Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).

perku [!] Perku iš rimtų žmonių už litus

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4942 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Kastetas yra nelegalus dalykas, nera parduotuveje.

GaNkster, kur parasyta kad draudziama apie tai kalbet cia? Ir cia jo reikalas kam jis reikalingas, bet manau savigynai. Kai gyveni pavojingesniuose rajonuose pravercia tokie dalykai :).

Aš nesakau, kad čia draudžiama apie tai pakalbėt. Bet kiek procentų šito forumo vaikų gali turėt kastetą ir jį parduot? Mano nuomone čia tik laiko gaišimas rašant šitame skyriuje. :)

8gHUMz7.png
Pirk žaidimus G2A.com pigiau: čia | Pirk žaidimus Kinguin.net pigiau: čia

GaNkster, kur parasyta kad draudziama apie tai kalbet cia? Ir cia jo reikalas kam jis reikalingas, bet manau savigynai. Kai gyveni pavojingesniuose rajonuose pravercia tokie dalykai :).

Aš nesakau, kad čia draudžiama apie tai pakalbėt. Bet kiek procentų šito forumo vaikų gali turėt kastetą ir jį parduot? Mano nuomone čia tik laiko gaišimas rašant šitame skyriuje. :)

Sutinku, dar viena tema atsirado, klausia kiek kastetas kainuotu. Pradeda susidaryti nuomone, kad cia kietais nori pasirodyti pries vaikus, kad jiem tokiu dalyku reikia. Bet is kitos puses nieku juk neatsitiks

narysv2pc3.gif

Sutinku, dar viena tema atsirado, klausia kiek kastetas kainuotu. Pradeda susidaryti nuomone, kad cia kietais nori pasirodyti pries vaikus, kad jiem tokiu dalyku reikia. Bet is kitos puses nieku juk neatsitiks

Aš tai asmeniškai manau kas klausinėja, tai tiesiog ištiesų nori pasirodyti " Kietais " kaip tu sakei , nors niekas jiem ar patys jie nepirks tų kastetų .

❤️

Ateis į mokyklą, parodys, lauš kietu, ir pasibaigs, jau kitą dieną nebus įdomus jis kitiems...

Gankster, taip ir prasideda O.T. ..

Kietas nieks čia nenori pasirodyt. Nepatinka - neskaityk.

Šeip ištikrųjų man jo greit reiktu..

Bet čia be šansų jį rast. >_>

Gankster, taip ir prasideda O.T. ..

Kietas nieks čia nenori pasirodyt. Nepatinka - neskaityk.

Šeip ištikrųjų man jo greit reiktu..

Bet čia be šansų jį rast. >_>

Tai jeigu žinai, kad čia jį be šansų rasti, tai rakink temą.

8gHUMz7.png
Pirk žaidimus G2A.com pigiau: čia | Pirk žaidimus Kinguin.net pigiau: čia

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4942 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.

• Sukurti naują...