Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4921 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, taigi užsinorėjau pažaist SAMP, parsisiunčiau jau kokius skirtingus 3 GTA SA, susiinstaliavau SAMP, bet kai bandau paleist ar Single player [ gta_sa.exe ] , nieko nevyksta.

O kai bandau gta_sa.exe paleist per Run As , tada pasileidžia, bet neskaito jokių savegame failų.

O kai bandau įeit į serverį [ Betkokį ] , būna tas pats. Spaudžiu ant serverio Connect, ir nieko nevyksta.

O jeigu bandau SAMP.exe paleist per Run As, išviso nesąmonė būna, nenuskaitinėja nei serverių nei nieko.

Už pagalbą, visi mano FLT [ ~ 568FLT ] bei x2 REP.

❤️

Gali buti,kad tu atsisiunti 0.3D versija (apti naujausia),o kiti serveriai ant 0.3C,o jei nori žaist realife Turi buti Vardas_Pavardė.

Tu mane gal durnu laikai ? Prie ko čia tas Vardas_Pavardė ? Aš sakau man vopšiė neveikia.

O esu parsisiuntęs 0.3c , ir nėra skirtumo, ar einu į 0.3d serverius ar 0.2x , vistiek SAMP turi veikt. Kai versijos skirtingos , serverį vistiek įjungia, bet žaist neleidžia, nes išmeta kad versijos skirtingos.

Bleha, prašau padėkit. Ar čia dėl draiverių, ar dar dėl ko nesuprantu.

❤️

Kurie tavo windowsai?

Jai 7 pabandyk "Run As Administrator", jai neveiks nežinau, tada siūskis iš zmulės GTA SA [be modų].

WinXP. GTA kurį parsisiunčiau neturi nei 1 modo.

Jei nei kaip nepasidarysi rasyk i skype nuoroda atsiusiu man ejo ant windows xp skype:zygisxxx1

Ok tuoj parašysiu tau.

NUsikrakini san andreas? Vaizdo plokste normaliai dirba?

Ne crakinimo esmė. Na, normaliai, normaliai .

❤️

Ne ta prasme, nueik į zMule > Paieška > Parašyk GTA SA > Ir rasi GTA SA [be modų] tą atsisiūsk ir čiki piki bus.

Nemanau kad veiks, jau kokius 5 ar daugiau skirtingų GTA parsisiunčiau. Tas pats.

Kai win persirasei ri nebeveikia san andreas?

Nu krč, papasakosiu nuo kurio laiko nebeveikia .

Na krč, parsisiunčiau GTA SA 2010c [ Visos mašinos buvo užmodintos ir panašiai na krč modintas ] , lošiau lošiau, paskui išjungiau, nes jau ėjau gult [ Turėjau tą GTA gal 2 savaites ar savaitę, nieko panašaus nebuvo ] , tada kitą rytą atsikėlęs įsijungiau kompą, ir norėjau pasileist GTA, spaudinėju spaudinėju paleidimą neveikia, jokios reakcijos. Hmm, galvoju wtf, pradėjau vėl spaudinėt vis tiek neveikia. Pabandžiau paleist per Run as, bet tada neskaitė nei User Track Player dainų, nei savegames , todėl kiekvieną kartą galima sakyt turėjau žaist new game, nu nors ten misijų negalima buvo vykdyti , bet vis tiek .

Tai va, nuo to laiko nebeveikia man GTA . Aš pats nesuprantu kaip taip galėjo atsitikt, viską normaliai atjungiau, GTA normaliai atjungiau, įjungęs kompą vėl bandžiau lošt tai nebegalėjau.

Nu tiksliau GTA veikia, bet tik per Run As, kur neskaito savegame ir Usertracks, bet neveikia SAMP .

❤️

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4921 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...