Peršokti į turinį

" PAMOKOS " ŽALIEMS.


Matas S.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4468 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Labas vakaras.

Šiandien naujokams , tiesiog žaliems ant skriptinimo pamokysiu kaip viską įsidėti galima ką atsidaryti kur kaip reikia ir panašiai manau tikrai pravers .

[ FILESCRIPTS ĮDĖJIMAS ] : Taigi parsisiunčiame kokį Filescript'ą su .amx ir .pwn atsidarome savo gamemod'ą tada ainame į > FilesCripts sudedame failus pavizdžiui laikas.pwn ir laikas.amx . Tada nueiname į server.cfg failiuką prie filescripts prirašome laikas išsaugome ir viskas filescripts jau paruoštas naudojimui .

[ INCLUDES ATSINAUJINIMAS ] : Taigi jaigu jūsų , includės yra iš senojo kokio gamemodo kaip sakoma " pasenę " jai naudojote 0.3a senąjį klientą ar 0.3b tai reikėtų jas atsinaujinti . Taigi ainame į sa-mp.com puslapį , atsidarome " Downloads " Spaudžiame SA-MP Server Windows jį parsisiunčiame , atsidarome INCLUDES naujas includes nusikopijuojame į savo includes sarašą , spaudžiame " PAKEISTI IR PALIKTI " ir includes bus atnaujintos .

[ PAWNO ATSIDARYMAS ] : Einame į " pawno " tada spaudžiame ant šachmato tokio jį atsidarome spaudžiame " ok " tada susieškome savo blabla.pwn jį įrašome į tą pawno failą ir tada galime redaguoti savo gamemod'ą , kad viską išsaugotų ir jai nėra klaidų . Spaudžiame F5 mygtuką jai meta Error 1 . Tai yra jūsų gamemode padaryta klaida šone skliausteliuose toje lentelėje rašys eilutę kurioje yra klaida . Susirandame tą eilutę ir ieškome klaidos , tačiau tą error būtina ištaisyti kitaip neleis ant " PC " įsijungti serverio . Jai meta warning tai nėra didžiulė , klaida ji leis serverį įsijungti .

[ SERVERIO " PAVADINIMO KEITIMAS " , PORTO KEITIMAS IR KITĄ . ] : Atsidarome savo gamemod'ą einame į server.cfg failiuką susieškome hostname : Pavizdžiui yra RPG Gaming , pakeičiame į savo norimą pvz : LRG.LT - Nuo sausio mėnesio atsidarinėja , nes nemokam iš anglų kalbos išversti į lietuvių gamemod'ą. Porto keitimas susirandame eilutę port : 7777 pavizdžiui yra tai taip ir darome pakeičiame į kokį norite suvedate 5555 tada išsaugojate viską , dabar dar dadėsiu vieną kaip pakeisti puslapio " ADRESĄ " , tame pačiame server.cfg yra weburl : ir keičiame puslapį į kokį norite tada išsaugome viską ir einame serverį pasileisti .

[ " GAMEMODE PAVADINIMO KEITIMAS " ] : ATSIDAROME Gamemode failiuką tada einame į " data " susirandame global.txt ir ieškome tokios eilutės lrg 1.1.1 [ lt ] . Ir pakeičiame į savo norimą . Taip pat yra eilutė mapname , taip pat galite pakeisti ir miesto pavadinimą , kad rodytų kitą . taip pat rašote kokį norite pvz : Los santos arba san fierro nėra skirtumo . Tada išsaugome , einame į Pawno , išsaugome su F5 jai nėra klaidų tada viskas gerai , ir einame žiūrėti ar išsisaugojo .

[ ŽAIDĖJŲ FAILŲ IŠSAUGOJIMO VIETA ] : Taigi vėl atsidarome savo gamemod'ą aplankalą einame į " Scriptfiles " saves , user. Ten susirandame savo failą pvz : Kent_West.ini tada jai norite administratorių , vip'ą savo darbą užsidėti norimą [ Direktorių ] ? susirandame eilutę ADMIN=0 Tai pakeičiame į ADMIN=1 , jai norite vip užsidėti prirašote vietoj vip=0 į vip=1 direktorių galite užsidėti su lead=0 pakeičiate į savo norimą , tai galite rasti darbų ID SARĄŠĄ : GameMode > DATA > PlayerDB.txt. Pagrindinius darbus surašysiu čia ID : Policija 1ID. Medikai : 3ID TAXI .

[ ĮSIJUNGIMAS SERVERIO ] : Taigi atsidarome savo aplankalą , gamemode ir susirandame Samp.server.exe tada per jį įsijungiame savo serverį jai jisai neįsijungia reiškia serveris surištas su MYSQL Arba pawno failiukį yra klaida kitaip sakant ERROR.

Na va pamokos manau žmonės jums bus naudingos , ir iš jų pradėsite mokytis viską kaip reike .

Ačiū už dėmesį gero komentavimo , bei gerų žodžių nepagailėkite .

SĖKMĖS.

Bei linkiu jums sėkmės " SKRIPTINIME " PRADEDANTIESIEMS .

  • Teigiamai 1
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Parašė po 2 mėnesių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4468 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...