Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4940 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki ir dawai.

Dėl ko išėinu: nes gavau baną visam laikuj už tai kad atidaviau Valdui bugintus flt kurios man davė kažkoks flooderis.

Atsisveikinimo kalba: Krc smagu čia buvo, daug ką sužinojau. Praleidau čia virš metų. Susidarau daug draugų, kažkiek ir priešų. Karaviau su moderatoriais, moderatoriai kariavo su manim.

Palinkėjimas: Linkiu kuo greičiau perrinkt visus moderatorius :)

DAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAWAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

:hi:

Valdai,tu man iš visų moderatorių labiausiai nepatikai.. Kažkoks esi keistas,ir del visų menkniekių gali prisikabint,matai lukonic pasakė kad dave flooderis jam bugintus flt.. - Gal Valdas perskaitys.

Lukonic - mes su tavim ir bendradarbiavome ir pykdavomes.. Tu esi teisingas žmogus.. - Sekmės tau .. visada atsimink supergames.lt

Lukonic išeina? : (((((((( Kooooodėl? Weee... Sėkmės tau gyvenime.

Ačiū :(((

-- Papildyta --

Valdai,tu man iš visų moderatorių labiausiai nepatikai.. Kažkoks esi keistas,ir del visų menkniekių gali prisikabint,matai lukonic pasakė kad dave flooderis jam bugintus flt.. - Gal Valdas perskaitys.

Lukonic - mes su tavim ir bendradarbiavome ir pykdavomes.. Tu esi teisingas žmogus.. - Sekmės tau .. visada atsimink supergames.lt

Aha, su tavim tai jau tikrai visaip buvo :) ačiū, sekmės ir tau :)

O ko tu nori? Moderatoriai negalvodami ir neišsiaiškindami iki galo deda įspėjimus ar banus, poto nariai riejasi su jais, jie su nariais... Taigi būdamas tavim nesitikėčiau gauti unban ( ypač iš Valdo ), kuris yra neatsakingas moderatorius.Rašyk Dominus, gal kažką išeis išspręsti, nes ginčytis su moderatoriais yra BEPRASMIŠKA :)

O ko tu nori? Moderatoriai negalvodami ir neišsiaiškindami iki galo deda įspėjimus ar banus, poto nariai riejasi su jais, jie su nariais... Taigi būdamas tavim nesitikėčiau gauti unban ( ypač iš Valdo ), kuris yra neatsakingas moderatorius.Rašyk Dominus, gal kažką išeis išspręsti, nes ginčytis su moderatoriais yra BEPRASMIŠKA :)

Taip jau vakar ir padariau :)

Sakau žodį *valgau snarglius*. Nesvarbu man tas banas ir įspėjimas, bet banint tokius žmones yra tiesiog didžiausia klaida, davai žmogau, gal susitarsi dar su Aurimu, gal atbanins, sekmės.

Nžn, paprašiau Aurimo, kad patikrintų sąskaitas, patikrintu tą acc kur man davė flt, kad ip visiškai kitokie. Tai dabar lauksiu atsakymo :song:

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4940 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...