Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4841 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki noriu pasidalinti su savo serveriu.

Mačiau kad tos debilas(supistas vaikas) paplatino mano modą bei įdėjo mapp darbų. Tai norėčiau pasidalinti su savo serveriu.

Tas eGRP yra grynas vaikas kuris nori mano buvusį serverį sužlugdyti. Na tam eGRP yra metu kažkur apie 11. Žinau tiek kad jis yra *Myliu SuperGames.lt*,vagis,bei visokiausių sukčiu. Galite žmonės juo nepasitikėti. Jo tas kažkoks projektas www.eGRP.us.lt apgailėtins. Aš duodu 100%jei jis startuos jis greit žlugs. O jei startavęs ir taip pat greit žlugs. Aš nesuprantu jūsų vaikai, kodėl jus platinat žmonių kurtus gamemodus prie kurių įdėją esame daug darbo. Aš prie šio serverio sėdėjau ilgą laiką bet taip gaunasi kad taip viskas nutiko kad kažkos supistas eGRP paplatino nesavo modą. Matau ir mepus mano keli, pats negali nieko sumapinti. Manau mapini belenkaip. Aš bandžiau vėl atkurti versiją bet kaip pamačiau kad tu dalbajobas paplatinai tai galvoju krč. Aš galiu apie tą serverį aprašyti ir pasakyti kas jame gero kas gražaus yra ir visokiausiu serverio dalyku. Aš buvau pradėjas mokintis GUI langų sukurimas ir šiame gamemode yra komandą kaip /masina su kuria galėsite išsaugoti mašiną, užrakinti, atrakinti, sužinoti kurioje vietoje tavo mašina. Esu padaręs bei laivų nuoma joje galėsite nuomotis laivą. Laivo kainos yra nebrangios. Tai pat serveryje daug dalyku yra padaryta. Darbo biržoje galėsite sužinoti kokį darbą galėsite dirbti. Nėra komandos pvz /darbas /darbai, jums reikės nuvažiuoti į vieta ir įveja į namą galėsite pasirinkti darbo pasirinkimus, darbus rinktis galėsite GUI langeliu. Tai pat yra gps sistema su kuria galėsite sužinoti visas serverio vietas. Medikai yra unikalioje vietoje, netoli traukinių stoties. Naujas SPAWN vieta žaidėjas užsiregistravęs jis atsirast visai kitoje vietoje, jus neatsirasite prie traukinių stoties, bei prie oro uosto jūs atsirasite unikalioje vietoje. Na tiek tik pasakau kad tas eGRP duxamoras yra. Tad įdėdu savo serverio kurtą linka : http://www.failai.lt/qyrra306g7fg/LMRG_v7.7z.htm jei jus nesunku uždėkite man +R3P.

[10:34:59] . sako: Sveikas,gal reikia pagalbos su web?

[10:35:17] Tautvis sako: Labas, ne nereikia.

[10:35:30] . sako: Sekmės žlungant ;)

Kartais mėgstu forumuose apsilankyti ir paskaityti jūsų žinutes. Tautvi, tikrai tavę suprantu galbūt įdėjai daug darbo ir pnš. Bet aš tik vieno dalyko nesuprantu. Aš kuriu tarkim visiškai unikalų projektą, unikalus GM'as, tai jeigu aš darau jus niekas neturite mano GM'o. O iš kur kiti gavo tą tavo edit'ą? Reiškia paplatinai kažkam, o kažkas jau pradėjo toliau platinti :?

Kartais mėgstu forumuose apsilankyti ir paskaityti jūsų žinutes. Tautvi, tikrai tavę suprantu galbūt įdėjai daug darbo ir pnš. Bet aš tik vieno dalyko nesuprantu. Aš kuriu tarkim visiškai unikalų projektą, unikalus GM'as, tai jeigu aš darau jus niekas neturite mano GM'o. O iš kur kiti gavo tą tavo edit'ą? Reiškia paplatinai kažkam, o kažkas jau pradėjo toliau platinti :?

Gali ir taip būti :D

Na taip gal ir yra, bet jie siunčia jiems modus tam, kad padėtu ką nors padaryti.

PARDUODU UNIKALIĄ " POKER " SISTEMĄ, PRITAIKYTĄ SA:MP ŽAIDIMUI

gta-samp-pardavimai/parduodu-unikali-poker-sistem-t108719.html

Klaida esu padaręs kad tas eGRP kvietė mane į projektą o aš sutikau, tada mes pradėjom normaliai kurti serverį ir aš pasisakiau po 2dienų kad traukiuos iš projekto nes jis nieko nemoka, skriptina vien iš pamokų, traukia sistemas iš kitų serverių, na ir manau kad jis galėjo paplatinti mano versiją, serverio. Na ką padarysi matau kad jis vaikas grynas yra, bet geriausias tas buvo kad sakė jei aš pasitrauksiu iš projekto tipo neplatinsiu modo, mat o dabar kaip paėmė ir paplatino. Nu man tikrai gaila kad tas eGRP paplatino serverį nes pastangų įdėjau daug, viską tvarkiau ir daugiau visokiausių komandų sistemų pridariau. Na dabar kas buvo tas pražuvo po kokio mėnėsio pristatysiu naują SA:MP versiją su nauju serverio gamemodu, ir tikrai niekos jo neturės bei aš jo neparduosiu. Jokio skripterio nesieškosiu, nes bus tas pats kaip su tuo vaiku. Na dabar kaip ir nežinau kokį pavadinimą dėti naujam serverio gamemodui, nesinori man dėti LMRG nes jau yra daug sukurtų pavadinimų. Gal turit savo nuomonių miestas butu San Fierro, bei reikės vėl ieškotis naujas serverio vietas. Ačiū kad supratot mane bei patarkit kokį pavadinimą dėti serveriui. :)

Dusk. Kur mano domenai? :)

1.2.3....
Soon... New. Unique.

Gerai velny užteks čia ant manęs stumti dabar taip tu išėjai ar buvai išmęstas??? Tu pasakiai taip nori sujungti su kitu projektu savajį... O aš nesutikau beje aš tą gm gavau ne iš tavęs bei mapinti bei truputi scriptinti moku!!!! Labai norėjau kad būtum mano projekte bet aš nieku gyvu su niekom projektais nesijungsiu.

Tai tu čia asile pats pasiūlei per skype man jungti projektus o aš tada buvau jau uždarės serverį. (Dabar atkuriu vėl viską per naujo). Aš nesutikau to tavo projekto jungtis nes patas sakiau biški moką kažką daryti. Tai galvoju nafik su vaiku čia man kurti jei jis tik biški moką. O tu ką pasakiai tau nežinau ir serverį gavai iš manęs. Jei bučiau nepersirašęs Vindovsu atsiūsčiau kaip mes tarėmės. Nu tai va vaikeli patylėk. :rolleyes:

-- Papildyta --

UP.

• Parašė po 1 metų...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4841 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

• Sukurti naują...