Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5355 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki taigi siūlau padaryti SuperGames.LT MineCraft serveri, mano nuomonė šitą žaidimą dauguma loše nesakau, kad visi bet dauguma todėl jeigu būtu galima padaryti serveri, viską atlikčiau aš pasirūpinčiausi sistema, miestu ir visokias kitai menkniekias beabejonės, man reikėtu pagalbininko ne kokio vaiko kuris nori tik pažaisti turėdamas admin pareigas, bet atsakingo žmogaus kuris pilnai suprastu mane ir apie serverio kuryba, laukių komentarų labiausiai norėčiau iš moderatorių ir administratoriaus.

BEREIŠKŠMIŲ KOMENTARŲ NEREIKE

Atleiskit už klaidas neturiu laiko dailyraščiams

Aš prieš, vėl bus taip kaip buvo su cs serveriu, taip, atrodo, kad čia lankosi labai daug žmonių, tačiau iš tiesų taip nėra, kadangi didžioji dalis čia užeina pasireklamuoti serverį, parašo 3 postus ir nebeužsuka, tai žaisti užsimanys tik ~30% čia ateinančių, o tai būtų maždaug 5 žmonės online, tiesiog mano manymu neverta, bet jei norit kurkit.

Aš prieš, vėl bus taip kaip buvo su cs serveriu, taip, atrodo, kad čia lankosi labai daug žmonių, tačiau iš tiesų taip nėra, kadangi didžioji dalis čia užeina pasireklamuoti serverį, parašo 3 postus ir nebeužsuka, tai žaisti užsimanys tik ~30% čia ateinančių, o tai būtų maždaug 5 žmonės online, tiesiog mano manymu neverta, bet jei norit kurkit.

❤️

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5355 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...