Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

"Epson" spausdintuvai namus pavers fotolaboratorija


Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5377 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Bendrovė "Epson" Lietuvoje pristato du naujus spausdintuvus, skirtus fotografijos mėgėjams ir profesionalams: "Stylus SX600FW" ir "Stylus Photo PX700W". Abu naujieji įrenginiai leis savo namuose susikurti mini fotolaboratoriją: peržiūrėti, redaguoti bei spausdinti aukštos kokybės nuotraukas netgi nenaudojant kompiuterio.

Įrenginys foto profesionalams

Naujasis "PX700W" pasiūlys viską, ko reikia šiuolaikiniam fotografui. Naujuoju stilingu įrenginiu galima spausdinti net iki 5760x1440 dpi siekiančios rezoliucijos nuotraukas. Jas peržiūrėti vartotojas gali specialiame 6,3 cm skersmens LCD ekrane. Jame fotografijas taip pat įmanoma ir redaguoti: nustatyti rezoliucija, pašalinti raudonų akių efektą ir t.t. Įrenginyje integruotos net šešios spalvų paletės, leidžiančios išgauti nepriekaištingą nuotraukų kokybę.

Spausdintuvas prie kompiuterio jungiamas sparčiąją USB 2.0 jungtimi, tačiau jį galima valdyti ir bevieliu – "Wireless" būdu. Informaciją į spausdintuvą įmanoma perkelti ne tik kompiuteriu, tačiau ir tiesiai iš fotoaparato SD kortelės, "flash" ar kitos laikmenos.

"Epson Stylus Photo PX700W" spausdinimo greitis spalvotuoju bei juodai baltu režimu – daugiau nei 40 lapų per minutę. Įrenginiu galima spausdinti ne tik ant popieriaus, bet ir tiesiai ant kompaktinių ar DVD diskų.

Stilingu dizainu pasižymintis "PX700W" papuoš kiekvienus namus ar fotostudiją. Įrenginiu galima ne tik spausdinti, tačiau ir skenuoti bei kopijuoti dokumentus. Spausdintuve įdiegta unikali "Epson" laboratorijose sukurta "Micro Piezo" technologija, kuri leidžia taupyti sąnaudas bei užtikrina aukščiausią spausdinimo kokybę.

"Epson Stylus Photo PX700W" kaina Lietuvoje siekia 784,09 lt.

Keturios funkcijos viename įrenginyje

"Epson Stylus SX600FW" apjungia keturias svarbias technologijas viename įrenginyje. Juo galima spausdinti įprastus dokumentus bei nuotraukas, skenuoti, dauginti bei naudotis fakso funkcija. Dirbti su šiuo spausdintuvu galima ir neturint kompiuterio.

"SX600FW" galima spausdinti 5760x1440 dpi siekiančios rezoliucijos nuotraukas, kurias peržiūrėti leidžia 6,3 colių skersmens LCD ekranas. Įrenginyje integruotos keturios spalvų paletės.

Į spausdintuvą bylas įkelti galima tiesiai iš fotoaparato SC kortelės, "flash" ar kitos laikmenos. Su kompiuteriu įrenginys jungiasi sparčiąją USB 2.0 jungtimi, taip pat yra bevielė jo valdymo galimybė.

Naujojo "Epson Stylus SX600FW" spausdinimo greitis spalvotu bei juodai baltu režimu – daugiau nei 38 puslapiai per minutę. Įrenginyje integruoto fakso greitis siekia daugiau nei 33,6 kbps, vieno puslapio persiuntimo greitis – apie 3 sekundes. Spausdintuve taip pat įdiegta "Micro Piezo" technologija.

Įrenginio kaina Lietuvoje siekia 681,37 lt.

games.lt

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5377 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...