Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4712 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki. Ieškau pavaduotojo prieš 5 dienas atsidariusiame 4-tajame lietuviškame server'yje. Kalbant apie mano account'ą tai jis yra germanas, karių yra pakankamai apkeliauti aplinkines "fermas". Niekas nepuola, yra keli galai, kurie teiks falangas, jei kas rimčiau puls. Šiandien bus išrasti nauji kariai. Kadangi negaliu visą laiką skirti tik travian'ui, tad ieškau pavaduotojo, o vėliau gal ir dual'o, kuris padėtų prižiūrėti account'ą. Didelis pliusas būtų jei turėtūmėte galimybę prisijungti naktimis arba bent jau darbo dienomis nuo 8 iki ~15 val., kadangi pats tokį laiką esu mokykloje, tad nevisą laiką galėčiau prisijungti prie account'o. Kiek turite metų, kiek laiko žaidžiate travian'ą nėra svarbu, kadangi pirmiausia aš Jums duosiu nurodymus ką daryti, juos įvygdžius galėsime žaisti ir dual. Taigi, jei norite prisidėti prie mano account'o, susisiekite su manimi per forumą, parašę man asmeninę žinutę ir vėliau aš Jums pateiksiu tolimesnius kontaktus.

Pagarbiai, Zedas.

• Parašė po 7 mėnesių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4712 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...