Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

paskutine FireFox versija


Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5285 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Antroji pagal dydį pasaulyje interneto naršyklė FireFox vakar sulaukė vieno iš didesnių atnaujinimų. Kūrėjas Mozilla teigia, kad naujoji naršyklė pasižymi ne tik didesne sparta, tačiau ir naujomis savybėmis, kaip privatus naršymas ar vietos pateikimo funkcija.

Naujoji FireFox 3.5 versija pasižymi patobulintu JavaScript varikliu, kuris tapo ypač svarbus išpopuliarėjus interneto programoms. Jų pagalba mes galime pasinaudoti Adobe įrankiais, ar siuntimų vedliais. Įdiegus ir naują TraceMonkey pusprogramį, tokios svetainės, kaip Gmail, ar Facebook pasikrauna pastebimai greičiau, nei ankščiau. Kūrėjai teigia, jog FireFox 3.5 už FireFox 3 greitesnė net du kartus, o už ankstesnės kartos FireFox 2 – net apie dešimt kartų.

Mozilla taip pat teigia sutvarkę atminties „nutekėjimo“ spragas, kai po ilgo naršyklės vartojimo ši iš niekur nieko pradėdavo „vogti“ atmintį, o kompiuteriui pradėjus nesklandžiai veikti, reikėdavo išjungti ir iš naujo pajungti naršyklę. FireFox 3.5 pasižymės ir nauja apsaugos sistema, taip pat privataus naršymo funkcija. Nesaugos svetainės nuo šiol bus tikrinamos dar uoliau ir naršyklė jums praneš, kuri iš jų yra žalinga jūsų kompiuteriui bei kodėl.

Vartotojai nuo šiol paprasčiau galės naudotis naršymo istorija, ją tvarkyti bei keisti. Vartotojams nereikės valyti visos istorijos, tiesiog užžymėti, kurią svetainę FireFox turėtų užmiršti. Pasijungus Private Browsing (liet. Privatus naršymas) rėžimą neliks jokių jūsų veiklos požymių.

FireFox serijos naršyklės visad pasižymėjo ypatybe, kuri leisdavo parsisiųsti įskiepių (ad-on) interneto naršyklei taip praplečiant jos galimybes. Jų yra apie 10 tūkstančių, tačiau kūrėjai perspėja, kad nereikėtų persistengti – didelis ad-on’ų kiekis gali apkrauti naršyklę ir eikvoti daugiau operatyviosios atminties.

games.lt

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Parašė po 3 mėnesių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5285 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...