Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Parduodamas Dizainas Samp! :)(Atnaujinta)

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5324 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

NIEKAM NEĮDOMIOS JŪSŲ TOS TEORIJOS.

Galiu duot laužt ranka, kad bent 80 procentų iš jūsų parašiusių net tokio nesukurtų.

Jeigu nepatinka ir nepirksit nemalkit šh, atsiras kas paiims arba neatsiras, nieko jūs su šituo postinimu nepakeisit.

P.S - Kas parašysit -REP dar dėsiu.

Pasižiurėkit pirma į save.

Visada maniau , kad tu neeilinis debilas , dabar supratau , kad tai tiesa.

Ir ką tu čia tuo pasakei, manęs tai nei jaudina nei ką.

Tiesiogiai jūs esat patys nupezę nuo šito forumo vaikų, viska norite gauti nemokamai nesvarbu ar darbas prastas ar ne. Gaila, bet garantuoju 100 procentų, jog tu pats nenupieštum nieko mandresnio, bet žinoma - pasijuok iš kito, nors pats juokiesi iš savęs.

Jeigu tau darbas nereikalingas, kam rašyti pranešimą, kuris neduos naudos? o dar labiau šnekėti žmogui tai, ko jis tikrai nenori? jeigu jau nori išreikšti kritika tai reišk ją tinkamai, o ne savo teorijas čia kurk, nes jos niekam neįdomios.

Esi tiesiog pasiputęs gaid** ir tiek.

Parduodu CS:GO skinus, raktus, CSGODouble taškus geromis kainomis! Susidomėjai? Parašyk į steam.

Kai pats bent centą uždirbsi nepizdydamas iš tėvų kišenęs tada ir šnekėk. : ).

Ir šiaip pats kuri fantazijas, jog einu per visas temas, įrodyk tu man tai.. Aš išvis čia nebesėdžiu tik ateinu į šią tema, kas nors neaišku?

Tiesiogiai čia užaugai ir būdamas 25+ metų lankysies čia ir nieko gero nepadarysi, kodėl? kokia tau nauda čia sedėt kai tau 17? gauni naudingos informacijos ar tiesiog nori pasijust krūtas tarp kitų mažesnio amžiaus žmonių?

Parduodu CS:GO skinus, raktus, CSGODouble taškus geromis kainomis! Susidomėjai? Parašyk į steam.

Kai pats bent centą uždirbsi nepizdydamas iš tėvų kišenęs tada ir šnekėk. : ).

Ir šiaip pats kuri fantazijas, jog einu per visas temas, įrodyk tu man tai.. Aš išvis čia nebesėdžiu tik ateinu į šią tema, kas nors neaišku?

Tiesiogiai čia užaugai ir būdamas 25+ metų lankysies čia ir nieko gero nepadarysi, kodėl? kokia tau nauda čia sedėt kai tau 17? gauni naudingos informacijos ar tiesiog nori pasijust krūtas tarp kitų mažesnio amžiaus žmonių?

Iš tėvų ? Kad aš tokius turėčiau , net nepyzdinčiau. Pasidomėk daugiau tada šnekėk , nes matau tik šikną vietoje smegenų.

Noriu ir sėdžiu kas tu man toks po galais , kažkoks pimpis čia man aiškins ką daryt , kai debilo pozoj sėdi.

Bėje , užsidirbu aš jau pats , ir be tavo pagalbos.

Ant jaunesnių nestumdau čia nieko , juos reikia gerbt , ateitis jie mūsų .

Tik tu sedėsi , savo bažnyčioj , ir bobutėm savo pamokslus skaitysi , kodėl kada ir kaip turės daryt.

Tokiais klausimas į PM.

Dėl bažnyčios tai klysti broluži. :)

Jeigu tu tėvų neturi man įdomu iš ko tu gyveni? autobusinėj ar prie bažnyčios vartų išmaldos prašai? verčiau aš jau tada pamokslus bobutei skaitysiu, negu sedėsiu kaip tu apsišikęs prie prekybos centrų prašydamas centų.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5324 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...