Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Minecraft 1.0.0 OMG WTF FTW !!!

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5348 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, šiandien ryte ant durniaus darau force update.. žiūriu Minecraft 1.0.0 ir ne beta jau.. WTF ???

Yeyyy. :DD kaip džiaugiuosi.. gal ir herobrine grįš.... :DDDD

Atrodo paskutine dalis ;( nes kai nukerti bosa raso ten apie tave ir paskiau Minecraft credits

O kur tą bosą rast?

Bosas yra ziaurus jo nick EnderDragon Labiausiai nustebino mojang ,kad sukure nauja portala i ender [youtubecom]

[/youtubecom] Nebutinai kastis Reikia tik lavos ir situ dalyku man asmeniskai labai patiko TooManyItems ant 1.0.0 Nes dbr galima per TMI nakti ir diena padaryt ir patiko labai potions kuriuos gali gerti ir metyti pasidariau kiauliu ferma ir metau i juos instant damage buteliukus :D

Blemba, kaip gaila man kad bus paskutinė versija.. bet vistiek Notchai ir Jebb'ai jūs šaunuoliai.

-- Papildyta --

Perejau visą minecraft'ą.. taip gaila, čia pabaiga.. na bet vistiek, moyangai šaunuoliai, visada atsiminsiu žaidimą MineCraft.

Blemba, kaip gaila man kad bus paskutinė versija.. bet vistiek Notchai ir Jebb'ai jūs šaunuoliai.

-- Papildyta --

Perejau visą minecraft'ą.. taip gaila, čia pabaiga.. na bet vistiek, moyangai šaunuoliai, visada atsiminsiu žaidimą MineCraft.

Jai nenori palikti MC yra Vienas budas Siuntinetis Visu Versiju jar net nuo alpha versija ir pasistatyti kiekvienoje versijoje po mapa manau turesi ka veikt :)

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...