Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5348 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Iš kur tu čia ištraukei šitą nesamonę vaikeli? Mažiau sėdėk prie pc, nes matau tau išvis čiuožia protas. Aš dabar šiuo metu pardavinėju REP ir gaunu, dar dalyvaunu loteriose kuriose galima daug išlošti. Tad ir toliau tu čia gydyk galvą, svarbiausią aš tiesą žinau. :)

Iš kur tu čia ištraukei šitą nesamonę vaikeli? Mažiau sėdėk prie pc, nes matau tau išvis čiuožia protas. Aš dabar šiuo metu pardavinėju REP ir gaunu, dar dalyvaunu loteriose kuriose galima daug išlošti. Tad ir toliau tu čia gydyk galvą, svarbiausią aš tiesą žinau. :)

Galėsi pats pūdrinti ir dūhinti save kai gausi IP baną.

Parduodu CS:GO skinus, raktus, CSGODouble taškus geromis kainomis! Susidomėjai? Parašyk į steam.

Oi kaip žinok išsigandau. Kas man tas BAN ? Tuoj aš tau ant akies uždėsiu baną.

Nepabandęs bugo, nieko nesužinosi. Pats gali prisipažyt kad pabandęs, ir kiek apie tave gandų girdėjęs kad buginai ir visa kita. :)

-- Papildyta --

O tu Roli blęt, gimęs gal skūst? Jaučiu sėdi prie pc, net neini į lauką,cj jau gavai gerai per zūbus kad skūndi. Žinot kaip skundžiat dar blogiau būna ? :)

Nepabandęs bugo, nieko nesužinosi. Pats gali prisipažyt kad pabandęs, ir kiek apie tave gandų girdėjęs kad buginai ir visa kita. :)

-- Papildyta --

O tu Roli blęt, gimęs gal skūst? Jaučiu sėdi prie pc, net neini į lauką,cj jau gavai gerai per zūbus kad skūndi. Žinot kaip skundžiat dar blogiau būna ? :)

Norečiau pamatyt kaip man duodi i "zūbus" man atrodo kai trinktelčiau atgal tai renimacijoi paguletum proa menesiu :D o Zouag vienas iš normaliausiu šiame forume ir kad bugintu tikrai nemačiau + pas ji flt visad mažai, o beto skundžiu? noriu gero forumui.

efb1f2b74148c0f714794138765121b5166.jpg

-- Papildyta --

Taipogi aš ne toks mažvaikis kaip tu, jog prisibuginus forumo litų būtum prileidęs į kelnes.

Dar dažnai verkiate, jog adminas nedaro jokių prizų už forumo litus, kodėl nedaro? štai jums ir atsakymas šioje temoje.

Buginti gali tik tas, kuriam trūksta varštelių smegeninėj, kadangi tai darydami jūs griaunate forumą.

Šūstras už ekrano ir ne savo projekte gali būti kiekvienas, bet ar tau patiktu, jog tavo forume būtų tai daroma? bet.. visgi čia Lietuva, vis kam nors pakenkti ir padaryti sau gero, graudu.

O dėl zubų išmalimo tai atsargiau su žodžiais..

Kartais "riterio kabeliai" nebūna jau tokie stiprūs kaip atrodo.

Parduodu CS:GO skinus, raktus, CSGODouble taškus geromis kainomis! Susidomėjai? Parašyk į steam.

Protinguoliai atsiradot. :)

Ir šeip aš nebuginau, o tik iš kitų vartotojų sau persisiunčiau , galit eit pasižiūrėt Pervedimo istoriją.

-- Papildyta --

O jei norit tai aš galiu atiduot Adminui tuos visus savo FLT, ir galėsit stebėt buginu ar ne. :)

Pats vaikas esi tai ir tylėk,jūs galvojate kad mane išbanysit ir liksit nieko nepažeisti? Nu tik išbanykit, tai nespėsit išvis trinti žinučių, laukiu to jų bano, nes man giliai poxui yra kad čia laido riteriai esat. Pats vyriausias administratorius yra vaikas. :)

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5348 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...