Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4905 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveikas, sekmės.

Nebūk flood'eris, ir elkis kaip žmogus :)

Labas. Nevaidink... :) Čia Mano Auditorija - Mano Taisyklės. Tad aš visiems atrašau ir parašau.

Visi dabar susireikšmine, ir vaidina labai protingus. Taip, kai nevietoj prirašai nesamonių suprantu. Bet šiuo atveju, kas parašo MAN, tam ir atrašau. Sveiki visi :)

Aistra - piešti betkokio tipo logotipus. :]

Sveikas, sekmės.

Labas. Nevaidink... :) Čia Mano Auditorija - Mano Taisyklės. Tad aš visiems atrašau ir parašau.

Visi dabar susireikšmine, ir vaidina labai protingus. Taip, kai nevietoj prirašai nesamonių suprantu. Bet šiuo atveju, kas parašo MAN, tam ir atrašau. Sveiki visi :)

Galbūt jis norėjo pasakyti tai apskritai, ne tik apie šitą temą kalbėdamas?

8gHUMz7.png
Pirk žaidimus G2A.com pigiau: čia | Pirk žaidimus Kinguin.net pigiau: čia

Sveikas, sekmės.

Taip, aš kalbėjau apskritai apie visą forumą :)

Sveikas, sekmės.

Taip, aš kalbėjau apskritai apie visą forumą :)

Na jei apskritai, tai aš nefloodinu. Gerai, gana tos temos.

Aš ne į šaltinį einu.

Aistra - piešti betkokio tipo logotipus. :]

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4905 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...