Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5292 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki,

Parduodu.

Puslapis: http://WWW.GRAY.LT ( Bus naujas dizainas užsakytas iš http://www.scriptingas.lt bus idėtas)

Kiek serverių turi projektas? Turi 8 serverius su šiais modais: ZombiePlugue, Surf mod, Surf + GUNXP, SURF CSDM , DeathRun, Public, FALG MOD, Public.

Visi serveriai yra lankomi, lankomumo statistiką galite pažiūrėti puslapį, kiek per dieną apsilanko.

Projektas gyvuoja jau visus 6mėnesius. Kodėl parduodu nes pereisiu ant SAMP.

Projekto išlaikymas nebrangus ~100LT/mėn.

Kas dėl pelno? Pelnas renkamas SMS žinutėmis iš VIP ir ADMIN taipat banku arba papildymais.

SMS žinučių pelnas susidaro kas mėnesį maždauk 100 - 120LTų plius dasideda pirkimai banku ar papildymais, čia suma susidaro apie 160LT

3 Serveriai stovi ant Static.lt kiti stovi ant TEO.

Kaina? Kaina būtų apie 150LT

Plačiau jūsų rūpimus klausimus atsakysiu PM žinute. Arba skype: mynde012

Kai projektas bus parduotas, pranešiu šioje temoje.

1322440692.png

1322440692.png

1322440692.png

1322440692.png

Prajuokinai :D

nekeliu savo projekto į aukštumas bet.

150? už ką?

Serveriai, taip, jų daug, bet nieks nežaidžia, privelegijas perka? - vargu keletą nebent.

Dizainas, - keista, bet jis yra, 150 lt už projektą? sakyčiau dizainas ūnikalus, dabar ne(ripintas)

toliau, kas toliau mh? nk?

serveriai, taip jie yra, yra ko nors ūnikalaus kaip rez.lt? gi didžiuoju scripteriu apsimetinėjai, na? kas dar? parašyk, įdomu

-- Papildyta --

sekmės prekyboja!

aj nedaskaičiau kad dizainas bus, nu ir? kas iš to? tu projektą darydamas įvaizdį konstruok iškart, o kas iš to kad db dizainas bus? m?

toliau, parodyk visas mėnesines išlaidas, vps balansą, patį vps, ir visą kitą informaciją dėl pelno, tada gal ką ir sudomins.

nariai, 4 nariai registruoti iš to pačio ip, tad sudegiai

savo šitą šūdą, reklamuoji pas mane webe, galvoji pritrauksi žmonių? - ne

Lankomumą prasukinėji su servais, eilinį kartą BURNED!

-- Papildyta --

vėl,, nekeliu savo projekto į aukštumas BET.

per šias dienas, nesakysiu iš ko, bet girdėjau ,kad ten šūdų šūdas,

ir nepyk, (nors gali pykt, man pxj) projektas vertas ~50lt.

gal teisybę pasakiau, gal ne. Tad nežinau, abejoju ar koks glūšas pirks už 150..........

-- Papildyta --

keliems protyngiems bičiukams pasakiau, išpizdavojo tave kožną kartą :funny:

nepyk už šitą ką pasakiau

-- Papildyta --

Projektas gyvuoja jau visus 6mėnesius.

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

nesupyk už smailą.

:DDD jis net 2 mėn negyvuoja :D

DOMENAS UŽREZGISTRUOTAS Registered: 2011-10-17

-- Papildyta --

http://whois.serveriai.lt/gray.lt patys pažiūrėkit :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Dabar už šitą šūdą duočiau 20lt (nesupyk)

nu bled bbled nuotaiką pakėlė :D:nice::nice:

