Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Fallout 3 nupirko DOOM? Wow.


Board

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5419 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

17480.jpg?t=1245945188

ZeniMax Media paskelbė apie studijos id Software įsigijimą. Sandorio suma nėra skelbiama.

JAV įsikūrusi ZeniMax Media kuriai priklauso: Bethesda Softworks, Bethesda Games, ZeniMax Online ir Wir2L studijos. Žymiausios ZeniMax priklausančios frančizės — The Elder Scrolls ir Fallout. Dabar jų gretas papildys ir id Software megahitai.

Vykdantysis id Software direktorius Todas Holenšidas teigia, kad su Bethesda Softworks priežiūra ir pagalba, studijos darbas bus produktyvesnis, padės augti ir sukurti daugiau kokybiškų projektų. id Software įkūrėjas Džonas Karmakas ir toliau užims vadovaujančias pareigas. Ilgalaikius darbo kontraktus su naujuoju darbdaviu, pasirašė dauguma pagrindinių id Softawre darbuotojų. ZeniMax savo ruožtu teigia, kad studijų susijungimas neturės jokios neigiamos įtakos jų vykdomiems projektams.

id Software buvo įkurta 1991-aisiais metais. Pirmaisiais darbo metais, studija kūrė projektus Softdisk (Rescue Rover, Hovertank) ir Apogee Software (Commander Keen) kompanijoms. 1992-aisiais id Software pasiekė aukštumų su garsiuoju Wolfenstein 3D (leidėjas – Apogee). Kiek vėliau Wolfenstein‘as tapo serija, o kompanijos portfolio papildė ne mažiau žinomi projektai Doom ir Quake. Paskutinis pilnai id Software studijoje sukurtas žaidimas Doom 3, pasirodė 2004-aisiais. Šiemet kompanija rinkai pristatė naršyklinį žaidimą Quake Live.

Šiuo metu id Software dirba su dviem žaidimais — Doom 4 ir postapokaliptinis veiksmo žaidimas Rage. Beje, Rage buvo anonsuotas per pernai metų Quakecon renginį, žaidimo leidėjas — EA. Pernykštėje parodoje Leipcige, pristatomieji Rage filmukai buvo demonstruojami oficialios EA konferencijos metu. Portalas VG247 teigia, kad EA patvirtino, kad nepaisant pasikeitusių id Software savininkų Rage išleidimo planai nekinta. Žaidimo išleidimo data kol kas nepaskelbta.

Na ir pabaigai pikantiška smulkmena… Žaidimų industrijos legenda Džonas Romero…

Hmm… Na, sutikite, jis yra savotiška legenda… Žodžiu Džonas Romero buvo vienas id Software įkūrėjų, tad tik išgirdęs naujieną apie kompanijos pirkimą, jis sutalpino savo nuomonę twitter‘yje:

• ZENIMAX?????? Šlykštu.

Praėjus valandai, Romero nusprendė, kad ne visi suprato apie ką jis, tad patvitino dar sykį:

• Fallout 3 nupirko DOOM. Wow.

Paskui Džonas arba nusiramino, arba sulaukė piktų skambučių… Tačiau jo nuomonė pasikeitė. Savo sekančiuose tvyturiuose jis atsiprašo už savo karštakošišką reakciją, ir teigia, kad džiaugiasi matydamas naują id veidą. Valio!

Games.lt(

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5419 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...