Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Drift-Controllers


ixes

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4551 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

driftcontrollers.png

Drift-Controllers - Controll your own drift...

Drift-Controllers - Tai jau prieš metus atsidariusi driftingo komanda. Nepabūgsiu pasakyti, bet tai tikrai stipriausia ir geriausia komanda Lietuvoje, ir galbūt patenka y geriausiu komandų penketuką visame pasaulyje.

Kaikurie sako, kad Drift-Controllers tai eiliniai "fake" drifteriai, kurie naudoja handlingus. Tačiau tai gryna netiesa. Komanda kasdieniniame drifte naudoja stock handlingus, juolabiau battluose, cw. Laisvalaikiu nariai turi teisę užsidėti handling'a, tačiau draudžiama keisti handling'o ant Elegy.

Drift-Controllers komanda sudaro vieni iš geriausių Lietuvos drifteriu, drifto megėju. Komanda žinoma ne tik Lietuvoje, tačiau ir užsienyje, taip pat viename iš populiariausių draugų klubo Drift World, r66.

Komandoje yra gausybe paintjob'ų, updat'ų ir k.t. linksmų dalykelių.

Komanda turi savo serverį, kuris taip pat vienas iš populiariausių, o gal net ir populiariausias Drift-Roam'as Lietuvoje. Kaikurie jį lygina su GRP/RP serveriais, tačiau Drift-Roam nėra realus gyvenimas, tai tik drifto treniruočiu, laisvalaikio serveris.

Taip pat Drift-Controllers komanda pakėle aukštą kartelę video klipu montavime (edit'e)

Istojimas į komandą yra gan sunkus. Su kelių mėnesių drifto stažu į ją tikrai nepateksite. Istojimo informacija ir k.t. oficialiame mūsų tinklalapyje : http://www.drift-controllers.lt

Kelių Drift-Controllers narių solo/twin video klipai:

Klipas, su kuriuo Drift-Controllers išaukštėjo.(vienas iš pirmūjų Drift-Controllers video klipų - Drifting is in our hearts) -

[youtubecom]

http://www.youtube.com/watch?v=Y_U_cvR8_lw&hd=1[/youtubecom]

[youtubecom]

[/youtubecom]

[youtubecom]http://www.youtube.com/watch?v=cCCNdIAXgFk&hd=1[/youtubecom]

[youtubecom]http://www.youtube.com/watch?v=afS8KmCIvZI&hd=1[/youtubecom]

[youtubecom]http://www.youtube.com/watch?v=0oyUp5pAGnk&hd=1[/youtubecom]

Komanda "kontroliuoja drifta" jau metus, ir tikrai nesiruošia to baigti, todel "hateriai" kurie galvoja jog pavadindami mus handlingais išardys mūsų komanda - klystate.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4551 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...