Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5223 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, man draugas pasakojo, kad neseniai kompą vežė taisyt (kažkas sugedę buvo), kitą savaite jis nuvaževęs pasiimt kompo paklausė kas kompuj yra? Tie "mechanikai" atsakė, kad visą kompą "surijo" Gta SanAndreas. Išgirdęs šia naujieną iškart savo GTA:SA į šiūkšlinę nusiunčiau, patariu ir jum. ; )

Tad ir norėjau paklausi Nejaugi SA gali gadinti kompą? O gal dėl to, kad GTA:SA yra "Be modifikacijų"?

• Parašė po 5 savaičių...
  • Parašė po 3 mėnesių...

TIKRAI NESĄMONĖ.

Pričiom tas GTA? Jūs manot jis sukurtas su virusais? :mucha: Siunčiatės nesąmones, tai ir būna žopa. Aš, asmeniškai, antivirusinės neturiu jau kokie 2 metai, bet virusų irgi ne - kodėl? Todėl, kad žiūriu, ką siunčiuosi (o siunčiuosi tai faktiškai 24/7).

ee1dcbf175f9875420e57d5b6eca80cf69.png

Kai pamatai šitą skaičių, supranti, koks aš populiarus

Kažkam protas palūžo ir matau labai lengva tave įtikinti betkuo... :D Kiekviena programa ryja kompiuterio atminti, CPU. Galėjo virusas "isiveisti" į GTA:SA aplanką ir tiek. Kai internete naršai ir siunties visą šlamštą, nuo jų virusai pasigauna ir tiesiog jie pasiplatina tavo kompiuterio failuose, betkokiuose arba tryna Windows aplanko failus. Tiesiog sunku paaiškinti...

Tiek dirbu,o REP negaunu :( Jei negaila +REP :)

Kažkam protas palūžo ir matau labai lengva tave įtikinti betkuo... :D Kiekviena programa ryja kompiuterio atminti, CPU. Galėjo virusas "isiveisti" į GTA:SA aplanką ir tiek. Kai internete naršai ir siunties visą šlamštą, nuo jų virusai pasigauna ir tiesiog jie pasiplatina tavo kompiuterio failuose, betkokiuose arba tryna Windows aplanko failus. Tiesiog sunku paaiškinti...

Tiesiog apibendrinant reikėjo pasakyti, kad GTA:SA čia nepričiom ir viskas :mucha:

ee1dcbf175f9875420e57d5b6eca80cf69.png

Kai pamatai šitą skaičių, supranti, koks aš populiarus

Na man toks įvikis buvo, kaip nežaidžiau visiškai SA:MP ir nebuvau dar jo išbandęs. Tuo metu žaidžiau Counter Strike 1.6 ir mokinaus kurti visokius serverius. Siunčiaus visokius Admin Pack ir panašiai. Tai apie puse metų taip dariau kol apsoliūtšikai viską kompiuterio Hardą supjoviau. O dabar kaip counter strike nežaidžiu, turiu aš jį įsirašės, nebent kartais tik nueinu pasišaudau ir viskas. O apie Gta Sa pirma kartą girdžiu tokius dalykus. :)

[10:34:59] . sako: Sveikas,gal reikia pagalbos su web?

[10:35:17] Tautvis sako: Labas, ne nereikia.

[10:35:30] . sako: Sekmės žlungant ;)

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...