Šiaip jo iš šio projekto jokios naudos ir nėra, bet Emskis, tu čia užsipoliei žmogu.. Neunikalus dizainas,, argi pas tavę yra unikalus? Pagal kiek pusbrolis žaidžia harplay.lt serveriuose tai nematyti nei vieno atnaujinimo, na supranti DeathMatch serveryje jų gal ir nereikia, bet kituose? Tad žiurėk kaip užsipuoli, jai pats daug darai klaidų, bei netik vienas jis kažką kopijuoją, kažkada manęs net prašei jog paaiškinčiau kaip poste kažką ten padaryti, tai vėliau žiurėjau visos tavo reklamos postai buvo su tuo ženklų.. Zombie Plague serveryje tavo nematau nei vieno gero dalyko kuriuo nebūtų kituose serveriuose.. O jaigu dabar pradėsi stumti ant serverio, tai prašom, bet 1. atrodysi lyg vaikas, nes aš tiesiog pasakiau tiesą, 2. su manimi nemanau ar tu galėtum pasiginčiti dėl serverių kūrimo ar kito, kiti tai gal nes tokių daug, bet pagal tavo postus ir t,t. ką skaitau tai nesiginčyk.

Šį anketa nebenaudojamą.

na taip, gal ir persmarkiai, o čia ką rašiau čia buvo mano ir jo reikalas, buvo su juo nesutarimų, dabar lyg ir pranyko (gal)

mano serveriai---

Kaip tai neatnaujinami ?

atnaujinami, ką randu gero, tą įdedu, (aišku ne mėšlą kokį)

Csdm neprikroviau ko nereik, norėjau padaryt kuo švaresnį, šiek tiek geresniems žaidėjams, galvojau steam daryt, gal.

zuvedrapuki, reklama priklauso koks serveris, jai suda koki sukursi, jame nieks nezais, o reklamuot gali kiek nori. Bet ir išreklamuot nėra lengva, nes nemažai pinigų tam reikia skirti jai didžiuose tinklapiuose kur lankomumas yra.

-- Papildyta --

isreklamini? šiais laikais išreklamint dar mokėt reikia, nes tų serverių per akis ir blakstienas.

ė, o tau čia flodint per visas temas nepabodo?

ne nes serveri yra lengva isreklaminti tu nepagailek 5 kokiu nors litu ir biski parasineti per forumus

iš floodo nieko gero nebus, nebent jai darai kokį fun serverį kuriame žais mažiukai, tai nebent.

-- Papildyta --

isreklamini? šiais laikais išreklamint dar mokėt reikia, nes tų serverių per akis ir blakstienas.

ne nes serveri yra lengva isreklaminti tu nepagailek 5 kokiu nors litu ir biski parasineti per forumus

iš floodo nieko gero nebus, nebent jai darai kokį fun serverį kuriame žais mažiukai, tai nebent.

-- Papildyta --

na taip, gal ir persmarkiai, o čia ką rašiau čia buvo mano ir jo reikalas, buvo su juo nesutarimų, dabar lyg ir pranyko (gal)

mano serveriai---

Kaip tai neatnaujinami ?

atnaujinami, ką randu gero, tą įdedu, (aišku ne mėšlą kokį)

Csdm neprikroviau ko nereik, norėjau padaryt kuo švaresnį, šiek tiek geresniems žaidėjams, galvojau steam daryt, gal.

zuvedrapuki, reklama priklauso koks serveris, jai suda koki sukursi, jame nieks nezais, o reklamuot gali kiek nori. Bet ir išreklamuot nėra lengva, nes nemažai pinigų tam reikia skirti jai didžiuose tinklapiuose kur lankomumas yra.

-- Papildyta --

-- Papildyta --

Viską reikia galvoti su smegenim. Visų pirmą kiek aš mačiau šitame http://www.supergames.lt ar kaškur kitur tai visi pacukai gina savo projektą tiesa sakant pagirūnai ar kaškas panašaus. Reikia taikiai gyventi bet dauguma Lietuvių nemoka gyventi taikiai. Bent mano nuomonė. Pradeda stumti tas blogai tas blogai man išvisa yra dzin jų nuomonė aš tik sakau 150 Norėjau ar kiek už ta projektą jei neperką tai neperką nieko tokio. Kadangi noriu parduoti kuo greičiau tai Noriukui parduosiu už 50Lt. Ir man bent atrodo, kad tie "šuda" mala kurie net nieko neturi ir nieką nekuria tik moką liežuvi vizginti. :P

1322440692.png

1322440692.png

1322440692.png

1322440692.png

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5292 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...