir dar noriu paklausti kaip tie stalai vadinasi. Iš anksto dėkoju :)

-- 15 Gru 2011, 17:15 --

nu jo nesamones sneka. Tokie daugiau sneka nei daro. Vertinam dekui uz komentarus :)

Ir dar... kNopline nieko nedaro? Atsimerk vaikas, gal tu jo darbų nematęs? Išsitrink akis...

prieš 15 valandas(-ų), perestukinas maskatuoklis parašė:

koks skirtumas motyvuotas ar ne, paprasiau padaryt o uz tai repais atsiskaitysiu, kas gales tas pades. Neieskau motyvatoriu.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5292 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...