Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5336 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

pasikartosiu laukiam jo žodžio. Visko gali būt išsiaiškinam ir tvarka. O dėl tų flt pardavinėjimų tai reikia draust.

Klausiau administratoriaus, ar taip yra draudžiama. Atsakymas: Ne, su jais galima daryti ką tik nori. Tik bėda ta, kad nemažai žmonių bugintų FLT prisiperka. :)

-

Ir šiaip gali pavyzdį duot vieną, narys kuris kaltino mane buginimu "R0L1S" neseniai turėjo, apie 17 000 FLT, o dabar iš dangaus 34,047.05 FLT

8gHUMz7.png
Pirk žaidimus G2A.com pigiau: čia | Pirk žaidimus Kinguin.net pigiau: čia

pasikartosiu laukiam jo žodžio. Visko gali būt išsiaiškinam ir tvarka. O dėl tų flt pardavinėjimų tai reikia draust.

Klausiau administratoriaus, ar taip yra draudžiama. Atsakymas: Ne, su jais galima daryti ką tik nori. Tik bėda ta, kad nemažai žmonių bugintų FLT prisiperka. :)

-

Ir šiaip gali pavyzdį duot vieną, narys kuris kaltino mane buginimu "R0L1S" neseniai turėjo, apie 17 000 FLT, o dabar iš dangaus 34,047.05 FLT

Turėjo 24, ne 17 .

❤️

-

aš tave apkaltinau, tu kažkaip isisukai mane kaltini dabar? dėja turejau 24k, ir gavau 10k iš "GrazuoliS" nes padėjau ;]]]

efb1f2b74148c0f714794138765121b5166.jpg

JOKS JIS NE BUGGERIS. PIRKO VISUS FLT. RAKINKIT TEMĄ.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5336 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...